Jump to content

AlexB


MikeRG
 Share

Postare recomandată

E clar ca aceasta sectiune e din ce in ce mai importanta asa ca topicurile noi pentru vanzatorii vechi isi gasesc locul.

Incep eu: vanzator fff serios, transparent, intelegator, cu livare prompta si repere s/h "as advertised"; ii sunt client fidel, cu fiecare ocazie ce se iveste.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ah,alex...mijto,e o placere sa cumperi ceva SH de la dansul,spune problema piesei(daca ar avea..)..om de incredere! numa` bine ! :icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

receptionat farul si regulatorul de tensiune. sunt foarte multumit.

produsele au fost ambalate f f f bine ! recomand Posta Romana. daca produsele sunt bine ambalate, nu e nicio problema, ajung nevatamate si in timp relativ scurt.

multumesc alex !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

n-am comandat niciodata de la alex B ... dar acuma am comandat, ca pret era bun si piesa facea cu ochiul. Am primit colet, am ridicat de la posta si tin sa ii multumesc pe aceasta cale tantii Floricii de la ghiseul postal care e foarte amabila dar tine deschis doar pana la 16 si ma incurca putin. Coletul bine ambalat, prins cu scoci nici scump nici ieftin, scris citet. Dau sa desfac, SURPRIZA!

am primit si un sendvici meikar !!! desfac repede bucuros, asa domn ca Alex B mai rar, m-am gandit ca ceva promotie! dar m-a dezamagit ... era doar cutia de sendvici meikar ... in sfarsit.

inauntru, OUA ! multumesc Alex B! ... doar cofragele de fapt :P ... mersi ... erau puse pentru a tine piesele laolalta... mdah

si in sfarsit si piesele ambalate individual :D

e bun.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cumparat de la Alex.

Tip cu caracter si mai presus de toate SERIOS.

Barele "T", Made In Taiwan sunt excelente, cromul este bun, chiar daca sunt facute de unii cu ochii oblici s-au potrivit de minune.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...
  • 1 year later...

Ambalajul a fost foarte bine facut, piesa a ajuns intreaga, exact cum era in poze. Recomand! :icon_thumleft:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!