Jump to content

T4 la dezmembrat - postati aici daca stiti unde exista

GFD
 Share

Postare recomandată

Eu caut urgent buzunarul de depozitare de pe usa dreapta (usa pasagerului din dreapta). Nu stiu unde sa caut, asa ca daca aveti vreo idee, lasati aici o adresa ceva/ un numar de tel. :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@ misumat1 E mai complicat decat crezi. Ai nevoie si de partea de jos de langa spoiler si sistemul de inchidere aferent. Care nu e la fel. Pentru Hayon ai doar un cui in care se prinde inchizatoarea iar pentru versiunea cu 2 usi e altfel. Si balamalele nu cred ca se monteaza asa usor... trebuie gaurit si asa mai departe.

In fine nu cred ca ofera nici un avantaj 2 usi fata de un hayon.. cele 2 usi sunt folosite in general la versiunile lungi si la transporter de marfa.

Link către comentariu

caut si eu consola de depozitare din fata schimbatorului, cea care este prinsa de bord!daca are cineva de vanzare...PM

Link către comentariu

Eu aeroterma din spate cu tot cu furtune,radioator,comanda din bord etc.

Link către comentariu

@ misumat1 E mai complicat decat crezi. Ai nevoie si de partea de jos de langa spoiler si sistemul de inchidere aferent. Care nu e la fel. Pentru Hayon ai doar un cui in care se prinde inchizatoarea iar pentru versiunea cu 2 usi e altfel. Si balamalele nu cred ca se monteaza asa usor... trebuie gaurit si asa mai departe.

In fine nu cred ca ofera nici un avantaj 2 usi fata de un hayon.. cele 2 usi sunt folosite in general la versiunile lungi si la transporter de marfa.

Eu tind sa cred ca varianta cu haion e mai rezistenta. Am avut microbuz cu 2 usi in spate si e o crima sa le auzi cum bat dupa tine dupa o vreme mai indelungata. sper sa nu fie cazul si la vw...

Link către comentariu

la varianta cu haion nu poti pune cu motostivuitorul un palet in masina decat pe usa culisanta. M-am lovit de cateva ori de problema asta.

La fel, in anumite cazuri este nasol de descarcat

Cand aveam de dus echipament de sunet la cate vreun eveniment si parcam cu spatele la scarile de acces , era nasol de descarcat pentru ca imi era haionul fix la nivelul capului.

In unele locatii nu se putea parca altfel la calea de acces..

Link către comentariu

La partea cu incarcatul masinii cu motostivuitorul pe la spate nu m-am gandit ... mai ales ca a mea e Multivan si cel mai mare bagaj carat a fost probabil o geanta de voiaj plina cu haine la plecari in excursii... in fine, as incerca totusi cu usile daca gasesc. Asa cum am zis va trebui sa iau usile impreuna cu toate accesoriile, inclusiv piesele de prindere, incuiere, etc. Si oricum, partea cu datul gaurilor (pentru balamale, etc.)... nu ar fi asa o mare problema cum s-a sugerat mai sus, doar am bormasina... :)

Link către comentariu

misumat1 O parte foarte aiurea la care trebuie sa te gandesti e cea in care capitonajele usilor pe care le vrei tu sunt foarte urate.

Link către comentariu

si cam ce ar fi urat la capitonajele de la usile din spate , eu nu vad chiar nici o problema cu ele pentru ca sunt la fel ca interiorul

Link către comentariu

omul are multivan din 98" daca tot interiorul e frumos capitonat multivan style nu mi se pare ok ca usile din spate sa aiba 2 placaje/carton ce o fii pe usi si atat.

La multivan si caravelle dotate din interior nu se vade nimic metalic si culoarea vopselei. Tot este imbracat si capitonat de la luneta spate pana la chedere.

Link către comentariu

Da, se pare ca sunt cam multe probleme de avut in vedere. Oricum, ce caut eu pare foarte greu de gasit. Asa ca imi vad de treaba si daca dau candva peste o masina de dezmembrat cu aceste componente, inclusiv ornamentele interioare.... vad atunci.

Link către comentariu

omul are multivan din 98" daca tot interiorul e frumos capitonat multivan style nu mi se pare ok ca usile din spate sa aiba 2 placaje/carton ce o fii pe usi si atat.

La multivan si caravelle dotate din interior nu se vade nimic metalic si culoarea vopselei. Tot este imbracat si capitonat de la luneta spate pana la chedere.

al meu e caravelle gl din 95 cu usi batante in spate si nu se vede absolut nimic , are capitonajele usii plus cele din jurul ramei , totul e frumos mascat in culoarea interiorului , singurul dezavantaj ce il vad e ca la folosire indelungata a stergatoarelor din spate la un moment dat se desincronizeaza si nu stiu de ce

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Pana la urma am gasit usi si m-am apucat de conversie. Sunt in lucru cu masina si in cateva zile va fi gata. Am reusit sa pun usile cu toate componentele de prindere si incuiere. Maine se apuca un tinichigiu sa le mai indrepte pe ici pe colo, ca sunt luate de la dezmembrari, si apoi le vopsesc in culoarea masinii. Oricum, multe probleme au aparut pe drum cu datul gaurilor de balamale, incuietori, etc. Daca e cineva interesat sa faca aceasta conversie pot da mai multe detalii. Cat despre fetele de usi si ornamentele interioare, toate aceste usi au in partea de jos un carton gri prins in capse, indiferent ca e transporter, caravelle sau multivan. In partea de sus insa, doar la multivan se pun acele rame gri care imbraca partile metalice din jurul geamului. Problema e ca nu am aceste rame si pretul lor este aberant de mare.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salutare!

am un t4 1.9 D din 1994. mi-a fost spart geamul pe usa glisanta. am gasit unul ieftin la dezmembrari. treaba este ca baietii de acolo l-au luat jos de pe o masina avariata si au taiat cu o sarma pasta intarita cu care era lipit.a ramas foarte multa pasta intarita pe sticla. oare cu ce as putea sa curat geamul?

si cu ce sa il lipesc la loc?

cu aceasta ocazie o sa si vopsesc masina.

de asemenea caut si niste jante pe 15... eventual cu cauciucuri cu tot 195/70/15

ms ;)

Link către comentariu

Mergi la baietii care pun geamuri si parbrize, ca te rezolva ei imediat si destul de ieftin avand in vedere ca vei fi lipsit de bataile de cap.

Link către comentariu

• 1 month later...

salutare.

caut consola centrala a bordului, de la un transporter din anii 96-98 cu tot cu comanda de la aeroterma si butoane.daca are cineva asa ceva,sau stie de unde as putea sa cumpar,va rog sa postati sau sa ma aplelati la 0762566841 razvan.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

stie cineva pe unde as gasi o pompa de servodirectie ptr un motor de 2.4 tip AAB, a mea s-a blocat :(

Link către comentariu

• 2 weeks later...

stiu 2 transportere si un multivan la dezmembrat!multivanul este complet, are motor de 1.9 celelalte cu mici lipsuri

una este cu usi batante.Sunr situate intr-un parc de dezmembrari la buzau

daca vreti nr de tel contactati-ma

Link către comentariu

Pentru vanzari/cumparari exista arie dedicata!

Regulament:

20. Forumul are definita o sectiune speciala dedicata anunturilor de vanzare, cumparare, prestari servicii. Postarea unui anunt de acest gen in orice alta arie se considera abatere si se sanctioneaza cu warning.

21. Postarea anunturilor in aria rezervata acestora este o facilitate oferita membrilor pentru a se ajuta intre ei si nu constituie un scop al acestui forum. De aceea vor fi descurajate orice tentative de acest gen, iar depistarea unor membri a caror inscriere pe forum a avut acest scop (postarea de anunturi) poate duce la stergerea/ban-area contului/IP-ului respectiv.

aryes13

Link către comentariu

salutare.

daca stie cineva vre-un t4 dupa anul 1997 la dezmembrat,sunt interesat de caroseria goala cu acte,indiferent de ce tara sunt actele,atata timp cat sunt complete si masina figureaza ca utilitara.

si mai caut,asa cum am scris si mai sus,o consola centrala a bordului dupa anul 1997 care sa contina:rama,aeratoare,butoane,scrumiera si comanda climatizare.atasez si o poza cu aceasta.

va rog sa postati aici,locurile unde asi putea gasi ce caut,si eventual numere de telefon ale parcurilor care dezmembreaza t4.

multumesc anticipat

post-82588-0-65582000-1305478211_thumb.j

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut barbutu.s-a deschis in suceava un mini parc de dezmembrari de t4 si am vazut ca au ceea ce cauti tu.daca esti interesat,eu iti las un numar de telefon si ramane sa vb cu ce-i de acolo poate iti trimit ceea ce ai nevoie prin ramburs...0747421807.multa bafta

Link către comentariu

ma intereseaza un carlig de remorcare pentru T4 van 1995

cine are informatii il rog sa posteze

Link către comentariu

Salut aurrel.Am un prieten care a avut un t4,a vandut masina si a ramas cu carligul.carligul este nou si vrea 100 euro pe el.daca esti interesat iti dau un mesaj cu numarul lui.

Link către comentariu

sant si eu interesat de un intercoler de T4 2.5 TDI cu suporti cu tot. Eventual un PM.

Link către comentariu

• 1 month later...

salutare la toata lumea, am si eu o rugaminte la voi,,, am nevoie de un pivot inferior uzat pe care nu-l mai folositi,,, chiar daca este "varza " ,. dauo bere si ii platesc transportul prin posta .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!