Jump to content

Incalzire scaune

lucian_90tud
 Share

Postare recomandată

Pernele se pot gauri pe mijloc pe toata lungimea post-125835-0-09259300-1447586211_thumb.sau numai in anumite locuri pentru a intra in capsele pentru tapiterie si trebuie sa lipesc pe margini banda aluminizata?

Nu am gasit termistori,ii pot folosi  pe cei vechi ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Astazi am reusit sa schimb rezistentele la sofer,probat si baga caldurica,numai ca am facut o idiotenie,am bagat husele sa le spal la masina iar cand le-am scos am vazut o ditamai gaura pe spatele husei de la spatar. :banghead: Am carpit putin cu ata dar se vede ca dracu.

Cred ca s-a agatat in vre-un plastic din ala,Acum cred ca trebuie  sa cumpar scaunul cu totul,probabil din dezmembrari,ma gandesc ca o husa noua pe original ajunge la pretul unui scaun sh.

Modificat de cosmin1980
Link către comentariu

• 2 months later...

Salut! aveti idee unde as putea gasi o rezistenta pentru sezut pentru un golf 5 comfortline ? multumesc

Link către comentariu

On 15.11.2015 at 9:30 PM, cosmin1980 said:

Astazi am reusit sa schimb rezistentele la sofer,probat si baga caldurica,numai ca am facut o idiotenie,am bagat husele sa le spal la masina iar cand le-am scos am vazut o ditamai gaura pe spatele husei de la spatar. :banghead: Am carpit putin cu ata dar se vede ca dracu.

Cred ca s-a agatat in vre-un plastic din ala,Acum cred ca trebuie  sa cumpar scaunul cu totul,probabil din dezmembrari,ma gandesc ca o husa noua pe original ajunge la pretul unui scaun sh.

Sal.,

Sfatul meu esta ca decat sa te duci sa cumperi un scaun SH de la dezmembrari mai bine dai toate husele jos si teduci sa-ti faca cei ce se ocupa cu retapitat scune sau cei ce fac tapiterii din piele .

Nu cred ca te va costa foarte mult .

O zi buna .

Link către comentariu

Salut. O intrebare la g5-ul meu (an 2005 Mai, 1,6 fsi BLF, 2 climatronic) e posibil sa fie cu incalzire doar dorsal(sezut) din fabrica? Incalzirea merge, treptele functioneaza doar ca am numai dorsal nu si lombar(spatar). La scanare nu imi apare nimic.

Link către comentariu

NU, nu am vazut pana acum sa aiba doar una din parti.

Link către comentariu

Multumesc, Bundy.Am coborat la masina, intradevar am mai descoperit o problema. Oricum e bine cum merge si acum, pana i-o canta popa de tot nu ma apuc de ea...prea multa bataie de cap. Curios e ca la ambele scaune se manifesta la fel.

Link către comentariu

daca cineva destept s-a pus cu genunchiul ca sa spele plafonul, nu te mai mira ca nu merge sezutul...nu-i trebuie cine stie ce mare efort

Link către comentariu

• 8 months later...

Salut, mi-am luat si eu scaune cu incalzire de golf mk7 si as vrea sa le montez pe masina (golf 5 an 2008). De unde as putea achizitiona cablajul necesar? Trebuie sa fie cablaj de g5, sau de g7, sunt la fel mufele?:-?  Si din ce am citit pe forum, am vazut ca scaunele de g5 au un modul subt ele pentru incalzire dar astea de g7 nu au. Am nevoie si de acel modul pentru a le face functionale? Multumesc anticipat!:)

Link către comentariu

11 hours ago, facility said:

Salut, mi-am luat si eu scaune cu incalzire de golf mk7 si as vrea sa le montez pe masina (golf 5 an 2008). De unde as putea achizitiona cablajul necesar? Trebuie sa fie cablaj de g5, sau de g7, sunt la fel mufele?:-?  Si din ce am citit pe forum, am vazut ca scaunele de g5 au un modul subt ele pentru incalzire dar astea de g7 nu au. Am nevoie si de acel modul pentru a le face functionale? Multumesc anticipat!:)

Cablajul dintre scaune si clima si panou de sigurante se face pe masina, In schimb trebuie modificat cablajul de la scaunul soferului, acolo unde se monteaza acel modul de incalzire, fara el nu functioneaza scaunele de G7 pe G5.

@ CiprianChiriac

Nu inteleg un lucru, de ce montezi modulul sub scaunul pasagerului ?

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

Mersi pentru informatii Al Bundy. Ce ar insemna modificarea la scaun?  E ceva complicat? Si daca ar fi sa fac cablajul, e buna schema ce a postat-o colegul Ciprian Chiriac? Oricum modificarea vreau sa o fac la vara,din pacate nu am unde sa o fac iarna asta,dar vreau sa adun toate informatiile si piesele necesare pentru acest upgrade.

Link către comentariu

sa montezi modulul de incalzire sub scaun si sa faci legaturile conform schemelor din elsa.

Link către comentariu

Am gasit un modul cu codul 1k0 959772. Se potriveste le mine? Vanzatorul zice ca e echivalent cu cel care are codul 5k0 959772.

Link către comentariu

@Al Bundy

Salut,Am intampinat o problema..cred. am 3 mufe subt scaunele cumparate. Una galbena (de la airbag), una mica cu 4 fire (centura)- asta din ce s-a scris pana acum pe forum. Si mai am o mufa patrata cu 4 fire (am sa atasez o poza cu cea patrata) presupun ca aceea e de la incalzire. Imi poti confirma daca e asa? Acum problema e ca la modulul pe care vreau sa il cumpar are mai multi pini (8) decat mufa de la scaun (4). Asta inseamna ca nu se potriveste modulul sau trebuia sa am eu mai multe fire care vin in mufa de la incalzire? Vorbesc acum doar de scaunul soferului unde trebuie sa montez modulul...

20161119_204451.jpg

Link către comentariu

la unul din scaune trebuie sa modifici instalatia conform schemei de la golf 5 si sa tragi restul instalatiei in toata masina. Modulul de sub scaun controleaza si incalzirea celuilalt.

Link către comentariu

Mersi mult Ciprian! Problema la mine e ca scaunele sunt de golf 7 si trebuie sa modific instalatia electrica fiindca nu a fost conceputa sa fie cu modul. Eu la mufa care este pentru incalzire am doar 4 fire (poza postata mai sus) iar in poza postata de tine vad ca sunt 8 fire. Colegul AlBundy mi-a zis ca trebuie facuta modificare la instalatia electrica de la sofer si eu nu ma pricep. Cred ca am sa astept pana gasesc pe cineva care se descurca cu asa ceva.

Link către comentariu

Am vazut ca au fost colegi care au comandat cablajul de pe kufatec. Ma gandesc sa il comand si eu de acolo ca sa fie mai simplu si sa mai ramana doar modificarea la instalatia electrica de la scaunul soferului la care nu stiu ce trebuie facut.

Link către comentariu

sunt ok si cablajele de la kufatec - sau vezi la anunturi, avem colegi care vand asa ceva - asta daca nu vrei sa-l confectionezi tu

Link către comentariu

Nu m-am gandit la chestia cu anunturile dar ma voi uita. Sau daca stii pe cineva care confectioneaza, bucuros il cumpar de la el:)

Link către comentariu

Am luat legatura cu colegul Cridaia si o sa imi trimita el cablajul doar ca este de passat b6. E compatibil in totalitate?

Link către comentariu

e compatibil.... dar eu zic ca normal era sa discuti asta cu el.....:)

Link către comentariu

El mi-a zis ca nu stie sigur,ca poate trebuie inversate 2 fire,motiv pentru care am intrebat pe forum. Multumesc pentru raspuns:)

Link către comentariu

nu cred sa ai de ce.... diagramele sunt aceleasi.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!