Jump to content

vw passat 35i 1,9 TDI 110cp

mabial

Postare recomandată

Eu zic ca ar arata criminal pe masina ta.Imi place foarte mult modelul asta,am mai vazut la Opel-uri mai vechi ceva de genu',dar nu toate aratau bine.Insa acestea,daca sunt de buna calitate,go 4 it! :icon_thumright:

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

Apropo frumoase pozitiile dar ma asteptam sa ai semnalizare pe ele... adica bec dublu filament.

Nu se poate pune dublu filament si nu cred ca exista becuri cu dublu filament pe modelul ce e in pozitii ,modelul acela fara dulie.

Mersi pentru pareri baieti..mai astept cateva pareri !

Link către comentariu

Urate jante fara suparare,nu se compara cu BBS...eu sunt de parere ca poti gasi ceva mai interesant pentru masina,ar fi pacat sa le pui pe-astea :)

Link către comentariu

Sambata am reusit sa montez intr-un final DLR-ul ,pe aceasta cale tin sa-i multumesc lui Tracto pentru sfaturi si indicatii .

Cu multa placere !

Ce becuri ai folosit ? P21w4 sau P21w5 ? (sunt unele de 5w si unele de 4w pe pozitie si poate de aia nu esti multumit)

Modificat de Tracto
Link către comentariu

de 5w .Nu am gasit azi dar maine sper sa gasesc modelul de care ai zis tu ,vision plus si am sa dau jos fumuriul de pe semnalizari .

Link către comentariu

Erau prea multe straturi de fumuriu.Acum fara ,lumineaza si se vede foarte bine.Am sa pun doar 2 straturi de negru peste ele si cred ca o sa fie ok.Am sa caut dublu filament pe galben.Cam greu pana acuma dar am ceva promisiuni.Mersi Tracto !

Link către comentariu

Se gaseste bec portocaliu cu dublu filament ? Eu nu am vazut nicaieri nici macar in cataloagele producatorilor....

Link către comentariu

Am gasit la cineva si astept un raspuns .Zicea ca nu a mai adus ,pentru ca nu se vindea.Cauta producatorul si o sa imi trimita.In caz ca vrei in momentul cand ma contacteaza ii spun sa aduca mai multe.Eu am cerut 4 bucati.

Link către comentariu

Inainte cu o zi sa ma duc dupa jantele eta beta,am zis sa mai dau un ''search'' asa pentru ultima data ..poate,poate imi iasa ceva mai special in cale.

p12031108040002.jpgp120311.jpgp12031108020001.jpg

7J,ET 30 ,R15. Sunt numai ale mele !

Link către comentariu

Mersi baieti ,jur,sunt la fel de entuziasmat ca voi ,cel putin asa reiese din comentariile voastre .Abea astept sa le vad ''sus'' :)

Link către comentariu

Frumoase rau... :icon_thumright:

poate e o intrebare tampita, dar totusi de ce au sase gauri pentru prezoane?

Link către comentariu

Unde le-ai mai gasit si pe astea drace ??!! Iar cand ne vedem o sa imi faci ciuda , :blah_: !!?? Sunt frumoase sa le invarti cu placere!! Dar oricum astept sa le vad pe viu cred ca sunt si mai spectaculoase decat in poze!!

Modificat de Golf-3GT
Link către comentariu

de ce au sase gauri pentru prezoane?

Sigur nu sunt pentru prindere,nu stiu ,nu am intrebat.

Mersi Stefan !

Dariuse sti ca eu caut cate una alta si daca nu-mi trebuie ,d'aramite cand imi trebuie :) !! Cu una din ele vin sigur sa ma mandresc :D.Mersi Dariusica !

Link către comentariu

Mi-am comandat embleme pentru mijlocul jantelor pentru ca cele ce sunt acuma sunt de proasta calitate si nu-mi plac deloc.

post-32190-0-76863300-1300291951_thumb.j

Link către comentariu

Urmatoarele poze ce vor urma,o sa fie cu noile jante !

dsc0432ch.jpg

dsc0423k.jpgdsc0429dx.jpgdsc0404.jpg

Modificat de mabial
Link către comentariu

Abia astept. I-ai infipt si carligul de tractare ?:D

;) am promis inainte sa o bag la vopsit ca-i schimb bara cu una fara carlig :D..asa ca m-am tinut de cuvant !

Arata superb Passatul. Mai vrem poze inside and out si cat mai multe.

Mersi ,cu siguranta vor mai fi !

Link către comentariu

ti-am urmarit de la inceput proiectul, si vreau sa te felicit! :icon_thumright:

arata excelent passatul tau si iti admir pasiunea! ;)

sa te poarte sanatos :Driver:

Modificat de Konfabulator
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!