Jump to content

Masinuta lu' Borisake

Borisake

Postare recomandată

Ok,ti-am inteles punctul de vedere si il respect.

Eu am bixenon cu spalator si autoleveling...dar nu are importanta.important este ca in mare ai inteles la ce ma refeream...multa bafta in continuare cu proiectul tau.

Brgds

Link către comentariu

Felicitari Sorine. Raritati farurile astea. Nu stiu cum au fost cand le-ai luat, dar acum sunt ca noi.

A schimbat radical fata masinii. :icon_thumright:

Link către comentariu

Multumesc batrane. Mai am sa le polishez si sa le pun folie protectoare si la vara sa le desfac sa le fac rama neagra.

Am vazut la un coleg de forum o poza cu ele negre, mare senzatie...

164091110329b.th.jpg si in combinatie cu rosul meu...zic ca o sa fie bine rau.

Link către comentariu

E posibil sa-mi fi scapat dar am o intrebare:

Reglajul pe inaltime a ramas tot clasic, din buton, nu?

Adica nu ai autoleveling (nu ca as vedea eficienta REALA a sistemului disponibil la VAG-uri).

Link către comentariu

Frumosi ochi ai acum :)

Reglajul teoretic s-a pierdut. Se poate face o modificare pentru a merge butonul. Cautati dupa 'rheostat mod' pe goagal.

Link către comentariu

E posibil sa-mi fi scapat dar am o intrebare:

Reglajul pe inaltime a ramas tot clasic, din buton, nu?

Adica nu ai autoleveling (nu ca as vedea eficienta REALA a sistemului disponibil la VAG-uri).

Am adaptat motorasele liniare de pe farul H7 la astea. Deci am reglaj manual nu autoleavaling. Puteam sa fac si reglaj cu autolevaling dar era mai mult de munca si nu este musai.

Dar reglaj am. Liniar dar este.

Link către comentariu

Daaaaaaaa........... asta numesc eu om cu rabdare si cunostinte in cauza !!!! eu zic sa deschizi un mic service in cartier, ca la noi nu prea e..... stii tu, eu is primul client :D

foarte frumoasa modificarea, chiar daca nu am inteles cum ai facut lanternele alea gen Cayenne! sa le stapanesti cu succes, fara pietre si alte peripetii!

Link către comentariu

Multumesc, multumesc. Urmeaza sa pun lanternele si pe lampile spate + modificarea lampilor la franare. Adica sa mi se aprinda toata lampa cu cele doua inele ca la W8. Momentan mi se aprinde doar cercul superior integral.

Link către comentariu

spune-mi te rog si mie unde ai gasit faruri second hand oem cu xenon. vreau si eu sa fac aceasta modificare dar pe net inca nu am gasit. de asemenea maxidot.

merci.

am vrut sa-ti scriu PM dar nu am putut.

Link către comentariu

off topic,man,pe panta la academie,azi,la ora 20.00.

clacsoane,am deschis geamul si am scos mana afara,tu nimic:)!

(scuze de off again)

Link către comentariu

Tu erai cu ala albastru?

Dadea oala in foc. Te-am salutat si eu, dar nu cred ca m-ai observat. Am vazut flashul, si mi-am dat seama ca este un Passat, fratior de-al meu, dar...ardea. Scuze. Am vazut figura ta nemultumita la Academiei sus...vb cu prima ocazie.

Salut si eu pe calea asta, ca acolo nu ne-am inteles.

Link către comentariu

spune-mi te rog si mie unde ai gasit faruri second hand oem cu xenon. vreau si eu sa fac aceasta modificare dar pe net inca nu am gasit. de asemenea maxidot.

merci.

am vrut sa-ti scriu PM dar nu am putut.

Mai cam greu cu farurile astea. Urmaresc cam de 1 an asa ceva. Si cu maxidotul, vezi pe la dezmembrari.

Bafta.

Tu la ce masina vrei sa faci modificarea? La Skoda?

Link către comentariu

Cauta cu incredere la dezmembrari ori pe forum, ori pe siturile de vanzari, eBay, Ocazii etc.

Doctore, Rahova my downtown.

Link către comentariu
  • 4 months later...

Am primit un volan sport in 3 spite, clasic de vw, imbracat in piele (pielea cam obosita) si m-am gandit sa ii fac asta:

http://img839.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=dscf0052pv.jpg

Urmeaza sa imbrac in piele volanul partial cu piele perforata si retul piele normala, cotiera imbracata in piele, frana de mana si panourile de usi, evident toate cusute cu ata rosie tenta coniacului.

Link către comentariu

o sa te coste ceva.....dar va merita. Abia astept sa vad cum iese.

Link către comentariu

Asa ceva mi-am dorit si eu cand a fost vb de refacut volanul cu piele. Din pacate respectivul imbraca foarte bine dar mi-a zis ca nu a mai facut, nu stie daca ii iese etc. Nu m-am mai incurcat aiurea. Poza e asa de info sau este chiar cel pe care l-ai luat? Din ce faci proeminentele?

Link către comentariu
  • 1 month later...
Mihai.Nechifor

Cred ca m-ai convins...jupoi s eu pielea de pe volan:D

Modificat de Mihai.Nechifor
Link către comentariu

Foarte tare volan, te va face sa o imblanezi si mai tare. Pe bune, a iesit super!! :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!