Jump to content

Masinuta lu' Borisake

Borisake

Postare recomandată

Maine cred ca imi sosesc si mie gumele Goodyear Eagle F1 Asymmetric 225/45/17 :D ne pregatim de vara.

Link către comentariu

Cea mai buna alegere ca raport pret/calitate. :rolleyes: Si eu deabia astept sa le incalt. :D

Link către comentariu

De montat le-am montat, dar nu le-am umflat. Trebuie sa vopsesc jantele si dupa.

Link către comentariu

Eu m-am incaltat de vara. :D Frumos ce-a iesit de acolo, de sub vopsea. :)

Link către comentariu

Cu spraiul.

Da Teo, mai dureaza ca nu am timp in fiecare zi sa lucrez la ele.

Maine poate, una sau doua.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Am mai completat cate ceva la utilitati, un maxidot ca tot nu aveam si rau am facut ca acum vad s eu cat de mult consuma AVB-ul. :(

dsc01029dz.th.jpg dsc01034uu.th.jpg dsc01031w.th.jpg dsc01032q.th.jpg

dscf0101a.th.jpg dscf0100c.th.jpg

Si un set de stergatoare aero, a mai primit.

dsc01004f.th.jpg dsc01003e.th.jpg dsc01006j.th.jpg dscf0055c.th.jpg

Link către comentariu

Da, frumos-frumos. Sorine, pana la urma clusterul e de automata, nu?

Link către comentariu

Am facut o comparatie cu un alt variant si tot AVB, dar cu un an mai nou si era umpic altfel. Calin zice ca este de la o cutie manuala cu 6 trepte, dar ce conteaza, functioneaza bine si este ok.

Link către comentariu

Imi place cum arata bordul cu maxidot. Alta viata :Computer:

Modificat de ciprianD
Link către comentariu

Bordul la fost luat de mine de pe un variant cu 6 trepte, 100%, l-am demontat cu mana mea. Acuma cine stie, poate a fost montat ulterior, sincer nu stiu ce sa zic... :icon_thumright:

Link către comentariu

Caline nu ma deranjaza este foarte misto cu el acolo, multumesc pt urari.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Hahaha, am scapat de linia de demarcatie ce o aveam pe maxidot unde imi indica selectiile de la cutia automata, cea de sub grade.

Noroc cu baietii astia cu circumvoluțiuni multe ca s-au prins repede ca are legatura cu eroarea ce o aveam pe motor in legatura cu TCM-ul, adica modulul de cutie automata pe care eu nu o am.

Si uite asa am si eu maxidotul ca la o masina normala si mi-am invatat si al treilea cip din cheie.

Modificat de Borisake
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pai cum sa se simta, bine.

Ambreiajul este tot ala, putere am undeva pe la 140cp (de la 101) pt ca m-am tras cu cei cu astfel de puteri si eram acolo, consumul este acceptabil, logic cand dai in ea nu o sa-ti mai consume ca atunci cand merge bunicul cu ea in rest ce sa-ti zic...vreau mai multa putere. :) M-am obisnuit cu asta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!