Jump to content

Golf 6 GTI

gg_e
 Share

Postare recomandată

frumoase foc,dar cred ca poti sa faci deja topic in aria masina mea...btw,unde sunt facute pozele in natura?

brgds

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu cred ca intelege romaneste bine...

Link către comentariu

frumoase foc,dar cred ca poti sa faci deja topic in aria masina mea...btw,unde sunt facute pozele in natura?

brgds

1 2 si 4 sunt garantat pe Transfagarasan, se si vad anumite piscuri pe fundal (in a doua se vede varful Museteica pe fundal).

Link către comentariu

@deep black-well,i understand that u don t speak romanian,so...great pics,but u can write a new topic in MY CAR area,with your car.btw,where are taken those pics with your car in nature?

brgds

Modificat de vali_devill
Link către comentariu

thanks mates for view

Yep I dont know Romanian well, next time, I upload over there,

cheers

I was in balea lac few months ago, pictures takes there and on the way of Transfagaras. that place is incredible! I highly recommend anyone to visit.

1 photo before I got my car, in the show rrom, others everal places in Romania, tarcu secuesc, between sibiu and bacau.

Link către comentariu

imi poate spune cineva ce distanta este intre tipsurile de la evacuare la mk6 gti?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

imi poate spune cineva ce distanta este intre tipsurile de la evacuare la mk6 gti?

I see that you have spent tons of money to look like a GTI, why not to buy a real GTI instead of this waste money? :(

I think I know you from mk6golf.com :icon_thumright:

Modificat de deep.black
Link către comentariu

Suspensia de pe GTI e aceeasi cu suspensia sport de pe Golful normal ?

Link către comentariu

Si care e diferenta intre "suspensii" si arcuri?:vaidecapulmeu:

Pe golful cu suspensie sport sunt evident alte arcuri decat pe un Golf normal.

Garda la sol e data de arcuri si nu de amortizoare.

Din cate stiu suspensia sport coboara cu 15mm fata de standard, si GTI-ul cu 25mm fata de standard.

In orice caz, ceva de genul, dar sigur sunt alte arcuri+amortizoare atat pe suspensia sport, cat si pe GTI, insa nu aceleasi.

Modificat de paul_e88
Link către comentariu

:offtopic:Suspensia = amortizor + arcuri. Amortizorul da duritatea suspensiei, iar arcurile dau garda la sol. Suspensia sport e mult mai rigida ca una normala. Scuze de offtopic.

Aveam impresia gresita ca doar arcurile ar diferi.

Multumesc de raspunsuri, m-am lamurit :icon_thumright:

Modificat de George Mihail
Link către comentariu

• 3 weeks later...

salutare, am o intrebare legata de pozitia de condus/ scaunul soferului la golf 6 GTI vs modelul normal, mai exact, scaunele Recaro de pe GTI au o pozitie mai joasa decat cele standard? in cazul in care conteaza, ma refer la modelul in 2 usi.

inreb pt azi la stop era oprit un G6 in paralel si uitandu-ma la celalalt sofer mi-am dat seama ca sunt destul de "ascuns" in scaun; ma gandesc ca poate o fi si de la reglaje (inaltime, spatar) si ca sa primesc un raspuns corect am zis sa intreb aici.

multumesc

Link către comentariu

Jantele de 18 nu ar trebui sa o coboare, diamentrul rotii fiind aproximativ acelasi cu celelalte dimensiuni ce vin pe Golf (195/65 R15, 205/55 R16, 225/45 R17, 225/40 R18 fiind toate echivalente).

La golful meu 5 GTI fata de un Golf 5 1.9 TDI se sta mai sus. In TDI-ul respectiv daca dau scaunul la minim pur si simplu nu vad peste volan pe cand la mine e tocmai bine. Mentionez ca scaunul meu are reglaj electric si poate de asta nu se duce mai jos.

Link către comentariu

ok, am si eu o intrebare care-i diferenta de inaltime dintre un GTI si un golf normal ambele avand suspensia adaptiva? Multumesc, Radu

Link către comentariu

• 1 month later...

facut revizie de 30 mii, schimbate filtre si ulei: 750 RON la Aviatiei.

update consum: a crescut cam cu 1l/100km, comparativ cu ce aveam pe la 10-15 mii km. testat pe acelasi tip de benzina, cauciucuri/jante, incarcatura si distanta.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Noul golf GTI Ed.35

Vine cu 235 de cai, alte jante, alt interior. Nu pot sa zic ca ma omor dupa modelul de jante cu sigunta nu o sa fie creat de bbs cum a fost ed30

post-42557-0-60948900-1305018403_thumb.j

post-42557-0-99405800-1305018408_thumb.j

post-42557-0-94004100-1305018415_thumb.j

post-42557-0-61722700-1305018423_thumb.j

post-42557-0-25182200-1305018431_thumb.j

Link către comentariu

235?! Daca urmau "algoritmul" e la ed. 30 ar fi trebuit sa aiba 245cp. Sunt curios ce s-o ascunde in spatele cifrelor...

Link către comentariu

Oare vine cu k04 sau k03?

Link către comentariu

• Administrator

235?! Daca urmau "algoritmul" e la ed. 30 ar fi trebuit sa aiba 245cp. Sunt curios ce s-o ascunde in spatele cifrelor...

Pai Ed30 avea 230cp iar pe Ed35 au pus 235... :D deci au pastrat un algoritm

Nu cred ca vine cu k04, dpdv al marketingului ar fi o mare greseala.

Pe G5 a fost ok sa puna k04 pt ca varful de gama era R32, V®6 aspirat, nu se calcau pe picioare

Pe G6, cum diferentiezi clar R20 de Ed35..?

Link către comentariu

Nu acela e algoritmul. La edition 30 i-au dat 30 de cai in plus fata de gti, un cal in plus pt fiecare an scurs de gti. Aici ar fi fost normal 210+35

Link către comentariu

• Administrator

Eu stiu la ce te referi tu :D tocmai d-aia am zis ca au pastrat un algoritm

Probabil ca se apropia prea mult de .:R

End :offtopic:

Link către comentariu

Nu acela e algoritmul. La edition 30 i-au dat 30 de cai in plus fata de gti, un cal in plus pt fiecare an scurs de gti. Aici ar fi fost normal 210+35

Nu prea au un algoritm...la generatia a 4-a au adaugat tot 30 cai, la fel ca la a 5-a. (mk4 GTI 150hp -> mk4 GTI edition 25 180hp ; mk5 GTI 200hp -> mk5 GTI edition 30 230 hp)

Link către comentariu

Nu am zis nimic de Edition 25 dar in press release-ul Edition 30 era scris "The engine performance has been increased by 1 bhp for each year, meaning that the GTI Edition 30 has an output of 230 bhp". End :offtopic:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!