Jump to content

Golf 6 - Configurare/Achizitie

X-Ecutor
 Share

Postare recomandată

mandelu, nu pot scapa ocazia. :vaidecapulmeu: Prietene, janta ii doar de frumusete? Stiu ca o sa-mi dai un raspuns documentat, dar totusi... Poate facem niste schimburi reciproc avantajoase. :offtopic:

da, nu are nici un alt rol in mersul masinii, absolut niciunul. cu mentiunea ca de la 17 in sus sunt doar jante de aliaj, ca nu se fac din tabla. dar daca ar fi fost, masina ar fi mers identic, cu mentiunea ca ar fi fost mai grea, logic. nu stiu ce schimburi sa facem ca eu nu am jante si nici nu ma intereseaza sa dau bani pe asa ceva. sincer, incep sa ma deranjeze remarcile astea ale tale in care lasi impresia ca esti gica-contra doar de dragul de a fi.

Mareshall: daca nu ai la volan ala cromat, inseamna ca e din plastic, si nu din piele. iar la CL nu e standard in romania volanul din piele. doar in alte tari (cum ar fi Germania, pliantul nu e adaptat corect pt romania). Trebuie sa iei pachetul din piele daca il vrei, sincer, face toti banii, te simti cu totul altfel cand pui mana pe volan.

TDRfx: se dau ambele oglinzi sau doar cea de la sofer? nu cumva ai luat lumini si vizibilitate 2? ca numai la alea se putea si numai oglinda din dreapta, cand ai setat reglajul oglinzilor pe oglinda din dreapta. Oricum, misto. eu m-am obisnuit cu ajutorul rear assist sa o pun langa bordura, dar tot ar fi fost misto.

cam nesimtiti astia, de ce nu au pus si ei mai demult astea standard? ca si-asa am luat masina la 1 an si jumatate dupa ce aparuse, si am prins si eu niste schimbari.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mandelu

191

• YEP

87

• TDR

73

• The_Ego

66

Am doar pachetul L&V 1,adica fara oglizi rabatabile electric.

Link către comentariu

si se da jos doar dreapta sau ambele? ca daca se dau ambele, e chiar smecherie :)

Link către comentariu

Doar cea din dreapta,e si normal deoarece din cate stiu la nemti iti da amenda daca parchezi pe stanga.

Link către comentariu

salut.optiunile aparute ulterior,ca de exemplu pachetul acela de lumini inteligente,nu se pot activa si la dealer?deja am pachetul cu senzori de ploaie,si vroiam sa activez si cealalta optiune.

Link către comentariu

nu stim nici noi, da si tu un telefon si zi-ne ca si eu vreau si sunt dispus sa platesc pt faza cu luminile. chiar imi trebuie o faza lunga inteligenta.

Link către comentariu

da, nu are nici un alt rol in mersul masinii, absolut niciunul. cu mentiunea ca de la 17 in sus sunt doar jante de aliaj, ca nu se fac din tabla. dar daca ar fi fost, masina ar fi mers identic, cu mentiunea ca ar fi fost mai grea, logic. nu stiu ce schimburi sa facem ca eu nu am jante si nici nu ma intereseaza sa dau bani pe asa ceva. sincer, incep sa ma deranjeze remarcile astea ale tale in care lasi impresia ca esti gica-contra doar de dragul de a fi.

On si off, scuze. Poate vremurile astea nenorocite prin care trecem sa fie de vina. Fara bascalie. :icon_thumright:

Link către comentariu

Saptamana trecuta am depus si eu un dosar de leasing pentru un GolfVI in configuratie 1.4 tsi 122 HL dsg alb+climatronic, alarma si xenon. nu am decat regretul ca nu am mai avut bani si de rcd510.

intre timp am mai citit si de celebrele led-uri pt stopuri si mi-a placut mult cum arata (am vazut unul live si youtube). maine incerc sa obtin si optiunea asta, redusa macar, pentru ca dupa mine e de mare efect.

apoi voi semna, pentru ca dosarul trebuie reaprobat in cazul unei modificari. ceva sfaturi pt un novice?(am avut fabia)

Link către comentariu

Pune-ti rcd 510 neaparat! :P

Link către comentariu

subscriu, lasa stopurile. sunt frumoase, dar rcd iti va fi infinit mai util. nu mai zic ca il vezi mereu cat stai la volan si arata bine :P

Link către comentariu

ca si aspect, subscriu, se integreaza minunat cu bordul. insa ca si utilitate...prefer oricum cd-urile audio, nu mp3(desi parca si 310 stie mp3), ca uit ce am pe ele. nu am nicio varianta de asistenta la parcare, deci singurul avantaj ar fi touchscreenul de care, sincer, ma pot lipsi. aspectul insa recunosc ca ma pune pe ganduri si...tot reevaluez. voi vedea azi... alte indrumari in ceea ce priveste discutia cu nenea sales rep-ul? e prima masina noua, asa ca sunt cam ...noob. oricum, ma documentez asiduu in momentul asta pe aria de configurare

Modificat de CosminB
Link către comentariu

pai e f bine ca preferi cd audio, insa rcd510 are magazie de 6, si eu o folosesc, e super. la rcd 310 ai doar unul si bagi/scoti cd de te plictisesti. daca mai esti si ca mine, in majoritatea timpului singur la volan, e chiar riscant sa le schimbi in mers.

plus ca daca il iei iti poti pune rear assist pt parcare, ca tot zici ca nu ai.

Link către comentariu

Dupa parerea mea RCD-ul 510 are sens impreuna cu (,) camera de marche arriere ca tot ai vorbit de asistenta la parcare. Senzorii vin doar fata-spate si costa nesimtit de mult. Pe varianta camerei de marche arriere ai si RCDul si camera cu ceva banuti in minus.

Asa separat touch screenul intr-o masina este o idee cum nu se putea mai proasta, iar displayul dupa ce il vezi live si ai vazut cum arata ecranele de la bmw de ex este ordinar. Doar cititorul de SD este un plus real, restul mai mult fita ieftina.

PS: Si rcd-ul 310 e mp3 player.

Link către comentariu

cam asa zic si eu. ca si aspect, impactul cred ca este mai puternic la stopuri, plus ca sunt un pic mai ieftine :( (320e)

Link către comentariu

GTI-ul le are in standard plus o suma de alte chestii. Nu stiu cat te duci cu pretul si cat mai poti suplimenta dar as prefera oricand un GTI doar cu strictul necesar, poate chiar si fara faruri cu xenon (din nou nesimtit de scumpe) decat un 1.4 tsi cu o suma de dotari.

Link către comentariu

nu prea miros GTI-ul de aici de unde sunt:) nici acum ca si achizitie nici dupa ca si intretinere, combustibil, etc. pretul obtinut e undeva pe la 16700 fara tva.

Link către comentariu

Intradevar, e diferenta mare GTI-ul incepand de pe la 19.000 fara tva.

Link către comentariu

si am fost, si am facut fifty-fifty stopurile led si am semnat :). acum ingros randurile celor in asteptare. sper sa nu va supar cu 1 -2 intrebari ca sa imi treaca mai usor timpul...

Link către comentariu

Ce termen de livrare ti-au dat???

Link către comentariu

subscriu, lasa stopurile. sunt frumoase, dar rcd iti va fi infinit mai util. nu mai zic ca il vezi mereu cat stai la volan si arata bine :D

Util? Mi-am pus poalele in cap, asteptam altceva. Watch you! :(

Link către comentariu

10-12 saptamani si avand in vedere ca am sa prind concediile, nu ma astept sa o vad mai devreme. m-am suit in showroom intr-una care avea 310 si nu mi sa mai parea asa de iesit din tema bordului. bine, se schimba probabil impresia cand se aprind luminile si la cd o sa fie albastra, nu negru ca la 510, dar eu tot ma declar multumit ca am ales led-urile...

Link către comentariu

Am descoperit azi ca masina nu are monitorizare presiune pneuri. Aceasta vine inclus in pachetul sport Vancouver cu jantele pe 18 si privacy glass.

Nu prea stiu ce mai e de facut acum. Dar normal era sa fie inclusa si aceasta optiune dc e trecuta pe configurator si in contract.

Link către comentariu

Daca e trecuta in contract nu e problema ta. Si eu am avut probleme din cauza ca masina nu avea dotari prevazute in contract. Din pacate dealer-ul a sustinut sus si tare ca nu e vina lui, iar eu le-am demonstrat ca el e de vina. Pentru o dotare de x EURO am luat de la dealer de 6 ori dotarea (6 * x - cash). Sfatul meu... nu semna procesul verbal de primire si consulta un avocat. Totodata, vezi cum reactioneaza Dealerul. Fiecare face greseli dar depinde foarte mult cum ne comportam cand gresim. Daca ei sunt intelegatori poti fii si tu.

Modificat de rex
Link către comentariu

Stai linistit, nu ai pierdut mare lucru (nu prea sunt buni de nimic)

Bine, si Rex are dreptate, dar ca utilitate, REPET: nu ai pierdut nimic

Modificat de iepumare
Link către comentariu

Daca ai trecuta optiunea in contract cere sa ti se dea altceva in compensatie (o revizie gratuita de exemplu).

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!