Jump to content

Golf 6 - Configurare/Achizitie

X-Ecutor
 Share

Postare recomandată

dar la ce va trebuie sa stiti numarul de valve? numarul de valve nu e un indicator al capacitatilor tehnice. poate avea si 8 si sa fie motor bun.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mandelu

191

• YEP

87

• TDR

73

• The_Ego

66

sa-si faca o idee baiatu, pe toyota prius motorul pe benzina are 8 valve si are tehnica destul de noua:)

Link către comentariu

Salutare!

Si-a comandat cineva jante Bilbao(18") sau are cineva deja un G6 cu aceste jante? Intreb pt ca mi se par foarte reusite(din poze) si as fi curios cum sunt in realitate.

Link către comentariu

Motorul de 1.6 este o alegere foarte buna daca te ghidezi dupa urmatoarele principii:

1. vrei un motor non-turbo (aspirat) cu riscuri minime de mechanical failure

2. vrei un motor ce si-a dovedit calitatile si fiabilitatea in timp, ca dovada ca VW nu l-a scos din productie.

3. faci depasirile numai in conditii de siguranta si nu te deranjeaza sa turezi motorul pana la 4500-5000 rpm pentru performatele la care te astepti

E un motor corect daca stii sa-l folosesti, nu trebuie sa ai pretentii sportive dar nici nu te rogi de al. Pentru Romania eu zic ca e un raport bun calitate pret

Link către comentariu

Eu daca asi fi pus sa aleg acum nu asi mai alege 1,6,parerea mea ca este slabut,eu unul nu sunt prea multumit de el,cred ca TSI-ul merita diferenta de bani...

Link către comentariu

• Administrator

Rog nu transformati topicul intr-un Versus fara sfarsit, sunt destul de multe discutii edificatoare in aria dedicata

Mersi!

Link către comentariu

Vezi ce scrie pe site-ul oficial aici.

Tu chiar nu te interesezi si o iei o prostie de buna ---> LINK . Site-ul ala e updatat de unu de 5 ani cred.

De la MY2009 OII are TDI 170cp CR doar la Seat Leon a ramas 170cp PD

Link către comentariu

Multumesc mult de incurajari @iepumare.

Dar faza cu consumul....eu merg foarte linistit si in oras, conduc sportiv rareori, doar cand sunt provocat :)

Daca merg usor crede-ti ca ma pot incadra in consumul dat de fabricant?

Modificat de razvan87
Link către comentariu

@razvan87

Scurt - NU

Consumul este dat pe baza unor teste realizate de catre producator conform standardelor. Aceste teste incerca sa modeleze realitatea dar nu reusesc in totalitate sa reproduca conditiile din traficul real. Deci trebuie sa astepti la consumuri mai mari decat cele dat in specificatie. Cu cat vei depasi aceste valori? Depinde in mare parte de stilul de conducere.

Modificat de szaki
Link către comentariu

@szaki o sa ma mai informez in legatura cu aceasta motorizare, multumesc.

Motorul de pe golf VI, 1.6 102CP este acelasi motor ca cel de pe golf V? nu vine cu nimic imbunatatit?

Link către comentariu

@razvan87

Depasirile de valori despre care am scris, sunt valabile pentru toate motorizarile.

Dar trebuie sa mai specific ca este posibil sa obtii si valori sub, in conditti favorabile.

Link către comentariu

din ce am vazut suspensia pe spate tot independenta este! (n.am gasit nicaieri scris,dar m.am uitat sub o masina si aparent independenta era:)

Link către comentariu

Super tare golful asta VI....da incercati sa comandati masina cu xenoane...s-ar putea sa aveti o surpriza...nu tocmai placuta :icon_thumright:

Link către comentariu

Surpriza = xenoanele se vor comanda/produce din toamna 2009 :blink:

Link către comentariu

OT: Din punctul meu de vedere e ok pt ca de-abia in toamna o sa am banii pt g6.Oricum as fi asteptat pt ca vreau neaparat xenon de fabrica. Mai rau e pt cei ce vor masina mai repede

Link către comentariu

Daca sunteti asa informati, cand o sa fie introdus Noul motor 1.6 CR TDI ?

Eu acest motor il astept, pentru versinea Bluemotion 99g CO. Bineinteles ca astept sa scada si dobanda pentru leasing !! :offtopic:

Link către comentariu

eu as fi mai curios de 1.2 tsi 105 cp. ala cred ca le bate si pe dieseluri la consum. si mai ieftin si oricum te duce suficient de bine de la A la B.

Link către comentariu

:RO flag: Guess what: Comand masina GMK 6 1.4 TSI 122cp 6tr HL pe 30.10.2008 - termen de livrare 10 saptamani. Ma duc pe 30.12.2008 sa mai dau o parte din bani de frica cresterii euro si ghici ce aflu: masina dumneavoastra a intrat in fabricatie pe 2 decembrie, dar speram sa ajunga la noi in ianuarie. Sun astazi (12.01.2008) gandindu-ma dupa calculele mele ca masina ar trebui sa ajunga pana la sf acestei saptamani sau cel tarziu (daca scoatem saptamana de craciun) saptamana 19-23. Ce sa vezi, masina mea e programata sa ajunga la dealer in sapt a 8-a din 2009. So, dupa calculele mele astept practic masina 4 luni si nu 2.5 luni cum e scris in contract (10 saptamani - nu se specifica lucratoare/nelucratoare). Nesimtiorea e in floare asa ca parca nu m-a mai mira nimic in tara asta dar totusi 4 luni mi se pare exagerat pentru un golf fie el si de generatie noua ca doar nu il aduce din japonia si nu am cerut poleit cu aur si nimic in plus in afara de un climatronic si culoare negru uni.

Intrebarea mea este adresata in special posesorilor de golf care au intampinat o astfel de problema si cum au procedat. Au asteptat masina, au cerut ceva in plus de la dealer pentru intarziere, au obtinut un discount sau orice altceva ??? :))

Oricum sunt foarte dezamagit de serviciile dealer-ului local dar cred ca totusi nu este numai el de vina. VAG isi bate joc in ultimul hal de clienti. Banuiesc ca nu sunt singurul nemultumit de pe aici intr-o privinta sau alta legat de serviciile vag. Cred, daca toata lumea este de acord sa deschidem o arie despre timpul de asteptare la golf. Ce pare aveti?

Link către comentariu

Salut cip,

Daca ai citit topicurile cu golf 6 ai vazut ca si eu sunt intr-o situatie similara

Dat comanda pe 25.10, in dec 2008 comanda a fost stearsa pe motiv de restrictii de fabricatie, emisa comanda noua =>masina va intra in fabricatie in sapt 4 din 2009. Dealerul promite termen de livrare 15-28 feb 2009

Link către comentariu

In contractul meu (leasing financiar), data livrarii prevazuta de dealer-ul PBN este de 16-18 saptamani de la data platii avansului.Deoarece avansul a fost achitat pe 29.10.2008, ma astept ca livrarea sa se faca spre sfarsitul lunii februarie 2009, la fel ca in cazul lui iepumare.

In cazul tau, cip 3118, daca in contract sunt trecute 10 saptamani de la plata avansului, ar trebui sa citesti cu atentie contractul sa vezi daca sunt trecute penalitati aplicabile vanzatorului pentru intarzierea termenului de livrare (in mod normal ar trebui sa fie). Daca sunt trecute astfel de clauze, nu ezita, fa-le adresa scrisa si solicita despagubiri, inclusiv reclama acest fapt la Oficiul ptr. protectia consumatorului.Dar, intai, citeste bine contractul, s-ar putea sa ai surprize !

Modificat de tudorvw
Link către comentariu

Daca stau bine sa ma gandesc era o clauza privind intarzierea cu penalitati de 0,05% din valoarea masinii dar parca nu mai mult de 5%. Mersi pentru reminder si pentru sfaturi iepumare si tudorvw. Totusi pe langa aceste penalitati pentru care banuiesc ca ma voi certa foarte tare cu ei, se mai poate oare stoarce ceva de la ei? Voi incerca sa citesc mai bine contractul, poate mai descopar cate ceva. Sincer sa fiu in momentul semnarii contr am mers pe incredere stiindul pe dealer, dar se pare ca am procedat gresit.

P.S.: iepumare, daca masina ta intra in fabricatie in sapt 4 din 2009, te rog sa ma scuzi nu vreau sa fiu carcotas dar crezi ca va ajunge dupa cum spune dealerul, adica sapt 7-8 (1 luna :frigbaitata: :( :P )

Link către comentariu

Deoarece foarte multi au comandat aceasta masina in perioada octombrie

Link către comentariu

@cip

M-am resemnat, am platit masina aproape integral (aveam banii in lei - si cu aprecierea euro...), am mai primit inca cava discount la asta...macar ca nu trebuie sa mai cumpar cauciucuri de iarna si jante separate, daca imi vine in februarie-martie

Culoarea masinii e candy-weiss

Link către comentariu

@cip3118

Situatia mea este si mai proasta. Eu am platit avansul pe 18.11.2008 si masina a fost comandata abia saptamana trecuta. Inca nici nu stiu cand intra in productie.

Dar m-am resemnat si eu. Mare lucru nu pot sa fac. Am semnat pentru 16 saptamani termen de livrare.

@tudorvw

Am optat pentru tornado red. Asa am si pe golf IV si i-mi place la nebunie.

Modificat de szaki
Link către comentariu

• Administrator
Am optat pentru tornado red. Asa am si pe golf IV si i-mi place la nebunie.

Excellent choice! :hainoroc:

da bine

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!