Jump to content

Becuri Passat B6

dintzauru
 Share

Postare recomandată

salut.

am afisat pe bord mesajul cum ca stopul stang de ceata este defect...

vreau sa imi spuneti pasii pe care trebuie sa ii urmez pt ca sa schimb becul si ce bec este si de unde il pot cumpara....

va multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai e simplu de schimbat :blah_:

Pe mocheta de pe portbagaj, localizezi capacu' (tot din mocheta), il scoti afara si scoti becu'

Te duci dupa frumos cu el la un magazin de profil, iti iei unu identic, revii la masina si il montezi.

La urmatoarea secventa de contact, martorul de bec ars + mesajul de eroare dispar :)

Link către comentariu

• 4 months later...

stie careva ce fel de bec este cel din torpedo? w5w sau sofit ?

Link către comentariu

Well ... se pare ca si mie mi s-a ars becul din dreapta de iluminare a numarului din spate. Noroc ca am observat eu ca nici vorba de primit vre-un mesaj pe bord ceva(mentionez ca am un Passat sportline din Oct 2007). Sincer ma asteptam sa primesc macar o atentionare. Bine acum nu stiu sigur daca e ars sau doar contact imperfect ceva ... ca e plin drumul de gropi pe unde merg eu :(.

Intrebarea mea este daca vreau sa-mi bag singur nasul si sa inlocuiesc becul asta se poate face doar prin exterior, sa dau jos cele 2 suruburi si asta e tot am ajuns unde trebuie sau exista si optiunea sa umblu la locul cu pricina prin portbagaj?

Becurile sunt din astea normale? Se gasesc la toate magazinele normale sau trebuie musai comandat de re reprezentanta?

Orice detaliu e de ajutor cum nu sunt f familiarizat cu toate aspectele. Am tot cautat pe forum si pe internet ...dar doar informatii asa sumare.

Merci

Link către comentariu

e simplu, desfaci cele doua suruburi si cu o surubelnita impingi de clema aflata pe margine si iese tot ansamblu (suportul+becul), inainte de a schimba becul scoate mufa. Becul este de tip sofit.

Si referitor la intrebarea mea despre ce fel de bec se afla in torpedo raspunsul este :w5w

Link către comentariu

Exista avertisment pentru becul de numar! Scoate mufa si de la becul bun, o sa vezi ca iti apare avertizarea pe bord!

Link către comentariu

Ce ne-am face fara internet si forumuri...am uita si sa respiram....acum pe bune..scuze de offtopic, dar chiar trebuie sa intrebam pe forum orice prostie? daca si pentru schimbat becul de la numar sau cel de la lampa de ceata spate trebuie ajutor specializat..mergeti frate cu bicicleta..

Link către comentariu

Si ca tot veni vorba de becuri, faimoasele mele XtremePower-uri puse prin 2008, si-au dat duhu' anu' trecut in Decembrie :mellow:

Asteptam sa vina salariu, si pe noie faruri voi monta un bine-meritat kit-xenon de 4300k ca nu mai tine...

LED there be light :blah_:

Link către comentariu

... faimoasele mele XtremePower-uri puse prin 2008, si-au dat duhu' anu' trecut in Decembrie

Ale mele au tot doi ani si inca merg... Sper sa nu-mi faca surprize (am doar unul de schimb). Sau in "caz de necaz" le pun pe cele de pe faza lunga, iar acolo cumpar niste becuri comune... :)

Link către comentariu

• 1 month later...
muresansergiu

are cineva montate pe faza scurta becuri Xtreme vision de la philips? producatorul zice ca sunt mai bune decat cele Xtreme power, adica dau cu 100% mai multa lumina decat cele normale, in comparatie cu xtreme power care dau cu 80% mai multa lumina. Stiu ca cifrele nu sunt neaparat reale insa as vrea sa stiu daca a facut cineva comparatie intre ele si ce rezultate a obtinut. de asemenea ma intereseaza fiabilitatea lor.

Modificat de muresansergiu
Link către comentariu

are cineva montate pe faza scurta becuri Xtreme vision de la philips?

Da. Toate 4 becurile (si pe faza lunga si de intalnire) am Philips Xtreme Power (asa le zice), de 2 ani si nu am treaba cu vizibilitatea noaptea. Costa ceva banuti dar isi fac bine treaba.

Vision sunt Blue Vision...

Citeste cu rabdare tot topicul si vei gasi raspunsuri la toate intrebarile legate de becuri. S-a intors si pe o parte si pe alta problema... :)

Link către comentariu

salutare... am si eu o nedumerire toata lumea zice ca la passat b6 becurile de la proiectoare sunt h11 sau hb4 . M-am uitat pe google la cum arata acestea si din curiozitate am cautat si h1 iar cand l-am vazut pe h1 parca aceasta semana cel mai bine cu acel bec de rezerva din cutiuta magica cu care vine masina.

Deci e posibil ca becurile de la proiectoare sa fie H1 ???

Link către comentariu

La mine sunt HB4.

Scoti grila din jurul proiectoarelor (are un holzsurub in cruce), bagi mana prin spatele proiectorului si scoti becul prin rotire. In acest fel vezi exact ce tip de bec ai.

Link către comentariu

salutare... am si eu o nedumerire toata lumea zice ca la passat b6 becurile de la proiectoare sunt h11 sau hb4 . (...)

deci in functie de modelul/an de fabricatie, becurile la proiectoare pot fii fie HB4 sau H11

da un click aici si selecteaza FOG Lamps, alegeti tip-ul masinii tale, motorizarea si o sa iti ceara la un moment intr-un camp de select urmatoarea chestie

1. to vehicle number. 3C-5-010-000 ( unde vei afla ca becuri sunt H11 )

2. from vehicle number. 3C-5-010-001 ( unde vei afla ca becuri sunt HB4 )

Aici ca intelegi exact de ce pe net circula informarea cu diferenta de becuri.

Cel mai simplu, este sa faci exact cum ti-a recomandat colegu' V i c t o r :icon_thumright:

:Driver: safe

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Vision sunt Blue Vision...

Extreme vision sunt noile becuri de la philips, ar fi peste xtreme power.

Link către comentariu

sunt de acord cu Victor si cu Al Bundy,cel mai bine e sa demontezi prima data becul de pe masina si te uiti care e.

acum 2 luni am cumparat si eu 2 becuri pentru proiectoare ghid

Link către comentariu

muresansergiu

eu intrebam de x-treme vision nu de x-treme power. X-treme vision sunt ultimele becuri produse de philips....mai noi si se pare ca mai performante decat x-treme power. Se lauda ca dau cu 100%mai multa lumina decat un bec standard in comparatie cu x-treme power care da cu 80%mai multa lumina. Asta e ceea ce spune producatorul insa ma interesa daca cineva poate confirma sau infirma aceste afirmatii

Modificat de muresansergiu
Link către comentariu

Sal.,

Am si eu o intrebare .

As vrea sa pun becuri cu leduri atat pe pozitie cat si pe proiectoare.

Are cineva idee unde pot gasi astfel de becuri cu leduri dar care sa fie facute in sistem can-bus (adica sa nu-mi dea eroare de bec ars).

Pe proiectoare am H11.

Multumesc.

Astept raspunsuri de la voi.

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

ieri mi-am montat pe faza scurta x-treme power. Nu am gasit prin benzinarii noile x-treme vision si nu am avut rabdare sa le iau de pe net (si nici nu stiu cum se comporta pt ca sunt noi) asa ca am ales x-treme power. Dupa ce am schimbat becurile, prima masina de pe contrasens mi-a dat flash-uri, apoi am ajuns o masina din spate si mi-a pus avariile imediat. Eu aveam becurile vechi reglate in pozitia cea mai de sus de la rotita din stanga volanului si nici asa nu vedeam cum trebuie, insa acum imi este evident ca nu pot sa le pastrez asa sus ca deranjez restul masinilor. Le-am coborat putin si acum e ok, iar diferenta fata de vechile becuri e mareeeeeeede tot. In sfarsit vad si eu noaptea ....

Link către comentariu

sal,am primit de la cineva un w5w led si am incercat sa-l pun pe pozitie fata merge 3 sec si se stinge ,masina crede ca nu are bec ,cum pot sa-l prostesc pe calculator?

post-7045-0-33905100-1302614164_thumb.jp

Link către comentariu

Din computer nu ai cum! Sunt anulatoare de erori insa nu merita, sunt destul de scumpe (30-40 ron,) se incalzesc ... Mai bine iti iei direct w5w cu canbus (50 ron perechea)!

Modificat de D@ny
Link către comentariu

merci de raspuns,am sa cumpar cu can

Link către comentariu

Stie cineva cum se schimba becul din oglinda stanga? nu mai palpaie.. ce bec trebuie? Multumesc pentru ajutor.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!