Jump to content

Muzica din Golf

nesanatosu
 Share

Postare recomandată

ca prima idee : incearca la un electronist sa il curete(dupa treaba asta al meu a mai functionat ceva timp...) ...daca nu...

a doua idee i-ati altul...:icon_thumright:

suntem mai multi care am facut asta...:Driver:

Modificat de kalu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kalu

93

• im.guzu

53

• AlexBanu

40

• Cily

39

Top Posters In This Topic

Posted Images

poe...asa ca idee si al meu face la fel,exact la fel, dar ieri am vazut ca daca sting farurile nu mai fuge. Am mers vreo 5 min cu el asa si n-a mai fugit...o fi coincidenta dar cum am aprins farurile in 10 sec a fugit. Ia vezi daca simte si la tine cand aprinzi farurile, eu am xenon AM

Link către comentariu

multumesc mult kalu, asa am sa fac desi sunt putin dezamagit de vw pe aceasta tema. Bine ca am codurile si nu o sa fie probleme.

Link către comentariu

Cea mai simpla si eficienta solutie...o unitate aftermarket care se incadreaza perfect in bord..

Link către comentariu

da dl alexbanu, o idee nemaipomenita dar daca tot s-a stricat casul de ce nu punem o navigatie si gata. Am pus pe fosta masina (tot un golf 5) un mp3 player LG la vreo 250 ron (nu era cinestiece) si pe langa el si boxe spate. diferenta clara la claritatea sunetului desi boxele au ramas originale de vw. oare asa se intampla cu orice aftermarket pus pe golf 5?

Link către comentariu

posibil .. confirm si eu chestia cu claritatea etc .. schimbat RNS 500 (RNS MFD 2) cu o chinezarie iar diferenta e colosala ! (boxe stock). E adevarat, eu cel putin dispun de echiparea cu vw sound (10 boxe, amplificator sub scaun ..) :P

Link către comentariu

Asa se inatampla pe orce masina in cele mai multe cazuri. cel putin daca pui sony alpine clarion...nu are cum sa nu sune mai bine.

eu asa am patit la toate masinile. doar prin schimbarea player-ului se modifica virgula calitatea spre bine, desi raman aceleasi boxe

Link către comentariu

am vazut la carrefour niste navigatii tare simpatice la 1600 ron, care par sa intre perfect in locul casetofonului de acum. A probat cineca si ideea asta ? Adica merita investitia ?

Link către comentariu

daca tot vrei navigatie la 1600 lei,...mai aduna cateva sute...si cu 2300 lei ia o replica rns 510 ...

din ce am inteles sunt bunisoare :( si f practice :D

eu unul am preferat un rcd500 mp3x6 ... la 250 euro...( si euro era mai mic , si alti bani nu mai aveam, si nici nu era aparuta sora geamana a lui rns 510 :D )

Modificat de kalu
Link către comentariu

mai multe detalii unde pot sa ma interesez de asta ai ?

Link către comentariu

Am vazut si eu pe viu o unitate exact ca asta, montata pe un Golf. Se integreaza perfect si este super bine finisata si e chiar bine la pret fata de original (1300-1500e). Meniul are un design ok (ceva mai actual), ecranul are o rezolutie buna, dar nu stiu cine le-ar comercializa pe 'bune', adica sa ofere si o garantie de macar 1 an, ca nu se stie cat de rezistente sunt.

Modificat de dudu
Nu mai da Quote mesajului anterior! Foloseste FastReply sau AddReply! Multumesc!
Link către comentariu

riscul meseriei...:)

daca achizitionezi una Originala de pe vreun sait, si nu de la reprezentanta...ce garantie ai....?:)

Link către comentariu

o chestie tare de la pioneerhttp://www.pioneer.eu/images/eur/AVICF9110_GolfPlus_Release.jpg

Link către comentariu

Sincer , nu ma dau banii afara din casa...sa dau 530 euro pe o navigatie ...no name si fara garantie serioasa . Eu aveam pe golful meu un sony cu mp3 si usb si un MIO 720c . Total 350 eur navigatia plus 100euro CD ul.........dar sant sony si mio .

Link către comentariu

so ? tot in china sunt facute .. :blink:

si sa stai cu ala-n geam nu-i acelasi lucru ...

Link către comentariu

Sincer , nu ma dau banii afara din casa...sa dau 530 euro pe o navigatie ...no name si fara garantie serioasa . Eu aveam pe golful meu un sony cu mp3 si usb si un MIO 720c . Total 350 eur navigatia plus 100euro CD ul.........dar sant sony si mio .

si daca dai 1500 pe una orij...tot fara garantie care e treaba?:blah: ca doar nu "te-oi " duce la reprezentanta si "ti-oi" lua cu 3000 ? :icon_thumright: ca sa ai garantie serioasa...

si...marian...nu cred ca pioneer iti ofera asa ceva doar ptr 800...:D

Link către comentariu

io sper!!! :blush:

mai au ei un model asemanator in jurul a 800 euro

Link către comentariu

Pretul estimativ care se vehiculeaza pentru aceasta unitate e de 1400 euro.

Ma si miram ca o unitate Full Multimedia de la Pioneer sa fie sub 1000 euro.

Link către comentariu

Nici eu nu sunt intodeauna multumit de receptia radio (nu am antena ext.) si intreb cunoscatorii: pot sa gasesc si sa montez amplificatoare de antena?

Link către comentariu

da poti, mufele sunt de tip FAKRA

iti trebuie ceva de genul asta: 2daa_1.JPG

acum depinde ce aparat ai, daca ai ceva OEM, iti trebuie doar amplificare nu si adaptoare. dar ai inteles ideea

firul albastru e pentru alimentare (12V)

Link către comentariu

Pioneer a lansat NavGate AVIC-F9110BT

Pioneer has come up with its latest navigation and multimedia device for the range of VW, Skoda or Seat cars, and the NavGate AVIC-F9110BT aims to offer an all-in-one solution that ought to keep you satisfied until the next model arrives, that is. Features include :-

5.8″ WVGA touchscreen display

GPS navigation for 44 European countries (TeleAtlas maps)

SD memory card slot

USB port

CD/DVD playback support

iPod connectivity

50W x 4W MOSFET amplifier

Three RCA outs

In addition, you plus benefit from a Parrot Bluetooth module.

O sa apara prin iulie. ar fi interesant sa aflam si un pret care au anuntat ca nu va fii mare. Cum ii disponibil vreau sa il achizitionez.

post-22357-1243898837_thumb.jpg

Link către comentariu

salut !

ce putere ar trebui sa aibe un subwoofer, amplificator 4 canale si boxe pe fata...in asa fel in cat sa se aude bine...dar sa nu fie foarte tare...sa am probleme de genul..parbriz crapat...oglinda rupta...vibratiii foarte mari ..plastice rupte etc.... va rog daca puteti sa mi spuneti..cam la c putere sa ma orientez ?

multumesc,

Link către comentariu

Haha...nu-ti face probleme..ca nu o sa ajungi la asa ceva prea curand..ca sa misti intr-adevar parbrizul iti tb un sub care sa faca o presiune acustica destul de mare. Nu prea are asa mare relevanta puterea pe care o ai cu plasticele din masina. Deja despre ce vobesti tu sunt sisteme adevarate de SPL care dezvolta peste 150db. si au puteri appx de peste 5kw.. la puteri pana in 1-2kw nu ai nici o problema. Puterea si calitatea nu prea au legatura. Putere mare nu inseamna si calitate...ci doar cantitate. Pentru ce-ti tb tie in masina un amplif de 4X85 sau 4X110W iti este de ajuns. Nu o sa folosesti niciodata puterea maxima a unui amplif.

Bafta!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!