Jump to content

Ce norma euro are ?

17LIR
 Share

Postare recomandată

Cum s-a mai spus, depinde mai putin ce an de fabricatie e! Eu am un G4 2001, motor 1.4 si e euro 4! Asta la benzina, la diesel euro 4 din anul ala nu prea cred !

Nu mai da quote la postul anterior pentru ca este interzis de regulament!

Foloseste "add reply" sau "fast reply".

Multumesc!

aryes13

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rmg

7

• JackD

6

• r4ulik

6

• GABIVVX

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

primul si singurul (cred) diesel euro 4 este 2.0 TDI de 136 CP, care s-a pus pe golf de prin 2004...

Link către comentariu

Depinde de cod motor. De 1.4 exista codurile APE si AXP. Din cate stiu eu, APE intra la norma euro 3, AXP la euro 4.

De fapt, si pe mobile.de, o parte dintre masini sunt trecute c-ar fi E3, altele cu E4.

Probabil codul motor ar lamuri dilema.

Link către comentariu

masina mea un golf IV 1.4 16V benzina, e iesita din fabrica la sfarsitul anului 2000 (septembrie) , inmatriculata in 2001 si este EURO 4 !

Link către comentariu

Depinde de cod motor. De 1.4 exista codurile APE si AXP. Din cate stiu eu, APE intra la norma euro 3, AXP la euro 4.

De fapt, si pe mobile.de, o parte dintre masini sunt trecute c-ar fi E3, altele cu E4.

Probabil codul motor ar lamuri dilema.

APE - EURO 2

AXP - EURO 4

Prima a fost o incercare personala de a o inmatricula pe vremea cand EURO 2 nu se inmatriculau la noi.

A doua este masina din dotare adusa dupa ce a fost trimisa inapoi in DE prima cu APE.

Singurul Golf 4 cu motor 1.4 care are EURO 4 e cel cu codul AXP.Era undeva pe forum si o lista cu coduri si norma corespunzatoare.

Link către comentariu

Atentie mare la coduri, sa nu-ti iasa apoi o taxa dubla. In privinta preturilor de pe net si aici trebuie atentie sporita, nu oricine se poate ocupa de treaba asta. Eu imi aduc personal masinile, dar am un prieten acolo care le vede, nu plec asa ca e Germania tara tuturor posibilitatilor de a lua tsepa de-ti plange tot neamul. Am fost in serviceurile lor, acolo nu se vorbeste germana, e optional, daca esti vorbitor de turca si araba te descurci si erau Bmw-uri si alte d'astea de lux facute din bucati, taiate 2 masini accidentate si iesise un Bmw de nu-ti dadeai seama ..asa ca aviz amatorilor ...orice se negociaza eu am scazut si 1000 euro, in general poti sa te bazezi ca 500 mai lasa. Daca e nemt si zice un pret fix, nu ai sanse. La Passatul din imagine n-a lasat un euro, dar a meritat..

Link către comentariu

Salutare, Am un Golf IV 1,6, 101 CP, motor AKL, fabricat iunie 1998, la noi mi l-au trecut 1999. Are EURO 3.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare!

Masina din semnatura este Euro 4 si este adusa anul trecut din Germania. Nu stiu daca in 2002/mai cand s-a "nascut" ea avea euro 4, probabil ca da, dar mare mi-a fost mirarea cand la omologare la RAR un inginer mi-a spus ca motorul are REPERE de 2006. Si atunci l-am intrbat cum vine asta? Este de bine sau de rau? El mi-a raspuns ca este de bine pt. mine caci motorul este schimbat cu unul nou. Apropo' la nemti seria motor nu este trecuta pe nicaieri, fiind considerat piesa de schimb. Si asa in CIV si certificat motorul meu nu are serie (caci nu avea poansonata) si este euro 4, tipul BCA parca. Sper ca v-am fost de ajutor . Bafta!

Link către comentariu

cine shtie ce euro am la masina; golf 4 motor de de 1,4cmc fab la 08.2000 si pe brif scrie D4, codul motor parca e ANH?mc

sasiau: WVWZZZ1JZYU256323

Link către comentariu

intradevar D4=E3, DAR EXISTA MOTOARE DIN 2000 DE 1,4 BENZINA CARE SUNT EURO4, uita-te la codul motorului, din cate stiu AXP e euro 4 chiar daca e din 2000 an de fabricatie.

Link către comentariu

Am un prieten care are un golf cu motor exact ca Bora ta tot din 2001 si iti spun 100% ca e euro 3.

motoarele AKL toate sunt euro 3.

Link către comentariu

va salut ,spuneti-mi si mie va rog,golful 4 1.8t de 150cai din 1999 e cumva euro 3? sau care dintre motoarele de g4 sunt euro 3 ,ms

Link către comentariu

Eu am G4 1.9 TDI din 1999 si e Euro 3.

Link către comentariu

este Euro 2 sigur. Si da informatii in topic cand deschizi nu mai scrie cum ai scris tu: GOLF 4, gandeste-te la nume de topic inainte ca sigur cand ai o problema nu o sa dai search golf 4.... dahhh. :)

Link către comentariu

ms de raspuns,nu m-am gandit, a fost la repezeala ,oricum nu era nevoie sa ma critici

Nu mai da quote la postul anterior pentru ca este interzis de regulament!

Foloseste "add reply" sau "fast reply".

Multumesc!

aryes13

Link către comentariu

Nu te-am criticat :D Ti-am atras atentia. Fara sa te superi pe mine, exemplul este asta. Vrei sa cauti ceva si tu dai cuvantul. iti apare topic Golf 4 la rezultat, ce intelegi din el :) . Scuze daca a sunat a critica. :icon_cool:

Legat de norma. Este euro 2 sigur pt ca vw a sarit direct la euro 4 prin 2000. Atunci mergea in paralel euro 2 cu euro 4. Doar dupa codul motor poti sa stii ce euro este. Insa anul 1999 este sigur euro 2.

In afara de diesel care are euro 3 benzinarele nu au. Deci ce am spus mai sus se aplica doar benzinarelor. 1.8t eu stiu ca e benzinar, acelasi tip de motor este si pe A3.

Modificat de Aerofan
Link către comentariu

Daca sti ce tip este motorul, exista pe internet lista de la RAR cu motoarele ce au norma Euro 3.

Link către comentariu

79gti - ia afla ce cod motor ai, si vezi in lista atasata de mine mai jos in ce categorie se incadreaza motorul tau :icon_cool: sper sa-l gasesti pe acolo.

Engine_list.doc

Link către comentariu

• 2 weeks later...

SCrie in portbagaj, pe abtibildul lipit la roata de rezerva

Link către comentariu

In cartea masinii si/sau in portbagaj (sub mocheta) ai un sticker ca cel atasat.

Codul motorului (in cazul de mai jos) este APB.

audi-VW-code.jpg

RedFighter, am postat amandoi in acelasi timp. :huh:

Link către comentariu

• 2 months later...

Daca nu e cu suparare am si eu o mare nedumerire pe care as vrea sa o inteleg si anume:

- un motor AGR pus pe o Skoda Octavia 1,9TDI (66kw) fabricata in 2000 este considerat cu norma Euro2, iar acelasi motor AGR (zic eu) apare in tabelul cu clasificari al RAR-ului, dar pus pe un Seat Cordoba apare cu norma Euro3.

V-as fi foarte recunoscator daca m-ati scoate din impas!!!

[apropo: seria de pe cartea tehnica a Skodei este - TMBCG11U7Y2415011] asa cum apare ea scrisa

SKD0204E

Modificat de micro2s
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!