Jump to content

Incuiere/descuiere usi - probleme

Paul_L
 Share

Postare recomandată

Ai alimentare pe cele 2 fire de plus ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am schimbat modul geam stanga si geamul fata stanga  tot nu coboară .trebuie ceva codat specific ca modulul are aceași serie cu cel al.masinii,passat 2006 2.0tdi

Link către comentariu

Trebuie, în funcție de opțiuni, etc, dar geamul trebuie sa funcționeze, by default

Link către comentariu

Se aude un clant clant in el si nu face nimic asa făcea si cel dinainte,funcționează doar cele de pe spate ,vreo idee ce sa mai verific? Când am pus pe tester zicea ceva gen ca nu poate comunica, circuit  fault 

Link către comentariu

Se pare ca nu ai alimentare in usa stanga.

Link către comentariu

Luminile pe panou se aprind,geamurile spate merg acționate de pe usa stanga .Dar cel de la sofer si cel din dreapta sufletul .nici nu stiu ce sa mai schimb 

Link către comentariu

Verifica alimentarile din ușa, asa cum ți-a recomandat și Bundy. Folosește o lampa de control. 

Link către comentariu

• 1 month later...
OvidiuAlexandru

Salut, am si eu urmatoarea problema:

Am un Passat B6 din 2007 si am întâmpinat problema la inchidere.

Mai exact: Am plecat de acasa la cumparaturi, masina se inchidea si se deschidea perfect din cheie. Am ajuns acasa sa-mi las cumparaturile, am.inchis masina, dupa 30 de min, am deschis-o si am plecat la magazin din nou, doar ca la magazin am pațit-o.

Am incuiat masina si asa a ramas, ulterior am deschis-o cu cheia aceia mica doar usa soferului, am schimbat bateriile la ambele chei in speranta ca e de la asta, prin urmare nu a fost. Ideea este ca din butonul de pe usa soferului, cand il acționeze inchis-deschis, funcioneaza doar la usa pasagerului din dreapta față. Mi-au rămas usile de pe spate si portbagajul, inchise.

Am pus masina pe 6 testere in 3 orase diferite, toti mi-au spus ca s-a stricat modulatorul de comfort, l-am schimbat, am rescris si cheile, tot nu  vrea sa mearga, aveti cumva idee de la ce ar putea sa fie, Multumesc!

Modificat de OvidiuAlexandru
Link către comentariu

Pune erorile, sa vedem ce ai pe module. Fa o scanare completa 

Link către comentariu

Ștergeți erorile, postați numai pe cele care raman. Atâta timp cât ai erorile alea..... Cat nu vede la diagnoza modulul confort, etc... Greu de crezut ca va merge. Dacă ai pus alt modul,trebuie verificat mai departe, de ce nu-l vede, etc. Alimentari, cablaje, etc. Dar ștergeți erorile, astea cred ca sunt mai vechi, având în vedere ca apare imobilizator activ 

Link către comentariu

OvidiuAlexandru

Au incercat toti sa le șteargă, fara reușită, si lor le da eroare cum ca nu pot fi sterse.

Modificat de Manuel N.
Acorda atentie la cum scrii/postezi. Citeste regulamentul!
Link către comentariu

Da, din păcate cam greu de depistat la tine, fără sa avem mașina 

Link către comentariu

As vrea sa descriu si eu o problema pe care o intampin cu deschiderea centralizata (inchiderea functioneaza fara probleme deocamdata).

1. Fix in perioada asta acum un an masina refuza sa se deschida. Cand apasam butonul nu facea nimic. Solutia temporara a fost sa intru prin portbagaj si sa deschid usile din interior. Chiar am facut un mecanism cu o sfoara legata de manerul interior is adusa in portbagaj ca sa imi usurez munca. Dupa ce am terminat improvizatia masina a inceput sa se comporte normal.

2. Al doilea episod s-a petrecut in vara dupa o alimentare, dupa ce am platit nu se mai deschidea. Acum stiam manevra, am deschis portbagajul sa ma strecor insa la o noua incercare s-au deschis si usile deci am scapat de manevre in Peco.

3. Al treilea episod acum vreo 2 saptamani, a facut figuri intr-o dimineata dar iar si-a revenit in aceeasi zi.

4. Nasol e ca de ieri traiesc un episod continuu, adica nu pot intra in masina decat prin portbagaj sau cu cheia de plastic insa, daca portbagajul nu e deschis din cheie, cheia din plastic nu deschide masina.

Uneori mai face figuri (se intrerupe) boxa dn portiera sofer, cand usa e deschisa sub anumite unghiuri - nu stiu daca are legatura cumva.

Ce as putea face sa remediez problema?

Link către comentariu

verifica firele din mansonul dintre usa si stalp.

Link către comentariu

AM facut o scanare si nu am absolut nici o eroare. Manunchiul de fire nu stiu cum sa-l verific, mansonul ala de cauciuc nu pare sa iasa din usa si/sau din stalp.

Link către comentariu

NU este totul sa verifici doar erorile, te mai uiti si prin alte parti.

CAuta pe cineva care se pricepe.

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut! Nu se mai incuie usa dreapta-spate, am observat ca nici geamul nu mai coboara. Apare eroare in 09, 19 si 72 usa spate dreapta nu gaseste modulul. A mai patit cineva? Ms !

Link către comentariu

Verifica cablajul din mansonul de cauciuc de la ușa pasagerului... 

Link către comentariu

Salut, Florin! Am fost astazi la un service, au tras de fire si pe spate si pe fata, ambele dreapta. Au spus ca sunt bune si m-au trimis sa cumpar broasca (dr. spate). Am cumparat, sh 100ron, si am revenit la service. Atunci am depistat ca nu mai coboara geamul la usa care nu se incuia (dr. spt.). Ieri geamul cobora, dar numai cu degetul pe buton sau treapta 1, nu cobora singur toata cursa, intelegi ce vreau sa "spun. Vazand acestea, au zis ca este calculatorul din usa dreapta fata, cel dupa macara. Am dus broasca inapoi si acum sa caut calculatorul/modulul din usa dreapta fata, au zis sa fie IDENTIC, acelasi cod, cifre/litere tot. Pe VCDS, am pus eu la un prieten, nu povesteste nimic de usa dr fata. Pe 09  controler usa spate, pe 19 controler usa spate iar pe 72, usa dr spate, nu vede modulul. La service nu au pus tester. Ieri geamul cobora, as putea spune ca dupa ce au tras de fire nu mai merge nici geamul dar ma gandesc ca are vreo "rezerva" si dupa ce crapa modulul poti ridica geamul sa nu ramai cu el jos si apoi isi da duhul. Partea buna este ca am garaj, acum, de sarbatori...mai greu sa gasesti piesa si curier si service... Sarbatori fericite !!!

Link către comentariu

Nu are nicio rezerva.... 

La service, trebuie sa știe ca o asemenea mașina nu se repara fără diagnoza și verificare conform diagrame. 

Verificați bine cablajul.... Inclusiv cu aparatul de masura... Nu numai trăgând de ele... Dacă e ok, dacă ai alimentare... Atunci alt calculator de ușa. 

Link către comentariu

Da, întâi ușa fata. Acolo se rup, de regula.. Și se taie comunicația cu usa spate, care este slave. Calc Ușa fata este master

Bănuiesc ca spate au verificat și nu au găsit nimic

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Salut! Sarbatori fericite!

Am rezolvat!!! Inlocuit modulul/calculatorul amplasat in usa fata.dr. 

Deci, simptome: usa spate.dr nu se incuia, geamul nu functiona si nu aparea in bord cand se deschidea usa, la usa fata.dr geamul functiona doar atat timp cat butonul era actionat (nu functiona treapta 2 sa faca singur toata cursa) iar cand incuiam, bineinteles din telecomanda, nu se auzea beep-ul si nici semnalizatoarele nu se aprindeau sa-mi confirme comanda de inchidere,  probabil ma atentiona ca masina nu se incuie 100%. Modulul pe care l-am cumparat , are aceeasi serie/cod, cifre-litere, TOT.

Sa aveti sarbatori fericite !

Link către comentariu

• 3 months later...

Salut am si eu un passat b6 i am codat warning lamp in usile din fata legate in calculator si nu imi mai citeste usile din spate adica nu imi mai functioneaza boxe macarale electrice inchidere nimic ce pot face sa le repar?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!