Jump to content

Incuiere/descuiere usi - probleme

Paul_L
 Share

Postare recomandată

F l o r i n

Posteaza erorile stocate, sa vedem cum te putem ajuta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mi-a aparut si mie eroarea asta saptamana trecuta, si de atunci nu mai merge sa incui/descui masina prin kessy.
 Stiu ca antena este turnata in maner.
Pana acum era intermitenta treaba si mergea ok.

Se schimba manerul?

20190114_111316.jpg

Link către comentariu

Update: acum merge din nou, am sters eroarea, am incuiat/descuiat din cheie si merge ?

Link către comentariu

F l o r i n

monitorizeaza problema, vezi daca mai apare

Link către comentariu

Apare cu intermitent, cred ca trebuie sa inlocuiesc manerul, m-am obisnuit sa nu mai caut cheia prin buzunar!

Link către comentariu

@albert verifica prima data mufa de la maner, s-ar pute sa nu faca bine contact.

Eu am patit la fel prima data tot i-mi dadea eroare intermitent si nu mergea daca nu stergeam eroarea. La un moment dat dadea eroare continuu si nu se putea sterge, am decis sa dau jos panou de usa sa vad ce este acolo, surpriza mufa de la maner juca in soclu , l-am impins inapoi sters eroare si functiona, de un an nici o problema de atunci.

Link către comentariu

@atti206, se ajunge usor la maner daca dau panoul jos? 
O sa incerc cand ajung pe la tara, sa vina soarele asta odata, ca numai de ploi avem parte.

Link către comentariu

F l o r i n

Din pacate, nu usor - trebuie sa demontezi fata de usa, dupa care sa scoti geamul din cleme si sa demontezi macaraua/fata de usa de metal....

Dar, in teorie poti scoate manerul exterior - scoti capacul si butucul afara dupa care extragi manerul si verifici sa fie bine bagata mufa si sa nu fie pini oxidati, etc.

Tot asa, poti verifica mufa din stalp usa, sa nu fie si acolo pini oxidati.

Link către comentariu

Din pacate si eu am incercat prima data sa scot manerul din exterior dar la mine cablul de la maner era scurt sau fixat inauntru de nu iesea mufa sa bag in maner , asa ca am dat jos panelul geamul cum zice Florin.

Link către comentariu

marianneaksu

Va salut, 

Am o problema pentru care nu am gasit nici o solutie momentan: am fost plecat din tara si mi s-a descarcat bateria de la masina. Inchiderea centealizata nu mai functioneaza. Am incercat sa deschid masina mecanic, cu cheia de plastic. Problema este ca yala nu functioneaza pe partea soferului si nu se deschide (aveam de ceva vreme problema asta dar nu am avut timp sa o rezolv). Cum as putea sa deschid masina sau macar capota pentru a monta o alta baterie? 

Modificat de Manuel N.
Foloseste functia search. Citeste regulamentul!
Link către comentariu

F l o r i n

1.daca cheia învârte butucul, încearcă sa forțezi un pic. 

2. Pe sub mașina, jos scutul, dat 12v direct la alternator sau electromotor, depinde unde ajungi.... În funcție de motorizari/model. Masa la caroserie. După care, descui din telecomanda 

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Am o problema la usa sofer nu se mai incuie am schimbat broasca si calculatorul cu tot cu motoras firele nu sunt rupte in burduf care ar putea fi  problema 

Link către comentariu

fa o diagnoza si posteaza erorile . In cele mai multe cazuri, problema este de la yala sau cablaj - teoretic tu le-ai eliminat deja

Link către comentariu

Va salut.

Am gasit in burduful de la usa sofer mai multe fire inadite si unul rupt.De acolo am problema in functionarea boxei din usa ,deschidere geam.

Cum as putea sa lucrez sa schimb firele acelea ,pentru ca e foarte stramt sa le inadesc in burduf ? Este undeva o mufa in care intra firele ?

Link către comentariu

poti sa inlocuiesti cablurile afectate, pana in usa, sertizezi pini, etc.

Link către comentariu

@F l o r i n Am sa incerc sa le schimb . Dupa ce am tras de burduful de cauciuc am vazut ca este o trecere dreptunghiulara a firelor in masina.E mufa sau doar o trecere a firelor si mufa e inauntru ?

Link către comentariu

Mufa e cea din stâlp. Mai departe mufe sunt in zona/în modulele existente pe usa

Link către comentariu

• 1 month later...
Ciprian.tironeac
On 3/9/2019 at 3:25 PM, Ciprian.tironeac said:

Salutare,

Am si eu o problema legata de senzorii din manerele portierelor, dar si a difuzorului dreapta..

Recent am fost nevoit sa schimb portiera fata dreapta. Ulterior, cand am facut o diagnoza mi-au ramas urmatoarele coduri de erori.

Credeti ca cei din service au uitat sa mufeze ceva? As putea face si eu cumva o verificare?...

Multumesc

02864 - Senzor tactil extern în mâner uoa pasager incorect motat 
            000 - -
02866 - Senzor tactil extern uoa dreapta spate incorect montat 
            000 - -
             împrejurari cod:
                    Stare defect: 01100000
                    Prioritate defect: 4
                    Frecven?a defect: 1

00875 - Difuzor inalte dreapta fa?a -R22- 
            011 - întrerupt(a)
             împrejurari cod:
                    Stare defect: 01101011
                    Prioritate defect: 5
                    Resetare contor: 128

03138 - Intrare AUX IN 
            011 - întrerupt(a)
             împrejurari cod:
                    Stare defect: 01101011
                    Prioritate defect: 5
                    Resetare contor: 128

Salutare,

Am rezolvat in cele din urma problema senzorilor tactili. Aparent, cei din service au inversat manerele intre ele.....

****editat moderator****

Pt problema noua posteaza in topic dedicat

Aici esti offtopic.*******

Modificat de Manuel N.
Link către comentariu

• 1 month later...

Am si eu o problema cu usa sofer,nu intra curent in ea gen nu se aprinde nici un bec si nici geamurile nu merg,mentionez ca am gasit un fir rupt la trecere dintre caroseria si usa l-am lipit si nimic.merge doar închiderea. Am găsit si o siguranță arsă și am schimbat o si nimic,sa fi facut scurt ceva l la usa

Link către comentariu

Ce mașina, ce an? 

Link către comentariu

Passat 2006,2.0 tdi, problema e ca mi-a rămas si geamul deschis ,si nici un geam nu mai coboară 

Link către comentariu

Verifica alimentarile din ușa. Bănuiesc ca nici la diagnoza nu poți accesa acea ușa? Vezi dacă nu ai pini corodati sau strâmbi, in mufa de pe stâlp 

Link către comentariu

Boxa se aude si închiderea merge 

Modificat de Manuel N.
Nu mai folosi quote.
Link către comentariu

Boxa nu are treaba. 

Link către comentariu

Am verificat cablajul pare in ordine si mufa de pe stâlp,dar nici un geam nu vrea sa coboare nici din cheie nici din butoane 

Modificat de Manuel N.
Nu mai folosi quote. Se sanctioneaza. Citeste regulamentul. First/last warning!
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!