Jump to content

xenon + proiectoare

eugend
 Share

Postare recomandată

Cum adica se plimba becul in fata si in spate ?

Asa e la xenon h4 ? Ca la h4 cu halogen sunt 2 filamente nu se plimba nimic :)) .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Are doar dimensiunile unuia H4, dar are un singur filament. Schimbarea fazelor se face prin deplasarea becului inainta inapoi cu ajutorul unui electromagnet

post-68751-0-51168200-1298809221_thumb.j

Si unul cu doua filamente

post-68751-0-84421400-1298809450_thumb.j

Modificat de e13
Link către comentariu

Si cum , doar din miscarea fata spate se modifica faza ? Pai e de ajuns ca intensitatea vad ca ramane aceeasi pentru a reproduce o faza lunga corespunzatoare ?

Modificat de Tracto
Link către comentariu

Se modifica pozitia fata de reflectorul pe care il are incorporat. Cand becul este in fata filamentul se afla in dreptul reflectorului care va dirija lumina doar in sus, la faza lunga filamentul se retrage in dreptul fantei din refector iluminand astfel toata oglinda farului. Nici la becurile nomale diferenta de luminozitate nu este semnificativa de baza fiind tot reflectorul aditional pe faza scurta

post-68751-0-66458400-1298821173_thumb.g

Aceasta este functionarea unui bec cu doua filamente.

Modificat de e13
Link către comentariu

A incercat cineva becuri cu led-uri?

Link către comentariu

Becuri H4 si H1 pentru Golf 3 cu leduri exista ?

Stiu ca A8-ul este prima masina din lume care are toate luminile numai cu leduri inclusiv proiectoare faza scurta si faza lunga....

Link către comentariu

Exista dar sunt doar de design, mai mult de 3/4 m nu bat si mai sunt si foarte scumpe.

Link către comentariu

Nu merita. Exact cum a spus si sethbv nu vezi nimic cu ele.

Link către comentariu

• 9 months later...

Salut,

vreau sa-mi pun si eu proiectoare ceata si am gasit ceva de genu acesta care au si semnalizarile incluse.

Sunt bune sau nu?

http://www.amazon.de/Frontblinker-Golf-Vento-1HXO-91-97/dp/B004CYIQF6/ref=sr_1_11?ie=UTF8&qid=1323344719&sr=8-11

Link către comentariu

Daca vrei doar sa arate bine, sunt bune, daca vrei sa faca si treaba nu sunt bune, bune sunt cele originale au lupe si calitatea luminii e net superioara.

Link către comentariu

Salut,

vreau sa-mi pun si eu proiectoare ceata si am gasit ceva de genu acesta care au si semnalizarile incluse.

Sunt bune sau nu?

http://www.amazon.de...3344719&sr=8-11

din cate stiu eu alea au doar semnalizari. proiectoarele sunt fake... adica nu prea exista.

@phun or fi aratand mai bine dar cu siguranta nu isi fac treaba la fel de bine ca cele originale.

Modificat de omu_negru84
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!