Jump to content

Unde va spalati masinile?

shkoda
 Share

Postare recomandată

Am fost de 2 ori la aia din Dristor, o data mi-a spalat-o bine, o data prost.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La OMV / PetromV intr-adevar este 5 lei/fisa, dar:

1. presiunea jetului este de toata jena

2. dureaza 3 min asa ca iti trebuie minim 2 fise

3. nu ai de unde sa-ti cureti carpa cand stergi masina pt ca nu este ca la spalatorie. Aici cand dai cu carpa pe masina ramane murdara si ar trebui clatita.

Pt aceeasi bani (10 lei) am gasit o spalatorie chiar langa mine, la Toporasi, si am fost multumit de prestatie. Ceara lichida este inclusa in pret, dar trebuie sa le spui dinainte.

Link către comentariu

Salut,

Cine imi poate recomanda o spalatorie de bun simt in Pantelimon, zona Cora, Morarilor?

Maduceam destul de des la XXL, la cea automata, dar acum am o oglinda subreda si nu mai merge.

Modificat de bynx
Link către comentariu

• 1 month later...

Este o spalatorie pe straduta fix inainte de OpelGTT din Theodor Pallady. Din pacate nu-mi amintesc numele. NU am mai vazut de muuuult masina spalata si bibilita asa cum o fac baietii aia.

Eram grabit si nu am avut rabdare sa termine tot interiorul insa:

• jantele au revenit la culoarea originala (aproximativ, evident), fara urme de negreala - spalat moca
  • cauciucurile bibilite si facute sa arate negre - moca
  • ceara - moca
  • suflat cu aer pe la oglinzi si ornamente
  • prespalare masina, dat cu zeama, spalat, clatit, sters - 10 lei
  • interior - 10 lei
  • tapiteria costa de la 150 lei, functie de murdarie si se face inclusiv cu aspirator cu spalare
  • degresat si de-bitumat ca sa zic asa 25 lei

Concluzia: ma mai duc la ei si RECOMAND de 3 x.

Fata de spalatoria de langa McDonald's Morarilor, cred ca baietii astia de langa Opel le dau clasa. E adevarat, m-am dus la ora 8.30 cand inca aveau chef de munca si patronul misuna printre ei si punea mana sau le indica unde si cu ce sa mai dea.

Link către comentariu

Eu spal masina la tunelul de pe Ritmului, cu 20 lei programul 2 cu ceara si tot tacamul.Foarte multumit de cum iese masina de acolo.Si dureaza sub 10 minute toata povestea asta cu exteriorul.La interior poate dura mult mai mult.

Iar ptr cei cu adevarat pretentiosi recomand in Baneasa, inainte de OMV-ul de langa Phoenicia Hotel, o spalatorie "de fitze", este adevarat ca exteriorul este 35 de lei, dar iti da cu ceara jmechera iar baietii sunt fibra!!Fac si polish-uri profesionale!!De fapt cine merge acolo va vedea ce masini sunt in curte si ce se perinda pe-acolo.Eu duceam de pe la servici un Mercedes, un Land Cruiser preparat de vanatoare,un Escalade, un XJ8 si un... Rolce Phantom!Iar cea de vanatoare tot timpul era tencuita cu toate zoaiele si noroaiele de pe lume!!

Link către comentariu

cand nu e timp si e vreme urata merge o spalatorie de cartier. spuma activa si jet de apa. mai dubios cu stergerea unde trebuie sa fii atent pe unde ajunge carpa (pielea).

cand e frumos prefer sa pierd 1-2 ore si sa o spal eu.galeata,burete,sampon. mai nou am luat si un aparat cu jet.

problema este ca la bloc merge greu treaba. daca as gasi undeva o priza si un furtun cu apa ar fi ideal. platesc ce consum,evident.

am luat si spuma activa. 1 litru pt ca nu stiu cum va fi rezultatul si nu m-am aruncat la cantitati mari. o dau cu vermorel la indicatiile vanzatoarei (care avea si lance pt spuma la 50 euro dar mi-a recomandat sa incerc cu vermorel la 10 ron)

in concluzie prefer sa spal masina singur. unde? oriunde nu e soare puternic si unde sunt 2 gauri (apa/curent)

Link către comentariu

• 1 month later...

Voi a-ti mai spalat in ultima vreme pe la Petrom sau OMV in capitala ?

Eu am luat in ultima luna niste tzepe: Solutiile de spalare sunt niste porcarii care nu curata deloc.

Pina si la OMV la tunel unde plateai un ban dar iesea masina lacrima, am luat o teapa identica. Masina plina de rahaturi de muste si pasari necuratate...

Cam toti au inceput sa dea rasoale de la compozitia salamului pina la solutiile de spalat si curatat.

Deja mi-e o scirba extraordinara.

Poate scrieti si voi un feed-back aici despre spalatorii bune din capitala.

Link către comentariu

dragos.stoica

Spalatoria de la Dristor are produse de spalat si conditii ok, dar muncitorii sunt de 2 bani. Din 10 spalari 2 sunt ok si la 8 ma enervez. Pacat ca spalatorie .....

Link către comentariu

Eu prefer sa bibilesc masina cu mana mea. Am aparat de presiune de la Karcher, spuma activa de spalatorie pe care o dau cu o pompa care are un rezervor de 5l (ca trebuie sa o dau repede si sa nu fac de 2 ori presiune, solutia imi ajunge cam 2-3 spalari, presiunea doar 1 spalare :) ) apoi vine ceara pentru uscare tot de la K si apoi stergerea cu "microfibra" (cea mai grea parte), iar pe final geamurile cu solutie ...de geamuri, evident :P .

Iarna nu mai tine treaba si ma duc la o spalatorie de pe Emil Racovita (langa fabrica de paine). Baietii sunt ok, dar baiatul care se ocupa de masina mea e super-ok... :D.

Singura mea problema e costul...deh, am vrut "autobuz".

Link către comentariu

In Bucuresti eu spal, de obicei, pe G-ral Vasile Milea, la OMV. Au si optiune prin care-ti speli singur masina, si angajat care se ocupa. Pretul e undeva pe la 35 lei interior+exterior si iese destul de bine. (Presupun ca toate in OMV-urile cu spalatorii e la fel, eu am incercat doar acolo)

In Ploiesti obisnuiam sa spal la RBC, in sud, dar parca s-au stricat de tot. Ultima oara cand am spalat-o acolo am ajuns acasa si am gasit urme de noroi intacte pe una din aripi. Asta dupa ce au scazut standardele constant..

Link către comentariu

sustin ce a zis blueyed..spalatoria de langa gtt e super..eu numai acolo o spal

Link către comentariu

Voi a-ti mai spalat in ultima vreme pe la Petrom sau OMV in capitala ?

Eu am luat in ultima luna niste tzepe: Solutiile de spalare sunt niste porcarii care nu curata deloc.

Pina si la OMV la tunel unde plateai un ban dar iesea masina lacrima, am luat o teapa identica. Masina plina de rahaturi de muste si pasari necuratate...

Cam toti au inceput sa dea rasoale de la compozitia salamului pina la solutiile de spalat si curatat.

Deja mi-e o scirba extraordinara.

Poate scrieti si voi un feed-back aici despre spalatorii bune din capitala.

La OMW self wash trebuie sa stii sa dai cu jetul...pe mine m-a invatat baiatul de acolo,si intr-adevar da rezultate.Nu e suficient sa plimbi jetul pe suprafata masinii,nu o sa iasa murdaria

La tunel trebuie neaparat sa iei prespalare,baiatul de acolo iti indeparteaza cu jetul gainatul care nu iese la perii,iar dupa asta masina iese intotdeauna foarte bine.

De cand am luat prima masina prin 1993, am incercat tot felul de spalatorii inclusiv pe cea a unui coleg de forum. Deja m-am plictisit, consider ca este totala pierdere de timp sa mai caut o spalatorie care sa-mi convina, sa-mi curete masina asa cum o fac eu, protejand punctele nevralgice si insistand in zonele mai murdare, pe care dupa atata timp consider ca le cunosc mai bine decat orice spalator angajat astazi la spalatoria X maine la vulcanizarea Y poimaine la spalatoria Z saptamana viitoare la depozitul de materiale de contructii de la colt si peste o luna din nou la spalatoria X. Si cata spaga sa-i las ca sa fie atent cu masina? Oricum el se gandeste la cate masini respectiv cata spaga mai pierde in timpul in plus petrecut la masina mea, asa cum angajatorul sau se gandeste la cati bani pierde daca angajatul sta o ora si jumatate sa-mi faca mie treaba si nu 30-40 de minute.

cata dreptate ai... exact asta simt si eu

Link către comentariu

Exact asa am luat man: program 1 cel mai scump 22 de lei !

Pai dai 22 de lei pt 5 min si iese ca k.u.r.u...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut,

Eu am incercat spalatoria automata EuroTunnel de pe Ritmului. Mi se pare ok vad ca inca nu apar zgarieturi sau chestii de genul asta 20lei exteriorul(ce imi place ca nu trebuie sa dai spaga si e gata in max.10min)+15lei interiorul. Astept si alte pareri despre ei..

Bafta.

Link către comentariu

Sunt curios daca mai are cineva ceva de zis de respectiva firma, in afara de pret :Driver:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Am mai gasit si eu 2 spalatorii bune:

Pe locul 1: Carlex, langa Universitatea Romano-Americana de pe expozitiei. Au aia o ceara acolo, de nici nu se cunoaste pe masina cand ploua+ curatat cu compresorul cu aer( n-am mai intalnit asta pana acum ) + ca din moment ce ai ales sa speli masina la ei, deja esti respectat, invitat la terasa, toate cele. Eu am spalat masina acolo acum 2 luni cred, si pretul a fost de 40 de lei interior+exterior. Stiu ca pare mult, insa merita.

Pe locul 2: Nu stiu cum se numeste strada, insa e in spatele Kaufland-ului de pe Barbu Vacarescu. Cel mai mult acolo o sa va surprinda amabilitatea celui care e cu banii( stiu ca suna a pleonasm asta ), esti invitat la masa, daca ai incredere poti sa-i lasi pe baieti sa scoata masina afara, tot felul. Punctul forte e la final, cand baiatul te anunta ca e gata masina, te duci ca omu' la masina si el deja ti-a pus un pres ca sa te stergi pe picioare cand te urci in masina. Asta chiar m-a dat pe spate. Poate mai e si in alte parti asa, insa eu n-am intalnit pana acum. La capitolul rezultate asupra masinii...eu sunt precaut si las spaga 10 lei dinainte ca sa n-am surprize.

Link către comentariu

Am citit un articol caum ca cea mai ''sanatoasa'' spalare , in sensul ca nu ataca vopseaua , este la tunel ...gen Petrom . De atunci numai acolo o spal.

Link către comentariu

cristianionut

In Bucuresti eu spal, de obicei, pe G-ral Vasile Milea, la OMV. Au si optiune prin care-ti speli singur masina, si angajat care se ocupa. Pretul e undeva pe la 35 lei interior+exterior si iese destul de bine. (Presupun ca toate in OMV-urile cu spalatorii e la fel, eu am incercat doar acolo)

La mine spal masina cu doua jetoane, deoarece dupa ceva vreme am invatat cum sa misc lancea si cum sa ma misc in cele 3 minute.Practic treci o data repede in timpul cand samponezi masina, apoi mai treci o data cind poti insista asupra rotilor, bot si spatele masini.

Clatesc cu ceara si acest lucru ma ajuta la spalare ulterioara.

Link către comentariu

• 2 months later...

putin off-topic: Cea mai MARE spalatorie din Europa

preturile sunt...in bucuresti, din ce vad. Eu locuiesc intr-un orasel, Alba Iulia. spalatoriile au preturi intre 10 lei Exteriorul (prespalare, spuma, clatire, ceara) si 15lei (acelasi procedeu). cat despre spalare la periiute, nu se pune problem, multumesc!!!

ce ziceti de filmulet? GTI CLUB :blah:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Eu am gasit o spalatorie in Ferentari, cu 5 lei interiorul + 5 exteriorul. Am fost foarte multumit de spalare.

Link către comentariu

La Mercur ( 10 lei interior + 10 lei exterior ) si sunt foarte multumit, uneori si la super NOVA 19.90 lei dupa ora 18:00 (interior+exterior)

Link către comentariu

La Mercur sub pod,sub piata, am spalat si eu masina cand am fost prin Cluj!I-am dat baiatului 5 lei in plus si mi-a facut-o bibelou de a trebuit sa-i zic ca vreau sa plec ca nu mai avea de gand sa se opreasca!

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am spalat-o d ecateva ori pe calea vitan dupa real cum mergi spre targ pe partea dreapta...costa 10 lei.O spala destul de bine,dar tre sa fii atent dupa ce o sterge.Mai insisti colo-colo.Am facut prostia sa merg pe strada Stelian Mihale....intri pe ea fie din postavarul, fie din Th Pallady...costa 7 lei dar fac treaba de mantuiala baietii.dupa ce o spalase baiatu'u cu jetul...imi zice ca e gata...fara sa o stearga....faceam 1 km si se prindea praful d eea ca albina de miere...Interiorul il fac singur....

Link către comentariu

Am spalat-o d ecateva ori pe calea vitan dupa real cum mergi spre targ pe partea dreapta...costa 10 lei.O spala destul de bine,dar tre sa fii atent dupa ce o sterge.Mai insisti colo-colo.Am facut prostia sa merg pe strada Stelian Mihale....intri pe ea fie din postavarul, fie din Th Pallady...costa 7 lei dar fac treaba de mantuiala baietii.dupa ce o spalase baiatu'u cu jetul...imi zice ca e gata...fara sa o stearga....faceam 1 km si se prindea praful d eea ca albina de miere...Interiorul il fac singur....

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Eu am incercat cateva spalatorii de cartier si OMV-ul de langa City Mall-ul de la Belu si nu am fost fericit de rezultate... Poate ca sunt mai pretentios eu... Acum mi-am achizitionat un aparat cu presiune de la Karcher si am gasit in SellGros solutie de spalat fara frecare. Am fost putin reticent in ce priveste rezultatul dar am fost placut surprins. pulverizezi solutia diluata cu orice pulverizator de geamuri, lasi 5 min si apoi dai cu aparatul. iese super bine.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!