Jump to content

De unde cumparam anvelope ieftine ?

vw-raz-van
 Share

Postare recomandată

S-au scumpit in draci avelopele fata de anul trecut :o

Pai in martie 2010 am luat 2 anvelope 195/65R15 Dunlop FastResponse 91H cu 238ron bucata de pe anvelopejantepromotii.ro,

iar acum sunt 324ron bucata :ceuameni:

O sa ma uit si prin magazine, poate gasesc ceva oferte mai bune.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mda ... bad69 ... si eu de acolo initial am zis ca iau dar m-am reprofilat si pe alte cai ... au pus c.c.a. 35-40 la anvelopa ... la un set de patru diferenta este de 100-120 ron ...

Link către comentariu

@Davides...ai luat pana l urma acele Continental de care ziceai?pareri ceva?

o zi buna

Link către comentariu

iep ... ieri am luat anvelopele Continental Premium Contact 2, noi noute, pret 250 bucata ! DOT 0411 !!!!!!!!!!!!!!! indice de viteza 91V ... am postat fotografii cu ele pe topicul de la Masina mea

Sunt super multumit ! inca nu le-am pus pe jantele de aliaj ... urmeaza cand se incalzeste vremea ...

Singura "nemultumire" ar fi ca nu au protectie de janta ... dar noah ... nu poti sa le ai pe toate !

Modificat de davides
Link către comentariu

Tocmai am luat cauciucuri pt vara.

Vredestein Sport Trac3 263RON dot 04/10 parca, Olanda.

http://www.vredestein.com/Banden_Bandtypes.asp?BandgroepID=1&BandtoepassingID=0&BandtypeID=55&PageID=0&UserSessionID=35295832

si o poza mare:

http://www.modified.com/tech/modp-0906-performance-tire-buyers-guide/photo_32.html

ADAC-ul zice ca se comporta bine, un minus cica ar fi zgomotul...who cares :) ...banui ca nu fac ca trenu'...

Sint din stocurile vechi. Goagal dupa nexxon...si comenzi online dar tre' sa insisti, sistemul lor inca merge dupa colt...

Au reprezentante in mai multe orase...stocurile online si preturile sint corecte.

Eu le-am luat de la punctul de lucru din oras.

Modificat de Moog
Link către comentariu

Scuze...

195/65/R15 91V Dot 04/10(anul sigur, saptamina ~ )

Modificat de Moog
Link către comentariu

Sunt bune anvelopele luate de tine ... stiu ca are o cunostinta si era multumita de ele ...

Link către comentariu

Vredestein si BFgoodrich sint producatori f buni dar mai putin cunoscuti pe la noi.

Si dupa cite stiu nu produc in China, Ro, Polonia etc...

Pina una alta Snowtrac-urile si-au spus cuvintul sint super bune. Sper si Sporttrac-urile de vara sa fie la fel de bune.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am avut si eu Vredestein si mi s-au comportat bine, dar cel mai multumit am fost de Goodyear AllSeason nu stiu ce model care m-au tinut de mi se acrise de ele.F. slabe am avut de vara Fulda.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salut domnilor. cu ajutorul vostru in cele 11 pagini unde se discuta ''De Unde Mai Cumparam Si Noi Anvelope Ieftine ?'' am gasit in sfirsit o firma care se numeste www.laros.ro are niste anvelope care ma intereseaza Sumitomo HTRZ2 (Made in Japan) dimensiunea 245/40/18 vara. toate bune si frumoase si ele si pretul per/bucata. am citit cate ceva despre ele si as zice ca nu este rau de loc ce se zice vis a vis de aceste anvelope. rugamintea mea este daca stie cineva mai multe despre ele sau daca cineva a folosit acest tip de anvelopa. cu multumiri anticipate. numai bine.

Modificat de lucian190
Link către comentariu

si eu cunosc pe cineva de pe forumul acesta care si`a luat de la laros si a zis ca aa fost multumit !

Link către comentariu

Deci dupa cum urmeaza , cauciucurile au fost o editie limitata la GoodYear , cei cu masini sport ,cunosc modelu.

245/45/ZR17 indice 91Y , profil V . pomana curata la 8 milioane. 4 bucati .

1 dintre ele a avut un cui infipt dar , nimic grav , a muscat din carne , n-a patruns .

Folosite un sezon de vara , schimbate pt ca dimensiunea este mult prea mare pt masina, stric suspensia.

Daca doresti aderenta si siguranta....le recomand !

Bafta

Poza informativa , 6 mm carne

post-50655-0-17931400-1299587523_thumb.j

Link către comentariu

presupun ca este firma serioasa acest Laros.ro dar nu mi-a spus nimeni care se pricepe cat de cat sau cineva care se ocupa cu asa ceva, ce este si cum este cu acest model de anvelopa ??? nu stiu ce sa fac sa iau sau sa nu iau aceste anvelope. mai ales ca imi trebuie 4 bucati iar pretul este super bun. deci .................ce fac ????????

Link către comentariu

Link către comentariu

salut Dan. sunt minunate dupa cum se vad din foto dar..........mie imi trebuie pe 18 nu pe 17, altfel nu existau discutii pentru a le achizitiona dar.....................:( chiar nu stie nimeni nimic de anvelopele descrise de mine mai sus ??? ciudat. astept un raspuns totu-si. multumesc anticipat. :icon_thumright:

Modificat de lucian190
Link către comentariu

NEXEN (made in Korea) 205/55/16 94W la pretul de 264.Ce parere aveti?

Link către comentariu

Pot sa fac rost eu de cauciucuri Pirelli P zero Rosso 235/40/r18 95y la preturi f bune.

post-12860-0-05627700-1300012815_thumb.j

post-12860-0-68275200-1300012831_thumb.j

post-12860-0-36033500-1300012845_thumb.j

Link către comentariu

In targul din Vitan in Buc, mi-am luat 4 x 225/40/18 cu 1000 lei. Am negociat cu vanzatorul, am gasit cel care a lasat cel mai mult si le-am luat. ;) Noi ALL SEAZON.

Link către comentariu

Pai normal ca le-ai luat asa ieftin daca sunt all season.:)))))) Ca nu le cumpara nimeni!!:)))))

Link către comentariu

Ce sa zic, se poate :)))

Link către comentariu

deci astazi am facut comanda pentru cele 4 bucati de anvelope 245/40/18 de vara - made in japan. asa ca vineri va fi livrarea si voi incalta masinuta cu ele. va voi tine la curent pe parcursul timpului cu nota mea pentru aceste anvelope. dupa cate se pare cei de la firma Laros.ro sunt oameni seriosi iar transportul este gratis pina la mine acasa. livrarea va fi facuta la ora precizata de catre mine etc. :icon_thumright:

Link către comentariu

• 3 weeks later...

imi poate recomanda cineva un site de incredere unde pot gasi anvelope de calitate la preturi decente? Ms.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!