Jump to content

De unde cumparam anvelope ieftine ?

vw-raz-van
 Share

Postare recomandată

Am schimbat jantele.Vara am aliaj 225/45/17 si iarna 205/55/16 tabla originale.Anvelopele de vara, le voi duce la tara ca sunt destul de mari si oricat m-as stradui nu le gasesc locul.

Anvelopele de iarna le-am luat din Buzau, dupa localitatea Maracineni,din Buzau catre Focsani, i-am intrebat daca au site sau carte de vizita, si mi-au spus ca nu.Pacat caci pe site poate omul sa faca diferenta de pret,si daca mai publica si detalii precum tara de fabricatie, dotul, profilul, etc ar fi si mai ok.

Astazi a mai fost un coleg de-al meu pe acolo si mi-a spus ca preturile sunt aceleasi pe care le stia.Deci, sunt pe aceleasi preturi....doar ca au marit cei de pe site-uri.Eu am facut comparatia la pret cu anvelopejantepromotii.

Daca e vreun coleg care doreste sa cumpere, ma pot duce sa aflu un nr de telefon,service-ul nu e prea departe de oras, ca banuiesc ca macar atata lucru au.. :) .....si il voi da pe pm... chiar nu am nici un interes sa le fac reclama.

Mie mi s-a parut foarte avantajos, sunt total deschis sa cumpar produse made in Germania, indiferent de natura si domeniul lor, mai ales ca le aveam in mana la un pret bun zic eu.Nu m-au dezamagit niciodata nemtii.Bineinteles ca nici facute in alta tara sub licenta serioasa nu ar trebui sa fie nici o diferenta, pentru ca materialele si tehnologia sunt aceleasi.Acum ca sunt multi cu logan, care zic ca au renault e alta problema :huh:

Stiu ca e mult prea devreme sa va spun, insa sunt atat de multumit de Michelin Alpin 4.......Zici ca am pernute si foarte, foarte silentioase......astept zapada, atunci sa vad pe ce am dat banii.

Cred ca nu am omis sa raspund nimanui.Ms Davides,aceleasi urari si pentru tine!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mai este vreun bucurestean care sa doreasca anvelope de la anvelopejantepromotii.ro ?

eu vreau 2 bucati si poate ne combinam sa nu mai platim transportul ;)

Link către comentariu

Sfatul meu, cautati in magazine, si lasati-i pe cei de pe net, pentru ca cel putin in momentul de fata, nu sunt rentabile in nici o privinta.

Sper ca nu am suparat pe nimeni cu postarea mea, chiar vreau sa stiti unde e mai avantajos.

Si era sa uit mai mi-au oferit si bonus 30% reducere timp de 6 luni, la masina declarata, la montat,demontat,inversat, echilibrat,presiune azot,indreptat janta, geometrie.

ok dar de unde le-ai luat, despre ce mag e vb?

Link către comentariu

Magazinul se numeste Viostar cred si este reprezentanta Firtstop si Bridgestone situat pe E 85 in localitatea Maracineni.Mai au si o locatie pe centura Buzaului.

Modificat de spyddy
Link către comentariu

mai este vreun bucurestean care sa doreasca anvelope de la anvelopejantepromotii.ro ?

Eu am comandat de la ei, ieri dimineata in jurul orei 10:00, 2 seturi de anvelope de iarna, iar azi la 10:00 le-am primit.

Au fost exact asa cum mi s-a comunicat la tel cand am facut comanda, 185/60/R14 GY UG7+ fabricate in Germania, dot 4510, pret 250 ron/buc si 195/65/R15 Dunlop Winter Sport 3D fabricate in Germania, dot 4310, pret 271 ron/buc.

Link către comentariu

Salutari tuturor. Avand in vedere numele topicului, sper sa fie de folos informatia urmatoare:

La Metro este promotie la anvelope Dunlop. Spre exemplu, eu ieri am achizitionat 2 buc Dunlop SP Winter Sport 3D , 195/65/R15 91T (DOT 2610) la pretul de 594 de lei pe factura, la care am primit un Voucher de 100 de lei. Practic au fost 494 de lei (TVA inclus).

In plus, daca valoarea fara tva a anvelopelor depaseste 500 de ron, primiti si un bon de carburant de 30 de ron.

Bafta tuturor.

Link către comentariu

Ieftine, de ce ai luat numa 2? nu mai erau? Dau si eu maine o fuga sa vad ce au pe acolo.

Link către comentariu

Din lipsa de fonduri bineinteles... Oricum oferta era cam cea mai buna, asta o pot spune in urma unui "studiu de piata" facut personal pe toate siturile si cam pe la marii dealeri de anvelope. Nici nu aveam in plan modelul asta de anvelope, pentru ca depasea bugetul alocat. Ma oprisem la niste Bf Goodrige G-force Winter, pana am gasit oferta de metro in casa:P.

Imi cer scuze daca am fost offtopic si sper ca au fost de folos informatiile din post-ul anterior. Numai bine.

Link către comentariu

de unde luam si noi niste jante de otel de 16 mai ieftine ?

Link către comentariu

Am luat si eu aseara din Metro 4 anvelope Dunlop WinterSport 3D, 205/55 R16 (DOT 3810). Merci de pont TUR. :)

Pretul lor era de 482 lei/ buc. Dc iei 2 sau 4 primesti voucher in valoare de 200 respectiv 400 lei. Deci reducere 100 lei per anvelopa.

Deci 382 lei bucata.

In weekend le montez pe jante de tabla.

@dvn2007 - Am cautat si eu jante de tabla(am gasit la un prieten noi pe 16") si noi mai jos de 200-210 lei pe bucata nu am gasit.

Merci inca o data pentru informatiile super utile. :)

PS: Cuponul de combustibil nu era si pentru anvelopele deja la promotie. Adica nu se cumuleaza promotiile.

Link către comentariu

Salut,

Bravos pentru achiztie. Totusi pretul platit este mare. Cu acel voucher vei face cumparaturi tot in metro ceea ce este bine... aceasta idee cu voucherele a aparut prima oara la Cora acum o vad peste tot. Furnizorul metro este dinamic92 .. iar la ei o astfel de anvelopa costa 412 ron .. iar daca cumperi 4 ai gratis montajul.. deci cam tot pe acolo iesi. Oricum regret ca nu am achizitionat in vara aceste winter tyres.. scapam mult mai ieftin.

zi-mi te rog unde ai gasit jante de tabla pe 16 si la ce pret.. as vrea si eu ptr masinuta mea.

Link către comentariu

Dynamic92 din Piatra Neamt este furnizor pentru Dunlop la METRO, totusi Continental WinterContact TS830 aflate la oferta la inceputul lunii erau importate direct de METRO, chiar m-am mirat de o astfel de miscare.

Pe langa faptul ca anvelopa Conti WinterContact TS830 erau importate de METRO, erau produse in Franta, pe cand de exemplu angajatii Continental din Romania daca-si cumparau anvelope de iarna cu oferta lor de pe intranet (cca 10% mai ieftin decat la METRO) primeau cauciucuri produse in Cehia.

Nu spun ca unele sunt mai bune ca altele, spun doar ca provenienta poate fi diferita in functie de firma de achizitie.

Link către comentariu

Chiar nu cred ca pretul e mare. Poate comparat cu preturile de acum cateva luni. Insa chiar dc nu am montaj inclus tot ies mai ieftin decat oriunde am cautat.

Pana la urma fiecare gaseste oferta de care sa fie multumit. Oricum pana la discutia asta nu stiam ca ar exista Dinamic92. :)

Legat de jante am avut bulan dc pot sa zic. Am tot cautat si la VW si pe net noi. Ce am gasit erau cam 350 pe 16" originale VW (fff scump) avand in vedere ca jante de Opela Astra nou sunt cam 140 lei bucata la Opel GTT. Am zis ok, nu iau pe 16" iau pe 15". La VW erau 280 bucata. Prea mult. Pt mine.

Jante pt Golf 6 pe 15-16 se gasesc noi. Am gasit la Colina Motors la 210 lei bucata. Sub 200 lei nu am gasit noi.

Dar mie mi se pare mult sa dau pe 4 jante de tabla 200 euro. Pur si simplu.

Legat de ce am gasit eu. Ma hotarasem pe niste jante de 15" second pe la 4 milioane. Am pe cineva in Braila care imi gasise. A gasit si pt un alt prieten pe 16" pt o Jetta tot la 4 mil. Tot second.

Insa cu o zi inainte ma suna un prieten si zice: Nu vrei jante noi pe 16"? 100 euro? Le avea uitate de la un Leon pe la tara pe la el. In cutie. :)

Asa ca le-am luat si gata.

Link către comentariu

Ma bag eu daca inca mai esti interesat.

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitii!

@dinamovistu: Sincer mi se par totusi cam mari preturile ca sa nu spun exagerate, noroc ca ai prins promotia de a mai scazut nitel pretul dar si asa e mare.

Eu am luat exact aceleasi cauciucuri ca si tine cu dot 4410 cu 372RON/bucata de pe anvelopejantepromotii.ro plus transport gratuit ca am achizitionat un set ... si asta acum 3 saptamani. Intre timp au ridicat si ei pretul de cand zarva cu legea aia sa se foloseasca obligatoriu cauciucuri de iarna in sezonul rece.

Retailerii ridica preturile mult prea mult peste bunul simt si apoi incearca sa ofere mici discounturi sa atraga clientii. Incercati totusi sa vizitati depozitele de la angrosisti pentru cei din capitala ca e posibil sa gasiti preturi mult mai bune ... pentru noi restul din tara mai greu, marii angrosisti sunt in Bucuresti.

La jante de 16" de tabla pot sa confirm si eu ... am batut internetul in lung si-n lat si mai iestin de 210RON/bucata nu am gasit.

Modificat de toby01
Link către comentariu

pai diferenta de pret ~100 era acel discount (la 4 cauciucuri - 400), deci cumva a fost recuperata diferenta in produse

Link către comentariu

Oferta pe care a avut-o metro la cauciucurile Continental nu cred ca putea fi batuta nici de preturile din vara ale acest winter tyres.. dar asta e.. eu am fost la 3 magazine metro .. cele din capitala in cautarea cauciucurilor chiar in timpul promotiei.. mai exact dupa 8 zile de cand o introdusera si peste tot stoc=0 .. asa sunt ofertele in ro.. facute sa atraga clienti.. acum daca mai gasesti sau nu mai gasesti tine de norocul fiecaruia. Peste tot mi-au spus ca au fost si ca s-au vandut f repede. Apoi a fost oferta Cora cu 20% la un produs pe zi.. am vrut sa cumpar dunlop 3d.. bineinteles ca nu am mai gasit.. plus ca trebuia sa iei cate 1 pe zi.. daca aveai doar un card de fidelitate.. apoi am incercat la selgros si nici acolo nu aveau stoc.. deci am ajuns sa le iau de la furnizor.

Legea cu obligativitatea va intra din noiembrie 2011 in vigoare.. deci a fost un fas menit sa aduca niste banuti in plus la guvern.

Link către comentariu

Oferte interesante pt anvelopele de iarna am vazut astazi in Cora si Selgros (GY UG7 si Dunlop WS 3D). - pt cei interesati

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Eu va recomand www.anvelonet.ro, am cumparat saptamana trecuta de la ei Goodyear Ultra Grip 7+ la 266Ron/buc.......cel mai mic pret gasit, si am tot rascolit internetul pentru un pret mai mic.

Sunt punctuali si ce mi-a placut cel mai mult a fost faptul ca anvelopele sunt Made in Germany si au DOT 4710, deci foarte foarte "proaspete" :icon_thumright:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Nu cred ca e tocmai ieftin, dar le-am vazut, le-am pipait inainte sa dau banul si cred ca a meritat.

Nu stiu daca mai e valabila promotia la Norauto, dar cine stie...

Am luat cu 500 ron/buc Michelin Primacy Alpin 3 cu 205/55/16 91H.

Comparativ, la Carrefour erau 480 ron Dunlop-urile 3D cu 91T (T<H).

Si sa nu uit: am primit doua cupoane valorice a cate 60 ron de la Norauto (valabil doar pentru achizitionarea de anvelope Michelin). Teoretic, ar veni cam 470 ron/anvelopa.

E prima data cand scot masina pe timp de iarna si mi se pare incredibila diferenta: ma urc pe borduri pline de gheata, franez pe gheata, am demaraj zdravan...

Iarna trecuta, de frica si din motive financiare am tinut masina pe bara, decat sa am surprize neplacute (si ma bucur ca am procedat asa).

Drive safe! :)

Modificat de adyp2003
Link către comentariu

Vineri mi-au venit 4 michelin alpin a4 comandate de pe anvelopejantepromotii . Eu, contrar opiniei generale de aici, sunt multumit de ei, au fost prompti, anvelopele au ajuns la timp, iar ca pret au fost mult mai ieftine decat tot ce am gasit prin bucuresti. Am platit 255/buc la dimensiunea 195/65/15.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut ... am gasit niste anvelope Continental PremiumContact 2 (de vara) noi noute 205/55/R16 la pretul de 250 ron bucata ... Nu imi ofera factura si garantie doar daca se intampla ceva cu cauciucul in momentul punerii acestuia pe janta ! .. Gumele au DOT saptamana 2 din 2011 ... ce ziceti ? Sa ma bag ? Plusul mare este ca pot sa le vad si sa le verific visual ...

Link către comentariu

Vreau si eu la banii astia curierul il suport eu. Acum vorbind serios ia-le repede ca este o oferta de nerefuzat conform marilor clasici. Un pret de nou la asemenea anvelopea pe bucata este in jur de 450 lei.

O zi buna

Link către comentariu

La banii astia mai intrebi? E cam pomana:P Daca n-au bube, ia-le. Incearca totusi sa le cantaresti inainte sa le cumperi, sa aiba aceeasi greutate. Bafta

Link către comentariu

saptmana viitoare am sa-l sun ... cauciucurile sunt Made in Romania dar ma gandesc ca Continental isi pastreaza renumele ! mai multe detalii va dau daca ma duc dupa anvelope ! Banuiesc ca tipul are ceva suste pe la Conti ...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!