Jump to content

Stergatoare Parbriz

sheevah
 Share

Postare recomandată

In timpul in care asteptai raspuns mergeai si masurai sau un telefon la reprezentanta si te lamureau dupa cod.

Eu am impresia ca sunt la fel. Intre golf 4-5 difera lungimea f putin.

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut. Stergatoarele mele de la golf 4 merg pe o singura viteza. Stie cineva de ce?

Link către comentariu

nu-s lafel la hatch si la variant, cel de variant e mai lung cu 3cm

Link către comentariu

Salut. Stergatoarele mele de la golf 4 merg pe o singura viteza. Stie cineva de ce?

Daca se misca foarte incet, atunci ai un ax gripat din ansamblul de stergatoare, si anume cel din stanga masinii.

Link către comentariu

AlBundy, nu este regula sa fie cel din stanga. Intr-adevar este predispus dar la mine cel din dreapta era intepenit (bine, ambele ruginite in ax dar stanga se putea misca cu mana).

Link către comentariu

am vazut niste oferte la stergatoare clasice bosch si valeo prin praktiker.. 18 lei bucata, chiar si cele aero sunt la 40 lei bucata, eu am dat 130 lei pe setul de aero acum cativa ani..

o fi chinezarii alea de 18 lei ? ambalaje, calitatea pare a fi de la bosch si valeo

Link către comentariu

Valeo d-alea eftine erau si in bucuresti in cora la 15 lei bucata. Am luat Bora acum un an cu tipul asta de stergatoare. Au vreo 2 ierni la activ si inca sunt destul de ok.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut,

Am o mica problema cu stergatorul de la luneta. Mai exact, acea protectie din plastic, a axului, a crapat si a cazut. Exista doar acea protectie de cumparat? Sau vine cu tot cu brat? Multumesc.

Link către comentariu

Te referi la capacul de pe surub sau ce protectie?

Link către comentariu

Cum fac ca atunci cand stropesc parbrizul cu lichid de spalare sa nu plece automat si stergatoarele?

Link către comentariu

nu ai cum, la masina din semnatura.

Link către comentariu

• 1 month later...

cat de lunga ar trebui sa fie stergatorul din partea oferului...? la mine parca e prea scurta...dar pe parte de jos...pentru ca sus lama se duce pana la capatul parbrizului dar in partea de stanga jos ramane o urma de vreo 20 de cm care e foarte enervan mai ales daca e zapada pe parbriz sau mizerie mai groasa...pur si simplu nu vad afara acolo...ma gandesc ca stergatoarele alea nu sunt cele originale ca parca partea de dreapta difera in lungime de partea de stanga...sau nu?

Link către comentariu

• 5 months later...

salutare tuturor, am si eu o problema la stergatoare , mai exact: cand trag de maneta sa stropesc parbrizul pt curatare pleaca si cel de luneta pe uscat, iar daca dau pe temporizare luneta nu face nimic. precizez ca am schimbat maneta si releul in cazul meu 192 cu senzor parbriz, in rest toate celelalte comenzi functioneaza ,inclusiv cand dau sa spal luneta functioneaza perfect. am verificat si firele din haion din burduful de cauciuc si sunt ok.

masina este un golf 4, 1.9.

Link către comentariu

• 3 months later...

Salut. Trebuie sa schimb stergatoarele si nu stiu ce sa aleg. La reprezentanta am gasit la 99 lei dar nu  stiu de cine sunt facute. In rest  Bosch Aerotwin la 105 lei si Valeo Silencio x-trim la 106 lei. 

Link către comentariu

La Bosh Aerotwin ma gândeam și eu dar ma pus în dilema cele de la reprezentanta.

Link către comentariu

Eu sincer am schimbat doar lamelele de cauciuc OEM si sunt foarte multumit de cum sterg. Plus ca nici pretul nu a fost exagerat (~ 50 de lei). :icon_thumleft:

Link către comentariu

Ma gândisem și la lamele dar trebuie sa la schimb cu totul ca nu îmi mai sta în închisă clapetă de la brat.

Link către comentariu

Eu sincer am schimbat doar lamelele de cauciuc OEM si sunt foarte multumit de cum sterg. Plus ca nici pretul nu a fost exagerat (~ 50 de lei). :icon_thumleft:

Nu stiu cind le-ai schimbat tu dar acu' o saptamina pe mine m-a costat 84 ron 2 buc lamele de refill

Link către comentariu

Prin martie le-am schimbat si pana acum totul e ok. Am sa ma duc azi de curiozitate cu codurile la magazinul de unde le-am luat ca sa vad ce pret imi ofera. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Am fost si m-am interesat de pret. :icon_thumleft:

Intr-adevar, s-au mai scumpit putin dar nu de speriat...29 de lei bucata. Deci, pentru mine merita, mai ales ca sterg foarte bine. :beer:

Modificat de Deadly
Link către comentariu

Am fost si m-am interesat de pret. :icon_thumleft:

Intr-adevar, s-au mai scumpit putin dar nu de speriat...29 de lei bucata. Deci, pentru mine merita, mai ales ca sterg foarte bine. :beer:

Inteleg ca lamelele sint OEM ,ai si un cod? ce lungime au.Pretul este la dealer sau un magazin de piese auto,pentru ca mi se pare mult prea mare diferenta 29/42ron

Link către comentariu

Lamelele sunt OEM, iar pretul este de la un magazin de piese auto. Codul lamelelor este 1K0 955 429 B. Sper sa-ti fie de folos. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!