Jump to content

Filtru diesel de particule - DPF

Paul_L
 Share

Postare recomandată

3 hours ago, Xman_ghio said:

Daca ai scapat fara sa ia foc masina e ok-ish! Riscul era sa fie colmatat masiv si eventual sa iti distruga turbo din cauza presiunii.

puteam sa-l resetez si eu dar daca lua foc era pe barba mea. asa am preferat la service ca sa fie pe barba lor :)) omu de la service dupa ce resetase filtrul m-a trimis asa ca ii ok fara sa mai seteze la loc oil ash. treaba romaneasca. dupa resetare am facut o regen fortata, nush cat soot a ars ca era de la 0. dupa resetarea fortata, i-am setat la loc filtrul la 0.05ml oil ash, mi-a dat vreo 23g cenusa, am facut o regen fortata in mers, l-am dus pana la 5-6, apoi am setat din nou oil ash la 0.21ml cum era inainte de toata intamplarea, mi-a mai dat vreo 20 si ceva soot, i-am mai facut o regen fortata in mers, s-a dus pana la 5g soot. deci din cei 42g inainte de reset cred ca l-am desfundat cat de mult se putea.. si am lasat-o asa. presiunea acum e sub 5hpa in idle. sunt foarte curios cum o sa fie regenerarile acum, daca se pastreaza intervalele. asa o sa-mi dau seama daca l-am afectat prea mult sau e ok. aviz amatorilor. nu mergeti prea mult in limp mode ca dai in alte belele mai mari

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ce rulaj are mașina? Cuget că la 0.21 ml ai rulaj minim 300k km... 

La 350 k km (CFFB) așa arată situația: image.thumb.png.e1a8d466493e1e609031dc14336fc985.png

Link către comentariu

Salut!

A folosit careva GerTechTeile ? Se lauda ca nu ar fi nociv pentru substantele care coafeaza ceramica DPF ui.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!