Jump to content

Filtru diesel de particule - DPF

Paul_L
 Share

Postare recomandată

Problema e la motor .

Remediaza erorile si spoi curata dpf-ul ,daca e nevoie .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc pentru raspuns. Cred ca erorile stocate erau mai vechi . Dupa clear DTC a ramas doar DPF. Cel de system voltage cred ca apare pentru ca am ramas fara baterie si am pus-o pe cea de pe Skoda cealata fara start-stop.

Log-SKODA NOUA 2-TMBJJ6NJ2JZ169973.txt

Link către comentariu

Erorile vechi ,neremediate la timp au generat problema actuala 

Link către comentariu

dupa ce mergi cateva zeci-sute de km , o sa vezi daca erorile erau vechi, sau actuale.... 

Link către comentariu

Am iesit azi cu ea la un drum pe centura A0 dus-intors de 2 ori... Eu in dreapta cu vcds stergand erorile din cand in cand si am ajuns la aceste valori.... La un moment dat eroarea de dpf a disparut dar a ramas cea de turbo. Acasa in parcare s-a aprins martorul de dpf.. In rest nici o eroare. Probabil daca merg cu ea se va aprinde din nou spirala.... turbo...pe loc nu se activeaza... Oare sa se fi curatat dpf si sa incerce regenerare sau imi fac iluzii aiurea? 

IMG_20250713_201842.jpg

Link către comentariu

@Parpalicipune din poza și cu presiunea diferentiala. Daca este aproape sau peste 10mbar la relantiu, îți recomand sa cureți dpf-ul la cei de la Odorheiu Secuiesc, deoarece fiind o mașină de clasă mică, cel mai probabil s-a mers cu ea foarte mult în oraș. Degeaba ai mers și și-a făcut regenerare, dacă presiunea diferentiala este mare

Modificat de Andrei1309
Link către comentariu

@Parpalicidar la tine presiunea diferentiala e cu -? Normal trebuie sa ai o valoarea pozitiva, nu negativa. Daca e cu - încearcă sa schimbi senzorul de presiunea diferentiala 

Link către comentariu

Am vazut si eu asta si mi se pare ciudat dar cu motorul oprit e ok

15 minutes ago, Parpalici said:

15 minutes ago, Parpalici said:

Acum sincer dupa drum nu l-am mai verificat. 

Modificat de Parpalici
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!