Jump to content

Lumini Bord

boond
 Share

Postare recomandată

Este cineva din Bucuresti care ma poate ajuta cu luminile de la butoanele de aer care nu se mai vad clar...?sa le pun fie leduri fie becuri ceva sa se vada calumea, eu nu prea ma pricep si nu vreau sa rup ceva p-acolo

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cel mai bine ii sa desfaci tu si sa vezi ca nu este asa greu . Prima faza ii sa curteti bine paianjenu si alea 2 rotite increstate de pe "capacu" care vine peste butoanele de aer . Montezi la loc si gata . trebuie sa desfaci 6 suruburi :D atat

Link către comentariu

salutare mam uitat pe aici si am vazut unele lucruri care asi dorii sa le fac si eu la golful meu dar asi avea o intrebare. Cum se scot acele de bord ca stau si ma uit la ele de 15 minute si nu le dau de cap .. Va rog ajutatima.

Link către comentariu

simplu cu o furculita mai lata Proof trage ca ies fara frica :)

Link către comentariu

am reusit sa le scot ca la logan adica prin rotire inversa decat merg ele si ridicare , dar am avut neplacuta surpriza sa aflu ca ceasurile sunt model nou si am incercat sa scot plasticul alb(suportul ceasurilor si a tablitei ) dar nu am reusit ca are clemele si mai tine in ceva . Daca a reusit cineva si este din constanta il rog sa ma ajute , poate el reuseste ( fara sa il strice :) ) ca doresc si eu ca displayurile sa imi arate alb pe negru (fundal negru scris alb ) Multumesc

Modificat de Proof
Link către comentariu

Puteti sa-mi spuneti si mie cate leduri ati folosit la panoul de ventilatie

si de care,de 3mm sau de 5mm,de 3v sau de 12v.

Cate rosii si cate albastre,trebuie puse in serie sau in paralel si daca la cele de 12v

trebuie si rezistenta.

Link către comentariu

Nu stiu cum au facut ceilalti, dar eu mi-am comandat firul acesta luminescent si o sa iasa cam asa

post-60607-0-23063000-1299270084_thumb.j

post-60607-0-94824000-1299270277_thumb.j

post-60607-0-74766100-1299270582_thumb.j

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu

De unde ai achizitionat acel fir? E super interesant.

Link către comentariu

stimati colegi , nu va suparati dar tot nu am inteles cum intorc folia pe display, de unde o iau si cum o pun , si ce facem cu lipici ?

eu am un spray special ptr scoci 10e costa , elimina orice urma , sau se poate folosi alcool tehnic ?

Link către comentariu

De unde ai achizitionat acel fir? E super interesant.

Si eu sunt interesat!

Am cautat in tara si nu am gasit pe niciunde asa ca am dat comanda pe ebay si m-a dus in jur de 30-40 de lei acuma astept sa imi vina

Link către comentariu

eu am dat search pe google si nu mi-a dat nimic si dupa cat vad e 90 de lei deci cam dublu

Link către comentariu

salut ovidiu..dami si mie linku de pe ebay ca eu am cautat si nu le gasesc ..sunt si eu interesat ...misto cablu ...sa pui si u cateva poze dupa cel montezi...

Link către comentariu

tot o modificare este si costa sincer intradevar usureaza munca acel cablu luminos dar cu 1 mil schimb bucsele punte spate , acelasi efect il poti avea cu 7 lei ! 4 leduri rosi de 3 mm si inca 3 pt indicatoare caldura / putere /confort :) eventual 8 lei cu sigla air conditioner decat sa dau bani astia mai bine cumpar asa ceva ! post-44049-0-76515300-1299366408_thumb.j Pret: 20 EURO

fara invertor merita nu ?

Modificat de Changeme
Link către comentariu

razvancristian

salut

sunt nou si imi cer scuze daca postez unde nu trebuie si ce nu trebuie.

sper ca in timp sa ma obisnuiesc cu acest forum destul de util

am o intrebare:am vazut la cineva intr-un post o imagine in care isi schimbasera luminile de la butoanele de climatizare,pe langa asta am vazut ca avea nuca de la schimbator luminata(mai exact circuitul treptelor de viteza)

as vrea sa stiu cum pot face si eu asta.

mentionez ca avea un golf 3

va multumesc si inca odata imi cer scuze daca am postat aiurea si unde nu trebuie.

Modificat de razvancristian
Link către comentariu

merci mult..iar in legatura cu ledurile o fi mai bine pt cine se pricepe..cine nu??

Link către comentariu

razvancristian . Se pot face dar trebuie sa ai un anumit tip de nuca adica deala de piele, nu deala din cauciuc. uite un link

Link către comentariu

in legatura cu firul acela neon; il poti taia in caz ca mai ramane si sa il folosesti in alta parte, oare? asta fara a avea portiunea asta de fir...?!

post-48993-0-08441400-1299503283_thumb.j

Modificat de GenuVW
Link către comentariu

Eu nu am gasit in alta parte si mi s-a parut foarte accesibil pe ebay.

In legatura cu taiatul eu nu cred ca merge taiat

Link către comentariu

sal, ovidiu89, ai rezolvat cu ledurile smd, de la bord, afisajele de sub turometru si vitezometru??

Link către comentariu

Poate la vara imi fac curaj sa desfac bordul sa vad ce reusesc.

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu

Neonul acela flexibil este praf. N-are viata lunga. Isi pusese varul meu pe bord, exact ca in pozele alea, si in cateva zile s-a ars. A ramas cu el lipit pe bord.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!