Jump to content

Lumini Bord

boond
 Share

Postare recomandată

:)...limbile le-am gasit pe un bord de Renault 21...nu au fost transparente..dar cu putina indemanare se rezolva:)

Putina indemanare? :P imi explica cineva si mie de unde scot si eu niste limbi transparente? Ma gandesc ca daca nu au exact acelasi gramaj, nu mai indica bine. Vreo masina ceva care sa aiba acele la fel cu Golf-ul...? Help :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

la gramaj nu difera cam pe acolo sunt toate plus minus 3 grame. limbile de renault 21 ai bucati de metal in capat am folosit doua seturi. la fel se intampla si de la un ceas de audi b3 la fel sunt greutati mult mai mari. ideea este ca trebuie sa potrivesti si diametrul axului pentru ca difera de la ceas la ceas cel putin audi are un cerc tesit. asta e ce pot sa itzi spun ce am facut eu poate mai sunt si altii care au facut. spor la treaba

Link către comentariu

:lol: "all the while we do it transistor style" ...asta a fost fooarte tare...

Link către comentariu

Salutare in primul rand! Este primul meu post pe forum...ash vrea sa va intreb daca nu shtiti, la golf 3 in 2ushi, scrumiera din spate este iluminata?la mine nu se vede nicio lumina...daca este illuminata ash vrea sa o desfac sa vad pe unde e becul sa il schimb...daca cunoashte cineva va rog sa ma ajutatzi.merci anticipat

Link către comentariu

sebastian.c

Si la mine e fara bec..tot 2 usi

Link către comentariu

macar sa stim daca are sau nu, sa putem dormi linishtitzi... :(

Link către comentariu

si eu am in 2 usi si nu a avut bec insa are suport pentru el si o pastila verde pe scrumiera , eu mi-am montat singur , am tras doua fire in paralel de la becul de la scrumiera din fata .

Acolo avand in vedere ca exista suport de prindere (acela cu forma de " U " am luat o bucata dintr-un pix care sa intre mai fortat pe acel " U " , i-am prins becul in capat si gata .

Simplu si nici nu necesita multa munca .

Apoi in loc de bec am folosit un led de 5 mm - verde inseriat cu o rezistenta de 1kohm .

Link către comentariu

sunt si ilumintate, eu asa am pe echiparea GT, dar sa ars becu :)) si nu am gasit (nici nu prea am cautat), i-am pus un led de 12V

Link către comentariu

cosmin_golf

confirm:scrumiera este iluminata.tocmai acum o luna am vopsit becul ala de ilumineaza ..l-am facut rosu....si acuma s-a ars...si eu am doua usi

Link către comentariu

Uite ce-au mai inventat astia. Asta-i cea mai buna solutie: plasme pentru butoanele de la aeroterma, nu numai la ceasurile de bord. Dau o lumina frumoasa, uniforma. Pacat ca sunt scumpe (undeva la 350 Ron una + curier). Eu m-am chinuit la ale mele sa le fac cu leduri si tot nu am reusit sa fie 100% ok.

golfu.jpg

Link către comentariu

LauAmericanu

Mi-as pune si eu acele ace de bord, de bora la golful meu...dar ajustarea se potriveste, adica vreau sa zic ca intra in locul celor de golf 3? axul acela de plastic cu came se potriveste? Mi se pare o chestie f frumoasa sa ai acele luminate!

La clima, eu am luminat alb...asa mi si mp3 playeru fiind pioneer, si se asorteaza,,, nu da la fel de bine ca si pe albastru, dar macar e lumina destul de uniforma. Am impresia ca tot cu leduri a fost facuta. Sau asa vin din fabrica? Caci eu stiu ca vin verzi ca si bordul...

Link către comentariu

sebastian.c

Dupa vreo 2 ani..daca nu mai mult..de cand au aparut undeva prin Polonia plasmele alea...au aparut si la Romani...bineinteles la extra-pret!!! In Polonia erau vreo 30 de euro.... Nu 80..

Link către comentariu

ceea ce a indicat @Minu am vazut pe un site de la noi la 80 ron .

Link către comentariu

Pai si nu ne spui si noua site?

Link către comentariu

am doua intrebare: 1) sa fabricat vreo varianta de golf 3 sau vento care sa aibe ceasurile de bord luminate din spate si nu de sus???...daca da din ce an sa fabricat acel model

2) modelele de golf 3 si vento facute pentru america au luminat din spate sau tot de sus(am vazut cateva poze care erau sau pareau ca sunt luminate din spate), nu era plasma.

Link către comentariu

1 Nu

2 Nu

Link către comentariu

1 Nu

2 Nu

....pacat si dezamagit......dar am vazut poza aceea si parea din spate luminat dar sigur era luminat cu led UV sau neon Black Light, si poate si printat scrisul cu vreo vopsea sau tus gen fluorescent........am tot cautat poza aceea pe site(era site american) sa o postez dar nu o mai gasesc, am avut-o salvata in PC dar sa pierdut la reinstalarea windows-ului

am gasit adiniauri link-ul.......stie cineva ce folie e aceea care se vede scrisul transparent????

click link

Modificat de danutszy
Link către comentariu

nicio folie , SMD`uri in spate

Link către comentariu

Pe cuvant ca m-am hotarat si eu sa ma ocup un pic de ceasurile de bord cand mi-oi luat concediu... Dar inca n-am curaj pentru ca nu am un raspuns la o intrebare (rog iertare, cred ca e a 234567 oara cand postez intrebarea asta): CUM fac sa imi montez acele indicatoare la loc si sa imi arate si corect... Ca nu vreau sa-mi arate 80 cand eu merg cu 100 si nici invers. Sunt ceva semne de aliniere de care ar trebui sa stiu...? Multumesc frumos!

Link către comentariu

La mine, cand pun contactul acele la vitezometru si turometru se pozitioneaza singure pe zero. Daca le pui aiurea iti vei da seama imediat cand se vor pozitiona pe la 10-15 km/h in loc de 0.

:offtopic: caut si eu un ecran care indica ora, al meu s-a spart. Dimensiunea 25mm*38mm.

post-30734-1243168228_thumb.jpg

Link către comentariu

@L1061k:-cel mai simplu e sa faci un semn inainte sa dai acele indicatoare jos.Asa nu o sa gresesti pozitia lor.

Link către comentariu

Deci il las sa se duca la minim, fac un semn, cand le pun la loc le aliniez cu semnul ala... si indica bine? Mersi frumos!! Abia astept sa ma apuc :offtopic:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!