Jump to content

Lumini Bord

boond
 Share

Postare recomandată

cam mult de munca si prea complicat , ceea ce a rezlizat acolo am facut cu doar 6 leduri si se vede omogen 100% .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asa arata bordul meu, cu leduri normale (cele albe sunt din acelea cu diametru mare...nu stiu sa va spun marimea exacta - la fel am folosit la lumina din plafon si in portbagaj pe partea dreapta....urmeaza si pe stanga)...mi-a luat cateva ore bune dar sunt multumit.

post-27196-1241043729_thumb.jpg

post-27196-1241043793_thumb.jpg

Link către comentariu

imi place foarte mult. parca ai un audi:P

Link către comentariu

Salut!!Am si io o problema :P. Am un golf 4 2003, am o problema cu becul de la frana de mana.Mi se aprinde in mers si tituie ,de obicei cand sunt in panta sau cand fortez masina mai tare. Nu stiu ce e, nu face acelasi zgomot ca atungi cand pleci cu frana de mana trasa. Toata chestia a inceput prin iarna cand am ramas intr-o panta inzapezita si am fortat putin masina . Daca ma poate ajuta cineva....de la ce poate fi ...nu am reusit sa aflu pana acum !!!

Link către comentariu

@Cris_tintea - ai verificat nivelul lichidului in vas ? Exista posibilitatea sa nu mai ai deajuns si tocmai cand esti in panta sau pleci mai in forta acesta se deplaseaza iar plutitorul sesizeaza asta si ti se aprinde becul !

Link către comentariu

Iti plac mai mult Golfurile 3,nu?Alta explicatie nu vad...

Link către comentariu

Asa arata bordul meu, cu leduri normale (cele albe sunt din acelea cu diametru mare...nu stiu sa va spun marimea exacta - la fel am folosit la lumina din plafon si in portbagaj pe partea dreapta....urmeaza si pe stanga)...mi-a luat cateva ore bune dar sunt multumit.

incearca sa faci si blocul de lumini sa lumineze tot si o sa arate si mai bine

Link către comentariu

te referi la cele din stanga volanului ? si alea sunt aprinse toate ...dar nu se vad de volan ...

Link către comentariu

te referi la cele din stanga volanului ? si alea sunt aprinse toate ...dar nu se vad de volan ...

da la acelea de la bloc

Link către comentariu

sal...ieri mi-am dezfacut si eu bordul...pana acuma imi mergea doar la blocu de lumini si ceasul respectiv kilometrajul..credeam ca sunt arse becurile dar cand am desfacut ...era lipsa de contact...acuma imi merge lumina si in bord si la comutatoarele de aer(numai pe centru,pe margini slabut)...in fine... intrebarea mea este:cum desfac la scrumiera?am vazut ca cablu este cu mufa acolo,dar cum desfac?am tras de el dar nu am vrut sa-l rup....si inca ceva...la vento scrumiera din spate este iluminat?

Link către comentariu

cosmin_golf

desfa cu curaj...mufa aia vine afara :D succes nu stiu la vento,da la golf e iluminata

Link către comentariu

desfa cu curaj...mufa aia vine afara :D succes nu stiu la vento,da la golf e iluminata

vine afara cu tot cu bec?...nu am tras cu curaj pentru ca e o masina de 13 ani si plasticurile alea deja sunt vechi si nu as vrea sa-l rup...dar daca tu zici...o sa incerc sa trag si mai tare de el :D

Link către comentariu

:)..salutare...multumesc lui alex-electrobeat85 pentru munca depusa!:Drecomand cu incredere!

post-31186-1241782531_thumb.jpg

Link către comentariu

fkt_cristian

au iesit super tare, unde ai gasit acele limbi transparente?

Link către comentariu

:)...limbile le-am gasit pe un bord de Renault 21...nu au fost transparente..dar cu putina indemanare se rezolva:)

Link către comentariu

Arata super bine limbile, dar totusi de ce nu ai schimbat si culoarea de la ceasuri? Iti place verdele ala?

Link către comentariu

:D..salutare...multumesc lui alex-electrobeat85 pentru munca depusa!:Drecomand cu incredere!

Multumesc mult de recomandare, ma bucur ca reusita itzi este pe plac si esti satisfacut de rezultat. tin sa mentionez ca limbile sunt iluminate cu leduri super flux -alb neon - s-a folosit cate un led ptr fiecare limba care a fost inseriat cu o rezistenta de 430 ohm (la recomandarea producatorului ) . timp efectiv de lucru aproximativ 5 ore. sunt sigur ca mai sunt multi care fac upgrade... :) postati si voi macar pozele :)

Link către comentariu

doru.tanasoiu

Salut,

Pentru un Golf V as vrea sa imi schimb luminile in bord.Cele cu rosu de pe cadran sa le fac albastre in loc de rosii si limbile in loc de albastre sa le fac albe.Ma poate ajuta cineva cu un sfat?As vrea sa se vada ca la R32.

Multumesc,

Link către comentariu

Arata super bine limbile, dar totusi de ce nu ai schimbat si culoarea de la ceasuri? Iti place verdele ala?

in viitor vor veni schimbate si luminile de sus,dar o sa fie tot culoarea verde...un verde ca cel de la player, ideea e sa ramana combinatia de verde cu alb

post-31186-1241793735_thumb.jpg

Link către comentariu

:blah_:..salutare...multumesc lui alex-electrobeat85 pentru munca depusa!:Drecomand cu incredere!

au iesit frumos si cred ca in realitate arata mai bine

ceasurile sunt luminate din spate ?

Link către comentariu

nu , ceasurile lui nel sunt stock cu lumina aceea verde standard doar limbile au fost schmbate si folia de la display-uri intoarsa.

Modificat de D@ny
Link către comentariu

:) dap..in realitate se vad mult mai bine...mersi ca ai raspuns in locul meu alex ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!