Jump to content

Lumini Bord

boond
 Share

Postare recomandată

Trebuie demontat clusterul, posibil sa nu faca contact lcd-ul respectiv

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

daca fac rost de niste ace de cielo sau alta masina care se pot ilumina , ma apuc de ceva frumos .....................dar cine imi da mie doar acele? daca auziti ceva dati de stire

Link către comentariu

Trebuie demontat clusterul, posibil sa nu faca contact lcd-ul respectiv

tocmai mi-am pus si eu lumini albastre in bord si cu ocazia asta am demontat si lcd-ul respectiv

fara nici un efect insa

ma gandesc totusi ca e ceva ce poate fi afectat de temperatura ambientala ,poate o rezistenta ceva dar la cat e de miniaturizat circuitul ala slabe sanse sa o gasesc

Modificat de mihai8888
Link către comentariu

Mihai aceeasi problema si la mine, nu-mi apar toate segmentele la ceas. Am desfacut si am curatat cu spray de contact am incercat si sa inversez intre ei acei "bureti"care conduc intre display si placa cu circuite dar degeaba. Cum displayul nu cred ca poate fi vinovatul s-ar putea sa fie ceva la placa electronica. Intentionez sa montez bord cu MFA asa ca nu mai insist cu reparatia. Sfatul meu incearca cu sprayul de contact s-ar putea tu sa ai succes.

Link către comentariu

din cate am vazut eu acolo e o treaba prea finuta pt sprayul de contacte

mai degraba cu ceva alcool insa nu mia dat prin cap sa incerc cat a fost desfacut

imi pare asa de rau fiindca se vede superb pe albastru

asta e viata ,nu intodeauna ne iese

Link către comentariu

Am si eu o intrebare daca se poate.Becul de la rezervorul de benzina nu mi-i se aprinde cand e pe terminate.Sper sa nu fie pompa,cum pot sa aflu sigur?

Link către comentariu

Bec la nivelul de benzina cand e pe terminate?Eu nu am asa ceva...

Link către comentariu

nu cred k are nimeni dar se poate face. eu mi-am facut cadrane care se lumineaza din interior si am facut si partea electronica pt a aprinde un bec atunci cand acul ajunge pe rosu. trebuie sa imi mai fac timp sa le si montez.

Link către comentariu

Culmea : sa ti se termine benzina la cativa m de pompa. Asta s-a intamplat zilele trecute, fara ca vreun bec sau vreun buzzer sa avertizeze.

Link către comentariu

:salut: Zilele trecute un prieten si-a vandut goful la o cunostinta,si a zis ca si-a schimbat si pompa de benzina si becul acela ca nu se aprindea.(pompa si-a schimbato ca oricum avea probleme cu ea)

Multumesc oricum.Numai bine

Modificat de Nomood
Link către comentariu

VW Golf 3 sau Vento NU AU indicator luminos (bec) pentru a semnaliza ca se intra pe rezerva de benzina (singurul avertisment este indicatorul care intra in zona hasurata cu rosu )!!

Link către comentariu

as vrea sa`mi pun un bec sau un buzzer pentru un nivel minim de benzina.....e posibil ? cum ?

Link către comentariu

mie nu mi se aprind luminitele de la reglajul electric al farurilor si de la reglajul intensitatii luminii in bord.Am aruncat o privire pe acolo si nam obs nimic deosebit.

Link către comentariu

viezi ca ai un bec care probabil s-a ars,pt reglajul intensitstii luminii la bord trebuie sa desfaci blocul de lumini si are un bec ,si la mine era ars si l-am schimbat cu un led

Link către comentariu

si eu l-am schimbat dar tot asa , nu se aprinde, poti sa-mi dai niste indicatii despre bec, ce led ai folosit, ce putere are

Link către comentariu

daca nu se aprinde atunci nu-ti ajunge tensiune acolo,verifica cu un voltmetru daca iti ajunge tensiune daca nu urmareste cablajul si apoi firele sa nu fie intrerupte

in locul becului am pus un led de 3mm inseriat cu o rezistenta de 1Kohm

Link către comentariu

as vrea sa`mi pun un bec sau un buzzer pentru un nivel minim de benzina.....e posibil ? cum ?

da,este posibil. cu un circuit electronic. daca te intereseaza da pm.

Link către comentariu

tensiune cred ca ajunge deoarece se aprinde ledu pentru pozitie si cel de ceata.Ms o sa mai verific:)

Link către comentariu

Salutare. Am citit acest topic si cu siguranta ma apuc si eu de maine (daca gasesc led-uri) sa schimb lumina in bord.

am sa pun poze cum a iesit.

ceaaauuu

Link către comentariu

Salutare, am si eu ceva probleme cu iluminatul interior:

1.stie cineva daca becurile din bord sunt pe siguranta separata fata de cele de la aer? pentru ca pana acum mi se aprindeau si in bord si la aer, acum de vreo 2 zile se aprind doar in bord..la aer intuneric

2.bricheta, torpedoul si portbagajul sunt iluminate?eu m-am tot uitat dar nu am vazut nici un bec

Link către comentariu

Azi de dimineata am schimbat si eu becu de la ventilatie ca era ars a fost usor de desfacut si de schimbat dar am gasit doua mufe care habarnam de unde is. ca nu am butoane la el doar is acoperite cu plastic

imag014sg7.th.jpg

Stie cineva de unde sunt...?

cu limina vreau sa vad seara da nu cred k o sa se vada prea bine cas cam vopsite unele chesti pe acolo

o sa trec pe leduri verzi curand ca acas nu am decat rosi

Link către comentariu

Salutare, am si eu ceva probleme cu iluminatul interior:

1.stie cineva daca becurile din bord sunt pe siguranta separata fata de cele de la aer? pentru ca pana acum mi se aprindeau si in bord si la aer, acum de vreo 2 zile se aprind doar in bord..la aer intuneric

2.bricheta, torpedoul si portbagajul sunt iluminate?eu m-am tot uitat dar nu am vazut nici un bec

ma poate ajuta si pe mine cineva?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!