Jump to content

Reconditionare Bord

sylar
 Share

Postare recomandată

Din cauza unui parfum lichid, care a curs pe consola centrala, a inceput sa se "cojeasca" in sensul ca s-a umflat un strat subtire care a inceput sa cada si acum se vede destul de urat :rolleyes:. Vriam sa stiu daca se poate face ceva, sau la service daca exista vreo posibilitate sa il refaca

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc, este chiar util, chiar daca e in germana si nu prea inteleg, cel putin ma ghidez dupa poze :) Exista si un link pe engleza?

Modificat de sylar
Link către comentariu

Te poti ghida dupa poze ptr demontare,apoi poti apela la un vopsitor, sau o poti vosi singur cu putina indemanare

Ai nevoie de un solvent pentru decapare,(fa o proba undeva unde nu se vede dupa montare, diluantul s-ar putea sa atace plasticul), hartie abraziva granulatie 600 sau 800, fuller (spritzchit, gasesti si la spray), spray vopsea (acrilica- cea sintetica se albeste in timp sau ar putea reactiona cu lacul), lac

transparen spray si putina indemanare la vopsit sa nu ti se scurga vopseaua.

Succes !

Link către comentariu

Va multumesc pentru ajutor, nu pare o operatie foarte simpla, mai ales ca nu am mai facut asa ceva. O sa intreb si la un service sa vad cat ma costa

Link către comentariu

• 3 years later...

Salut,si la mine a inceput sa se "cojeasca" acel strat de cauciuc ce sa fac ? Voi cu ce stergeti consola ca la mine din cate produse am incercat nici unu nu imi place cum sterge nu da acel luciu sau il da dar pentru putin timp.Multumesc

Link către comentariu

Poti duce consola la colantat. Eu am dus consola mea la un tip si a invelit-o in autocolant alb (asa am cerut eu) si arata excelent. Poti alege ce culoare vrei, chiar si imitatie de carbon, Pe mine m-a costat 40 lei colantarea :D

Link către comentariu

Salut, imi areti cum a iesit ? Cate-va poze ar fi bine venite !

Multumesc

Link către comentariu

Daca te ajuta cu ceva, eu acum 2 weekenduri m-am apucat de reconditionarea lui. Diluantul face ca acel cauciuc sa se increteasca si se indeparteaza foarte usor cu mana. Dupa poti face ce vrei tu, colantat, vopsit (cum e si cazul meu).

Acesta este linkul:

http://vwforum.ro/topic/83689-vw-polo-9n3/page__fromsearch__1

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!