Jump to content

Instalatie Gpl

marianu
 Share

Postare recomandată

Avind in vedere ca BRC-ul e firma veche/renume etc, eu zic ca STAG-ul ce e mult mai tinara a facut progrese foarte mari...i-au ajuns si intrecut cu putin...

Din pacate la noi se vind la preturi apropiate...in mod normal STAG-ul e binisor mai ieftin...

Pina una alta dupa cite am vazut autoadaptarea lipseste...au numai optional, citirea pe OBD a LTFT ...

Iar emularea sondei care se pare ca exista, pune un semn de intrebare...oare nu s-au bazat ca poti regla instalatia asa de bine ca amestecul sa fie optim si sa nu ai probleme cu check-ul din cauza sondei?

Inca un atu in plus la STAG este deschiderea catre client ce poate face "imbunatatiri" singur...de la reglaj, update firmware, la schimbat componente mai bune gen rampa injectoare (pe Hana, Matrix, Magic Jet...sau Keihin daca te lasa buzunarul) etc...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare,

Am si eu o intrbare legata de acest subiect, intentionez sa montez o instalatie GPL pe un Golf IV 1,4 16 v, am o intrebare legata de instalatie, sa fie BRC sau Tomasetto (si de care), si daca aveti o idee de un montator bun in Ploiesti. Am auzit numai lucruri bune de progaz vernesti dar nu as vrea sa merg pentru reglaje ulterioare 80-85 km dus.

Multam!

Link către comentariu

Parca am auzit de unul la Pitesti dar tre' sa intreb...daca ma suni miine pe la 8.30-9.00 iti dau raspunsul...

Tomasetto de la STAG 300 Plus in sus :) ... ISA2, Premium...eventual cu o rampa mai buna...gen Matrix ce veneau la Milano ...

Ai posibilitati de "fine tuning" mai multe...

Link către comentariu

daca imi lasi un nr de telefon te sun!

Multumesc de raspuns

Link către comentariu

Pai daca iti pui gpl nu iti permiti sa mergi pin la Vernesti ?

Mergem noi de la Bucale darmite tu...

Link către comentariu

Sper ca l-am lamurit sa se duca la Buzau...spre binele lui... :)

Un montaj /reglaj bun = priceless :))

Link către comentariu

Moog tu esti priceless pentru colegii de pe forum, citind posturile tale sunt convins ca trebuie sa montez si eu instalatie GPL. Voi merge la Buzau cu siguranta pentru montaj, voi opta pentru BRC probabil la Octavia 2 2006 1.6 MPI motor BSE.

Link către comentariu

Salutare,

Multumesc Moog pentru sfaturi! Problema nu era ca nu imi permit sa merg la Buzau, ci ca programul meu de alergat (asta e stau in masina mult) e in PH si DB. din calculele facute, la modul cel mai pesimist imi voi fi amortizat investitia in 5-6 luni. De montat voi monta la Vernesti, instalatia va fi BRC Sequent 24.11. ce nu stiu este daca va comunica cu ODB, sau daca ar fi mai indicat sa merg pe un BRC Plug&Drive. Oricum se pare ca ar trebui sa stept inca vreo 5 zile pentru ca se anunta ninsori si saptamana trecuta cand am fost la o sedinta era sa raman intre Mizil si Buzau, si m-as risca. Inca ceva, va mai merge si un prieten cu mine ca vrea sa puna pe o Honda Accord 2.0 155 CP.

Link către comentariu

Comunicatia cu OBD stiu ca e optionala...eu unul as opta pt...nu stiu preturile exact cu si fara asta...

Cel mai bine te interesezi la baieti...

"Gurile rele" spun ca baietii deconteaza transportul pt cei din "provincie" :)

Se asigura o diagnoza completa pe motor inclusa in pret ...adica baietii se asigura ca pe benzina functioneaza bine sa nu existe comentarii de genul "aaaa am pus GPL si s-a dus motorul" ...

Cit despre montatori in Bucuresti, nu am auzit nimic interesant pina acum...

Link către comentariu

Am avut ceva probleme anul trecut din cauza clapetei de acceleratie, dar s-au rezolvat, am facut si un test de compresie si e super ok pt o masina de 10 ani, 11, 12, 12, 12. Consumul este super ok, chiar si iarna, 7,5-8 urban, 6-6,5 extra, dar la un consum de 1000 lei pe luna la benzina, GPL nu e o optiune, devine o investitie necesara. Deci emotii nu prea am, comunicarea cu OBD e cam 600, nu as investi din prima, as mai astepta, asta daca se poate pune ulterior. Va tin la curent, oricum se pare ca am anticipat bine, Buzaul e iar oarecum blocat.

Link către comentariu

Este optional dar la un anumit tip de instalatie nu la toate...asa stiam...

Daca pui din aia , ai sa poti adauga ulterior...vorbeste din prima cu ei ca vrei sa pui OBD-ul dupa aia...

Link către comentariu

Nu merita banii si oricum nu umbla el pe acolo...

Despre capitala...nu exista o firma care sa presteze servicii de calitate.

I-am propus maestrului sa deschidem un punct de lucru si aici sub aceleasi standarde ca la Vernesti dar... inca mai asteapta...

Va tinem la curent daca o sa facem.

Link către comentariu

Despre Milano ce stiti, am vazut ca pe la 2000 lei e cam cea mai ieftina alegere. Cei care o vand spun ca e poloneza pe altii i-am auzit ca e turceasca si e mai scumpa intretinerea pentru ca se face la 10000km, componentele de calitate mai slaba...

Si-a montat cineva acest model?

Link către comentariu

Milano e la origine italiana...ca ala vnde "Mialano" sau alt "avion" turcesc sau polonez e alta treaba...

Milano e o instalatie buna cel putin era pe vremuri, cu componente de calitate...

Si Milano e marca nu model :)

Modificat de Moog
Link către comentariu

Am fost la 2 x lukoil si la 2 x statii no name azi , nici una nu avea GPL . Care e explicatia , a inghetat GPL-ul in cisterne? :lol:

Modificat de alc2
Link către comentariu

Luk cica au probleme la fabrica plus ca cica sint blocate drumurile...

Se pare ca numai importurile ajung la statii si nici alea la toate...

La -20 grade ce dreacu vrei sa faci cu GPLu' ? :))

Merge destul de aiurea , si compozitia lui e slaba calitativ...

Link către comentariu

Am fost acu 2 saptamani la ski in Ucraina si cum eram gata cu benzina si GPL-ul am pus 20 litri GPL (aveam de facut 180 km dus -intors si nu merita sa fac plinul atunci decat la intoarcea in tara) si ma gandeam ca nu va merge ok avand in vedere temperatura de afara -22 grade in vama si a scazut pana la -33 grade cand am ajuns in statiune, dar a mers struna si ma gandesc daca nu cumva e mai calitativ gazul ucrainienilor.

Astept sa imi aduca @Moog noua rampa de injectoare Magic Jet si mai revin cu impresii placute sper....

Link către comentariu

Luk cica au probleme la fabrica plus ca cica sint blocate drumurile...

Se pare ca numai importurile ajung la statii si nici alea la toate...

Efect imediat ...3,25 la MOL azi in capitala...!!!

Sper sa repare repede rusii ca altfel ne fura hotii de ne rup pina in primavara.

Link către comentariu

Pe siteul CRC am gasit o instalatie BRC 24.11 care se zice ar fi un update al lui 24MY07.

Ce stiti despre ea ? Se recomanda ?

Link către comentariu

Pare a fi mai smechera decit vechiul MY07 ...injectoare model mai nou...

Vezi ce inseamna ca revizii/costuri etc... cit costa un injector, fltrele gaz/lichid etc?

Compara si vezi ce iese...

Pt a ta merge si aia veche...dar acum depinde si de preturi initial si de utilizare...

Link către comentariu

salutare am o bora 2002 cu gpl de fabrica 200,000km fara nici o problema!recomand gpl!!!

Link către comentariu

dupa cate observ din paginile de pe aici ... vad ca sunt probleme mari cu aceste instalatii GPL

NASOL .. ca si eu ma gandeam sa-mi pun GPL la masina din semnatura

deja sunt speriat :o

Link către comentariu

Daca montajul e ok nu ai de ce sa te sperii...

Du-te la Buzau pune BRC si gata...

Link către comentariu

cu ajutorul lui jagoman ( mersi) mi-am laut si eu in sfarsit un cablu ptr ecu si soft. binenteles ca ECU era plin de erori dintre care 2 importante:

- senzor temp vaporizator defect. de asta stiam ptr ca s-a stricat cu 1 an juma in urma si cei de aici unde am montat instalatia mi-au cerut 100lei pe senzor

- senzor rampa injectie

Poate cineva sa ma ajute sa gasesc la preturi normale acesti 2 senzori pe la . vreau sa specific ca instalatia este Milano ( are 3 ani juma decand e pe masina si 250.000km). Stiu ca nu prea se agreaza Milano, dar eu pana acuma nu am avut probleme cu ea si ca sa ma falesc ca un cocalar in zilele bune ale ei am mers si 200km/h pe GPS in Germania unde nu a fost limita de viteza si cu gazul nemtesc care calitativ este mult mai bun ca si gazul romanesc

Link către comentariu

Trmite-mi niste poze cu senzorii pe mail si vedem...sa se vada si mufa si unde intra :)

Link către comentariu

• Aerofan locked şi pinned this topic
  • Aerofan unpinned this topic
  • Aerofan pinned this topic
  • Aerofan a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!