Jump to content

Modificari modul confort

Stefaann
 Share

Postare recomandată

corect - daca vrei sa functioneze cum trebuie, necesita inlocuirea calculatoarelor de usi si a modului confort, exact cum ai spus, cu un 1C0 xxx xxx -si modificarea instalatiei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Instalatia e de 1C0, doar ca masina am cumparat-o cu 1J0. Atunci ar trebui sa ma pun sa remediez ceea ce a fost modificat... Nici nu stiu de unde sa incep, doar ca nu as mai investi bani in modulele astea imputite, poate il las asa. Multumesc pentru raspunsuri! :)

Link către comentariu

cauta pe la cei care dezmembreaza - nu mai sunt asa de scumpe, modulele pentru modelul tau

Link către comentariu

Tre sa incerc sa le vand pe cele care le am acum, ca atunci nu ar mai fi o problema. Mai am acasa 4 module pt. usi si un modul confort 1J0 959 799 J, poate stiti voi pe cineva care are nevoie. :D

Link către comentariu

Pui un releu pe contact care sa-ti dea curent (sau masa) pe un fir cand nu e contactul pus.

Multumesc. Asa am sa fac. O intrebare. La alaema din fabrica firul trigger este pe +? Maine ma duc la tara sa-mi montez senzorul de soc si nu vreau sa fac o prostie.
Link către comentariu

Si firul este cel rosu cu dunga maro de la modulul comfort?

Link către comentariu

o intrebare...unde este releul pentru plafoniera? uneori nu se mai aprind becurile din plafoniera, cele de pe spate si din portbagaj, nici din buton, nici cand deschid usa sau deschid masina din telecomanda! uneori se aprind uneori nu!

Link către comentariu

E unul din releele mari din modulul confort. Au prostul obicei sa fisureze lipiturile pe placa. Usor de remediat.

Link către comentariu

Si modulul unde il gasesc? Releul este pe modul? Ori il schimb ori refac lipiturile

Link către comentariu

modulul - sub bord, in partea stanga, la sofer - trebuie sa desfaci plasticele de sub bord, sub volan.

releul - este in modulul confort, pe placa de baza.

Link către comentariu

Deci problema este de la lipitori "reci" ale releul (similar cu cele din yala)? Nu desfac releul, lipesc doar pe placa?

Link către comentariu

lipitori "reci" 

Nu m-am putut abtine :))  :D  :lol:  :icon_thumright:  :biggrin:

Da, refaci lipiturile de pe placa.

Link către comentariu

Parca iti mai zisei @Muale - ce lipiturile reci is problema la CCM

Link către comentariu

Uite de ce iese asa, corectează tastatura automat. Uneori o zbarceste ...

post-66542-14133937889379_thumb.png

Link către comentariu

Deci problema este de la lipitori "reci" ale releul (similar cu cele din yala)? Nu desfac releul, lipesc doar pe placa?

da, doar refaci lipiturile de pe placa.... si poate scapati asa.

Am inteles Florin...sper sa dau de el pe acolo! Ms!

nu ai cum sa-l ratezi....

Link către comentariu

Sal. Am reusit sa montez senzorul de soc. Senzorul pe care l-am avut la indemana era cu trei fire. Rosu negru si albastru. Firul rosu l-am legat la negru-rosu iar firul albastru la maro-rosu din mufa galbena a modulului confort. Negru l-am legat la masa. Totul functioneaza ok

Modificat de X@by
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salutare,

Am intalnit ceva ciudat... nu stiu daca e o problema dar hai totusi sa intreb:

Se da una bucata G4, 1999, 4xgeamuri electrice, cheie briceag. toate switchurile duse, probabil si lipituri reci in broasca.

Masina se incuie/descuie folosind cheia in yala, dar geamurile nu coboara/urca tinand cheia invartita in broasca. VCDS inca nu am pus pe masina, chestia asta se intampla din broasca (stanga/dreapta fata) sau din modulul comfort?

Link către comentariu

Pune vag-com si vezi ce zice. In principiu din broasca poate fi -switch-urile actionate de melcul de la butuc sau circuite prajite pe placa. Sunt multe variante si trebuievazute-lipituri, circuite, calc usa, modul cf

Link către comentariu

yala (switch-urile pe care calca melcul) da comanda la modulul confort - care comanda geamurile.

incearca sa refaci lipiturile la placa electrica a yalei, dupa care mai vedem daca tot asa face sau nu....

Link către comentariu

• 2 months later...

Salut

Am tot citit prin topic-uri si nu am gasit nimic pentru problema mea...sau nu imi dau eu seama exact

Am un golf 4 1.6 AZD

CCM : 1C0 959 799 B

Remote part no. : HLO 1J0 959 753  AG (Hella 434 Mhz)

Problema mea sa in felul urmator..nu reusesc sa sincronizez telecomanda cu modului nici prin metoda clasica cheie in contact si alta in usa, si nici prin vcds...imi de eroare 01179 Incorect Key programming.

Dupa multe cautari pe forumuri de la noi si din afara eu am ajuns la anumite concluzii:

Avand in vedere ca numi merge canalul 00 (pentru resetare telecomenzi memorate) am citit pe undeva care ar trebui facuta sincronizarea cu usile inchise din butonul de pe panoul de comanda a usii. (asta nu am incercato inca).

Alta solutie m-am gandit eu sa nu fie vreo problema cu antena modulului daca are asa ceva. Ar mai fi o varianta ca modulul meu sa nu lucreze pe frecventa telecomenzii (despre treaba asta nu am reusit sa gasesc nimic relevant pe forumuri

Voi ce parere aveti...ce ar trebuie sa incerc sau sa verific

PS Tin sa precizez ca de cand am luat masina nu imi merg telecomenzile...si la deschiderea manuala din usa haionul nu se deschide...plus daca nu bag cheile in contact si pun contactul pleaca alarma sau daca deschid usa sofer si pana bag cheia in contact se deschide alta usa incepe iar alarma

Link către comentariu

variante 

- modulul tau are o problema..... nu invata telecomenzi noi sau nu mai receptioneaza telecomanda

- telecomenzile defecte sau nu sunt pe aceeasi frecventa - baterie cred ca au, ca vezi ledul daca se aprinde pe ele

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Baterie au ambele telecomenzi, se aprinde ledul

Cum pot sa-mi dau seama ce frecventa trebuie la modulul care il am eu?

Daca modulul are o problema este posibil sa nu dea nici o eroare ?

Link către comentariu

da, sunt multe care au diverse probleme pe receptia radio si care nu dau nicio eroare.

frecventa trebuie sa fie 434Mhz daca e modulul original - desfa cheie si vezi sa fie tot pe aceeasi frecventa

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!