Jump to content

Functie in plus la computerul de bord - Range

voinea
 Share

Postare recomandată

Nu cred ca poti activa nimic din ce ai spus mai sus.

... si eu cred ca am postat simultan cu ultimii 2 colegi :lol:

Modificat de cuiuda
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ok si vdspro nu merge cu cablu asta sa inteleg ?

Modificat de morturip2010
Link către comentariu

Am maxidot, afiseaza postul de radio, toate info la computer de bord inafara de range, are si un meniu cand tin apasat pe butoanele de la computer bord cu NAVIGATION, CAR STATUS, TRIP COMPUTER...

Se poate activa functia RANGE ?

Link către comentariu

Am un prieten cu VCDS dar nu prea stie nici el sa-l foloseasca si nici eu.

Daca aflu de la el ce versiune are ... e destul de nou l-a cumparat anul trecut, o sa gasesc pe acest topic si pasii de activare a functiei?

P.S. : Se poate strica ceva daca gresim ceva la acest proces? Se poate face backup in caz ca nu reuseste operatiunea?

Link către comentariu

Salut colegi.am acel martor in bord la turometru masina cu cheia.as vrea si eu sa imi pun aceasta optiune Range.fiind student cam merg pe rosu.sunt in Bucuresti.ma ajuta cineva?

Link către comentariu

Vezi ca e o lista cu cu oferte de diagnoza.

Link către comentariu

Nu-l ajuta.... are cluster immo2 si nu merge sa activeze Range la el.

Link către comentariu

Multumita lui "Muale" am ajuns si eu in randul "oamenilor" cu un sticker.si cum aflu ce bord am doar printr-o scanare?

Link către comentariu

Multumesc am citit topicul de la inceput si am aflat tot ce trebuia sa stiu.

Cineva imi spune ce useri din Iasi se ocupa cu asa ceva?

As dori daca se poate: Range, mesaj Welcome si aprindere Bord la contact am inteles ca toate se fac prin rescriere eeprom

Tot "sapand" pe TDIClub am dat peste acest post:

http://darkstar.frop.org/cluster/

Pare sa fie un script care sa modifice exact eepromul

Am uploadat un dump de EEPROM de aici http://vagdashcom.de/html/tachodumps.html

si il citeste perfect!!!

Modificat de bbogdanmircea
Link către comentariu

Da. Asa e, trebuie rescris eepromul. Din ce stiam eu, mesajul "Wellcome" merge doar la maxidot.

Link către comentariu

Corectie scriptul de mai sus doar citeste un dump si apoi spune ce optiuni sunt activate pe el.

Dar este super util ca sa verificam daca modificarile facute au fost corecte inainte de a rescrie eepromul.

Din ce am citit pe tdiclub s-a reusit si modificarea mapei de la indicatorul de temperatura incat sa arate linear temperatura si acum un geek de acolo incerca sa-si dea seama cum sa linearizeze si indicatorul de la combustibil.

Foarte tare!

Link către comentariu

cum aflu ce bord am doar printr-o scanare?

Ori cu VCDS-ul ori jos de pe masina (are doar 2 suruburi) si citit codul, direct de pe eticheta.

As dori daca se poate: Range, mesaj Welcome si aprindere Bord la contact am inteles ca toate se fac prin rescriere eeprom

Welcome - nu merge la minidot. Range si aprindere la contact - merg pe VDO si RB8 - ce marca ai tu de ceasuri ?

Link către comentariu

salut,

in weekend cred ca ajung in Iasi si ma gnadesc sa-mi activez functia range, care dintre colegii din Iasi e dispus sa ma ajute?

Multumesc.

Link către comentariu

Address 17: Instruments Labels: 1J0-920-xx5-17.lbl

Part No: 1J0 920 846 C

Component: KOMBI+WEGFAHRSP VDO V13

Coding: 21112

Shop #: WSC 00000

VCID: 2B5E05F2B55F2644

Mi-a trimis prietenul cu VCDS logul de pe masina mea asta este IC-ul meu asadar credeti ca mi-ar merge?

1.Range

2.la contact sa se aprinda doar acele?

3.WELCOME mesaj?

4.eventual linearizare la indicatorul de temperatura dupa indicatiile de pe tdiclub :icon_bounce: ?

Toate acestea se reduc la modificare niste biti in eeprom si rescriere din ce am inteles eu pe acolo...in principiu

lucrez in programare si stiu despre ce e vorba dar nu stiu cum se opereaza cu scula

Acuma este si scriptul ala care verifica daca e .bin-ul corect deci ar trebui sa fie si mai usor

Link către comentariu

salut,

in weekend cred ca ajung in Iasi si ma gnadesc sa-mi activez functia range, care dintre colegii din Iasi e dispus sa ma ajute?

Multumesc.

Mai degraba treci prin Botosani pe la colegul cuiuda si te ajuta el probabil

Turbocip ai facut si restul de modificari adica WELCOME, ace ceasuri display aprinse la contact?

Ar avea vreun rost linearizarea de la temperatura ?

Linkul ptr verificarea dumpului este acesta: http://darkstar.frop.org/cluster/ nu stiu cum dar l-am zapacit mai sus...

Modificat de bbogdanmircea
Link către comentariu

Mai degraba treci prin Botosani pe la colegul cuiuda si te ajuta el probabil

salut,

e rau drumul intre Botosani si Iasi ... iar in legatura cu colegul cuiuda, m-am gandit la el, dar nu am avut drum in Botosani inca.

Link către comentariu

Ciprian Ciobanu

Scuze, dar ce reprezinta "linearizare la indicatorul de temperatura"? Am tot urmarit acest topic, fiind si eu interesat de range pe masina mea, dar nu am gasit explicatia prinvind temperatura..

Link către comentariu

Actualmente, temperatura motorului daca este intre 75 si 100 ngrade , indicatorul arata 90.Parerea mea e ca e mai stresant sa arate liniar, o sa fluctueze acul.

Link către comentariu

Turbocip nu am cu ce citi sau scrie din bord poate gasesc prin Iasi vreun coleg care sa aiba interfata ptr asa ceva, daca nu cand am drum acasa o sa fac o deviere la Botosani...

Intr-adevar nu stiu cat ar ajuta in realitate acea linearizare la temperatura, poate doar ptr cei care vor sa aiba super grija de motor si sa vada exact cam ce temperatura are apa,dar pare cam overkill, oricum termostatul inchide si deschide deci o sa fluctueze acul.

Dar partea cu acele care se aprind la contact mi se pare de departe cea mai faina...mai ales noaptea :D

Link către comentariu

Scuze, dar ce reprezinta "linearizare la indicatorul de temperatura"? Am tot urmarit acest topic, fiind si eu interesat de range pe masina mea, dar nu am gasit explicatia prinvind temperatura..

o perioada mi-am facut eu..... dar nu cred ca merita...

.Parerea mea e ca e mai stresant sa arate liniar, o sa fluctueze acul.

Exact - o oribil sa-l vezi cum oscileaza... dupa ce stai la un semafor, etc... nu merita, parerea mea. Acum am trecut valorile originale.

Link către comentariu

In Botosani te ajuta colegul cuiu_da

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

• Aerofan pinned şi locked this topic
  • Aerofan unlocked şi locked this topic
  • Aerofan unpinned this topic
  • Aerofan pinned this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!