Jump to content

Comenzi Pe Volan

lile
 Share

Postare recomandată

7 hours ago, suflo said:

Salutare, am un golf 6 2009 1.4MPI, avand seria de sasiu: WVWZZZ1KZAW044834. As atasat poza cu volanul actual, si cu noul volan pe care il am acasa.

Din cate am inteles mi-ar trebui doar calculatorul de coloana: 1k0 953 549 ch(puteti sa ma corectati, daca gresesc), eu in spate la calculatorul actual am doar o singura mufa cu 2 fire, pt claxon si aribag probabil. Ce adaptari mi-ar trebui, daca imi puteti spune va rog!

IMG_4440.JPG

cbde8d0b-66bc-446e-b41a-ddd046fac356-min.jpg

Calculator coloana + cablaj volan comenzi,  daca nu-l ai la volanul achizitionat 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

On 29.04.2025 at 20:45, F l o r i n a scris:

Calculator coloana + cablaj volan comenzi,  daca nu-l ai la volanul achizitionat 

Calculatorul coloana imi poti da te rog un cod de piesa care s-ar potrivi, plus ce tip de cablaj, o poza un link ceva si chiar un video,  te rog?

Ca am intrebat pe cineva care se ocupa cu asta, si mi-a zis ca nu trebuie cablaj. Eu gandindu-ma ca totusi in spate la calculator trebuie bagate 2 mufe, eu avand momentan doar una. Si as vrea sa ma documentez inainte, cu tot.

On 29.04.2025 at 15:09, spido a scris:

Ce calc coloana ai acum?

Nu stiu, ca nu am desfacut inca sa ma uit. Eu doar am achizitionat momentan doar airbag-ul si volanul.

Link către comentariu

17 hours ago, suflo said:

Ca am intrebat pe cineva care se ocupa cu asta, si mi-a zis ca nu trebuie cablaj

No, vb aiurea din pacate. La volan multifunctional,  ai nevoie obligatoriu de cablajul din interior pt volan multifunctional. Mufa centrala intra în spira și de la spira pleaca mufa spre comenzi volan, spre airbag si la sasiu airbag pt masa și claxon. Astea sunt conexiunile din volan.

Pt cod, da-mi seria sasiu și luni iti verific.

Crede-ma, am făcut sute sau mii de retrofit uri la grupul VAG, ca și ceilalți colegi, deci stim ce vorbim.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!