Jump to content

Consum Passat B6

XREDX
 Share

Postare recomandată

Poate e de la portbagaj,ca altfel consumul e chiar mare,daca nu ai depasit 130km/h

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E bine Caline la stilul tau de condus.. :P

Link către comentariu

Drum pana la Predeal si inapoi. 

La dus, medie 5.7, la intors 4.8. Pacat ca eram singur, ca tare mi-as fi dorit sa ma pocneasca careva. Nu-mi venea sa cred.. :)

Mers legal sau usor alert. 

Link către comentariu

Consum facut saptamana trecuta pe traseul : CT-Buc(traversat buc )-BV-Balea cascada si retur cu foit prin BV , urcat Poiana si Predeal -CT (1200 km ) 6.8% - 7% calculat plin/plin. Mers destul de foarte tare la dus :) ,~170 pe autostrada cu varfuri de 200 ,si pe DN ~150-160 ,5 persoane si bagaje . La intors de la Ploiesti am mers cu 130 pe pilot pana la CT . 

Dupa drumul asta parca trage mult mai bine ,si raspunde mai rapid la acceleratie . 

Motor 2.0 TDI CBBB 125 kw . 

Link către comentariu

svg_gabriel10

Consumul la Passatul din semnatura este de 6,2%-6,4% combinat, unde traficul urban este foarte nasol, dar si pe autostrada. La relanti consuma 0,5l/h fara consumatori si se ridica la 0,6-0,7 l/h cu AC si consumatori.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salut, Passat 1.9 break 105 cp ( motor bkc) ; resoftat 134cp (cica) , in oras sub 9% nu scade ( fara sa fiu "sportiv" ) . Iar "afara" 6,4 % daca merg cu 100 km/h .

Mie unul mi se pare cam mult, voua?

Link către comentariu

Pai puterea aia suplimentara de 25% din ce crezi ca o scoate, din aer ? Cu soft-ul vechi cat aveai consumul?

Link către comentariu

Nu e de la soft. Al meu e resoftat stage 1 (140 hp) tot bkc. Afara 5, in oras pe la 8 trafic mediu.

Link către comentariu

Salut, Passat 1.9 break 105 cp ( motor bkc) ; resoftat 134cp (cica) , in oras sub 9% nu scade ( fara sa fiu "sportiv" ) . Iar "afara" 6,4 % daca merg cu 100 km/h .

Mie unul mi se pare cam mult, voua?

cel mai bine  - fa un log in mers cu VCDS-ul, sa vedem ce valori ai la MAF si altele.

verificat si ce corectii ai la injectoare.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

La mine consumul extra-urban la o viteza de 90-100 km/h este de 4,3-5%. Mai nou am consumul mediu de 5,5-6%, iar cel urban este in jur de 7%

Link către comentariu

Eu am 6,2 la mers normal extra urban, acum cu 205cp si jante de 18

Link către comentariu

Eu am 6,2 la mers normal extra urban, acum cu 205cp si jante de 18

La consumul asta extraurban nu mai bine aveai un benzinar mai sprinten cu putere asemanatoare?

Inainte de upgrade ce consum aveai extraurban?

Link către comentariu

Niciun benzinar cu putere de 200 cai nu o sa consume 6% extraurban

Link către comentariu

Salut,

Passat 1.6 TDI Bluemotion, 105 CP, motor CAYC.

Consum urban - Floresti -> Cluj - - Cluj-> Floresti ( haos ) - 35Km parcursi aproape bara la bara ( cam 1h 30min media ) consum 7 - 7.5% .

Consum extraurban -> 4.3 - 5% in functie de zi, viteza, etc.

Mentionez ca, consumul a scazut cu aprox 2L% la extraurban si vreo 3L% la urban dupa ce am facut update de soft in reprezentanta.

Update`ul respectiv a rezolvat: tzacanit motor la 200 rpm, regenerari DPF neregulate, mator DPF aprins saptamanal, trepidatii la relanti, consum ridicat.

Am facut update`ul de aprox. 2 luni, nu s-a mai aprins nici macar o data martorul DPF, nu mai trepideaza la relanti, a scazut consumul, trage mai bine, etc.

Bafta.

Link către comentariu

200rpm??? Nu e cam putin?

Link către comentariu

Niciun benzinar cu putere de 200 cai nu o sa consume 6% extraurban

Cam asa este (daca ne referim la B6, motoarele mai noi presupun ca pot fi mai eficiente), am 160 de cai si nu prea scot sub 7.

In alta ordine de idei (si scuze daca sunt offtopic): cum e cu update-ul de soft mentionat de Spyd3r, se poate face doar la reprezentanta sau de oricine cu interfata potrivita? Si cum stiu daca exista update pentru masina mea sau nu?

Link către comentariu

Pe caroseria asta singurul motor comparativ e 2.0fsi parca; iar ala nu e mai sprinten, tot acolo e.

Si e ff rar imho, oricum nu am avut masina de noua.

Stoc avea la 170 cai aveam acelasi consum :) Pe de alta parte, eu nu opresc climatronicul niciodata si incerc sa ma bucur de caii respectivi. Nu exagerez, dar na- de ce ii mai am? La "mer la consum" sigur scade sub 6%.

Modificat de KeGPR
Link către comentariu

Salut,

Scuze, am omis eu un 0 ( zero ), am vrut sa zic 2000 rpm. Update`ul se poate face si altundeva, dar a costat 150 RON + se vede si la istoricul masinii asa ca am preferat reprezentanta .

Sincer a fost cea mai ieftina solutie posibila la problemele mentionate.

Bafta!

Link către comentariu

Consum realizat sambata pe 550 km (CT-Focsani-CT) , 7.7% . 

Mers destul de foarte tare :) ,media a fost 97-98km/h pe CB 1 . 

Ce am sesizat ca uneori cand retrogradam se simtea o usoara smucitura in timp ce acceleram in viteza inferioara(ca o intrerupere scurta pe alimentare) dar s-a intamplat de 2-3 ori . 

Link către comentariu

9,2 % - Bucuresti Campina, autostrada la 180, restul bara la bara nu? :)

Link către comentariu

pustea_daniel1987

Salut.de 2 saptamani am si eu un pasaat 2.0 TDI 140 cp an 2010 automat si pana acum am un consum 9.7 l la un condus normal in oras e mare?as avea si eu o intrebare am navigatia mica dar nu funcționează dc?si inca ceva nu pot sa imi conectez telefonul prin funcția bluetooth?am incercat cu mai multe telefoane dar nimic.precizez ca nu am comenzi pe volan si nu imi arata intre ceasurile din bord.merci

Link către comentariu

Consumul depinde de trafic etc. In mod curent e in jur de 8 in oras. Navigatia mica-nu are harta Romaniei. Ptr BT-sterge conexiunile dinainte cu vcds, il pui pe vizibil si vezi daca e compatibil cu tel tau. Next time adreseaza intrebarile in topicurile dedicate.

Link către comentariu

Eu am avut joi 22 % consum in oras.

aaa.. si ca sa intelegeti, 22 % a fost un consum bun in acea zi, avand in vedere faptul ca viteza medie aratata pe BC era de 3 km/h. Era ora de varf si se faceau lucrari pe traseu.

Asa ca, va rog, cand va uitati la consumul mediu pe BC ca sa postati, mai dati de 3 ori pe sageata in jos si postati si viteza medie. Pt ca daca zici doar ca ai avut consum 9 % in oras, nu are prea mare relevanta.. Dar daca completezi ca viteza medie era 22 km/h si traseul 5 km, atunci as zice ca nu e rau deloc..

Link către comentariu

In aceasta ordine de idei: mers la 140 km/h pe bord cu cruise control pe autostrada (134 km/h pe GPS, ~3050 rpm) - in medie 9 l/100 km. Uneori scadea pana pe la 8.5, alteori sarea pana aproape de 10, in functie de starea drumului si mai ales (sa nu radeti) directia si puterea vantului (am prins niste ploi cu vant puternic azi), plus probabil alti factori (vorbesc de mers pe suprafata cel putin aparent orizontala). Cam multisor, dar asta-i viata.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!