Jump to content

She's The One! Octavia 2 TDI

Calin

Postare recomandată

Sar`na. Inainte de trapa trebuie sa-i schimb plafonu interior. Ca are acea tubulatura pe mijloc. Daca aleg sa pun trapa si sa tai din el trebuie sa retapitez plafonul. Am gasit alta tapiserie de plafon fara acel tunel si merge :)

Link către comentariu

La ce pret o sa ajungi in final?...trapa+manopera montaj+modificare plafon

Link către comentariu

Acum am vazut si eu topicul asta.

Cate transformari a vazut masinuta. Bravo Caline. Mie imi place. Imi place si ideea cu trapa.

Nu mai seamana deloc cu ce am vazut in primele poze de pe topic :D

Aia era banala, pe cand asta ... :)

Link către comentariu

Trapa 453€ cu tot cu TVA, manopera nu stiu momentan cam 100-150€ iar plafonul il dau la schimb cu al meu.

Link către comentariu

Adica tu vrei sa dai tot plafonul jos ?!?!? Crezi ca e o idee inteleapta ??? Sincer, eu nu vad rostul trapei, doar asa, de smecherie ? Cu banii aia iti luai un sistem DVD multimedia :angry:

LE : sau te referi numai la tapiteria de pe plafon ?

Modificat de razvand
Link către comentariu

se refera la tot .. din ce zicea mai inainte .. de sudat .. deci e clar :| si mie mi se pare o idee cam exagerata dar ma rog, fiecare face ce vrea cu masina lui. ii doresc succes si sper sa-i iasa bine si sa fie fericit dar .. caline, nu e mai simplu sa o tai ? de ce sa o schimbi cu totul ? totusi ..

Link către comentariu

Initial asta era ideea. Sa caut o masina cu trapa la dezmembrari..sa-i iau tot plafonul si s-o pun pe a mea.

Dupa am gasit pe net trapele webasto after. Si uite asa de atunci nu mai am liniste :>

DVD`u multimedia il am :o lipseste trapa :))

Link către comentariu

Mai... sa vedem :o am vazut la noul Superb cum e. Nu prea ma incanta...dar....nu se stie :))

Link către comentariu

Daca iese bine poate ma bag si eu, te las pe tine sa experimentezi. :)

Se pare ca nu au inteles cum sta treaba colegii care au postat un pic mai sus. Mai bine la zici ca vrei sa schimbi plafonul cu unul fara tunel central ( mai exact e vb de tapiteria interioara) ca ei au impresia ca vrei sa pui alt plafon cum ziceai mai sus si prin sudura.

Abia astept sa vad cum iti iese treaba. Referitor la montaj cum faci astepti sa ti-o monteze cei de la Webasto.ro sau te bagi tu, ca parca spuneai ca momentan ei fac un training ca sa invete cum sa monteze jucarioara.

@ Razvand- Calin are multimedia la interior mai mult decat te gandesti tu, uita-te in topicul lui si ai sa vezi ecrane in tetiere, camera marsariere si Dvd Witson replica RNS 510 si mai mult de atat el chiar se ocupa de vanzarea si respectiv importul de astfel de navigatii dvd, tot de la el mi-am pus is eu pe Golf

Modificat de Auras
Link către comentariu
octavia 4ever

De la tine ne putem astepta la orice. Poate , mai incolo o sa iti pui farurile de pe o2 facelift :) . Bafta in continuare

Link către comentariu

Bravo baieti!Va apreciez si va felicit ca tineti la masinile voastre!Multa bafta!

Link către comentariu

Cosmin multumesc si in numele baietilor care au grija de masinile lor :P ca nu sunt singuru :icon_thumright:

Link către comentariu

astept cu mare interes sa te hotarasti ce si cum cu trapa aia si la montaj putem sa facem o mica intalnire asa....sa vedem cum iese ....cred ca o sa fie foarte interesant sa vedem ce probleme apar sau nu....

cat despre schimbarea plafonului ..cred ca e cam drastica miscarea ....poate totusi merge asa ...tu stii !!!

spor la modificari!!

Link către comentariu

Merci, dar... sa ma hotarasc la ce? Trapa e ca si cumparata, astept sa ma duc s-o montez. Mai dureaza pentru ca sunt baietii la training... sapt viitoare monteaza o trapa pe un ford.. dupa care...saaaaptamana de dupa saptamana asta care vine :) ma bag si eu ...adica saptamana 22-28 cam asa.

Link către comentariu

DEEEECIIIII, a venit si ziua in care masina mea a implinit 60.000 km si 1 an si vreo 5 luni :icon_cheesygrin:

Poze ca proba :D

:icon_cheesygrin:

post-13747-1237061452_thumb.jpg

post-13747-1237061473_thumb.jpg

post-13747-1237061483_thumb.jpg

post-13747-1237061493_thumb.jpg

Modificat de Calin
Link către comentariu

Nice, me like !!

Ce sa zic, Octavia in general pare o masina cuminte care isi face treaba in liniste, nu comenteaza nu iese in evidenta si are grija de tine.

Tu vad ca vrei sa o scoti din tipare :icon_cheesygrin:

Mult succes !

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pe data de 17.03 am simtit pe propria-mi piele lipsa PDG-ului. La numai 10 km de intrare in Cta, in localitatea Valul lui Traian, pentru cei care cunosc, mergeam pe banda 2, si pe mijlocul strazii un ditamai pietroiul de piatra cubica....juma de bordura...

Evident ca m-am urcat pe el.

Daune:

- Bara fatza,

- Proiector drapta,

- Aripa dreapta,

- Jante fata+spate+cauciucuri

Astea la vedere, continuam cu daunele sub masina:

- Scut metal GAURIT,

- Aparatori plastice de sub masina,

- Aparatoare roata dreapta

- Bascula dreapta cu semnul intrebarii,

- Telescop dreapta,

- Flansa telescop dreapta,

- Radiator motorina de sub masina,

- Portbagaj spate indoit,

- Rezervor indoit.

Concluzie? In dimineata zilei respective doar ce cumparasem faimoasa Rovigneta. Dupa ce i-am povestit unui prieten ce-am patit, raspunsul lui a fost: stii de ce ai patit asa? Ca dai banii pe prostii...Cum sa cumper ROvigneta?

Incep sa-i dau dreptate :)

Romania....ce misto !

PS: Barile de RS si jantele de GTI nu erau pe casco ;)

Link către comentariu

Ce pot sa zic? Raman uimit de ce poti pati, mergand linistit pe strada. Nu pot decat sa-mi exprim parerile de rau, si, "insanatosire grabnica"

Daca ai nevoie de ajutor, spune-mi. Mai am o saptamana de concediu, ... daca ai nevoie de mers pe undeva...

Link către comentariu

Si eu sunt de parere ca e o prostie sa dai banii pe rovigneta la noi in tara la ce drumuri avem, am trait acelasi sentiment cand am facut varza de la o groapa 2 jante si 2 anvelope la jantele pe 16 care le aveam inainte prin zona Bordeiul Verde exact cand ma intorceam de la Ct dupa ce mi-ai montat witsonul. Oare daca chemai televiziunea si faceai un pic de tam tam si incerci sa-i dai in judecata pe astia de la drumuri se rezolva ceva?

Foarte nasol ceea ce ai patit si mai ales ca vad ca ai ceva daune la masina :) si referitor la lipsa PDG-ului, nu cred ca scapau jantele si ce s-a mai stricat pe acolo daca il aveai.

Link către comentariu

Si tu ai dat de belea ?! :rolleyes:

Colegul CT 10 VWP si-a "Aranjat" masina intr-un accident, tu te-ai urcat pe o bordura, pff :Driver:

Despre faimoasa ROvinieta, no comment ca nu merita ...se stie in ce hal pot arata unele drumuri de la noi :angry:

(...)

PS: Barile de RS si jantele de GTI nu erau pe casco :D

Lasa-ma sa ghicesc concluziile, ii zici adio proiectului de "trapa" :blink:

Poate poti aranja cu unu de la daune sa-ti dezpagubeasca barile de RS si sa ramai doar cu cheltuiala unor noi jante de GTI.

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Masina va fi ca la inceput :rolleyes: Inclusiv barile si jantele :Driver:

Cat despre trapa...urmeaza :angry:

PS: adica am rezolvat-o.

Modificat de Calin
Link către comentariu

Ce ai rezolvat? Trapa?

Sa vedem poze :)

vrem poze, vrem poze, vrem poze :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!