Jump to content

A4,un Vis Realizat

Serhino

Postare recomandată

Parerea mea este ca nu ar arata foarte bine cu negrul ala lucios. Da foate bine la alb, la argintiu nu stiu cum ar da ca nu am vazut nicio masina.... Totusi daca vrei neaparat sa-i foliezi plafonul ai putea sa iei in considerare o folie imitatie de carbon. E putin mai deschis la culoare si cred ca s-ar armoniza mai bine cu restul masinii :frigbaitata:

Modificat de Cristi_KWJ
Link către comentariu
  • Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Serhino

60

• andrein

10

• bullibutton

6

• Cristi_KWJ

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu cred ca ar arata deloc rau cu plafonul negru. Acum depinde si de gusturi...

Insa eu te-as sfatui sa nu-l vopsesti, ci sa incerci o folie. In caz ca nu iti place sau te razgandesti, se poate reveni foarte usor la starea initiala, fara a afecta vopseaua masinii.

Link către comentariu
salut...am vazul postul tau. audi e o masina superba...si a4 modelul sport mai ales. parerea mea : fa-ti plafonul asa cum te-ai gandit...negru. o da super mai ales cu culoarea masinii. daca ai banuti, cumpara-ti repede un kit de s line..o sa iti schimbe total masina si...sunt sigur ca nu o sa fii de acord...ia-ti jante mai exclusiviste...ceva ce nu vezi la toata lumea...:P nu neaparat scumpe...gasesti si la 2000 ron .

o zi buna

Sunt hotarat...voi face plafonul negru lucios insa nu-l voi vopsi cum vroiam initial ci voi recurge la folie.In nici uncaz nu voi pune carbon look deoarece aduce a kitch.La ce te referi de la kit-ul S-line?Dupa cum vezi am pus fata originala S4, spate original DTM, jante originale S-line pe care nu le-as schimba sub nicio forma deoarece sunt tipla si imi plac f mult...mai vreau elementele S4 de pe portiere, pe gri antracit si aveam in plan si portbagajul S-line cu eleron incastrat dar am avut nefericirea sa aflu ca e cu 23 mil mai scump ca cel normal ;) ...incerc sa gasesc un Zender in loc...

Astazi tocmai mi-am montat si toba dreapta plus tipsurile DTM look...multa munca a fost... :) ...voi reveni cu poze...

Link către comentariu

Iata si 2 poze dupa o zi de munca...nu sunt inca multumit intrucat trebuie sa mai reglez toba dreapta, sa o las mai jos si sa bag tipsurile mai la interior...mi se par prea in afara...

Ce ziceti, cum arata?

post-11598-1237672621_thumb.jpg

post-11598-1237672649_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

La culoarea ta ar arata bine cu plafonul negru dar nu il face cu folie.

In primul rand nu iese luciul ala ca la vopsea, si in timp capata efect de "panza de paianjen" si arata foarte urat, si nu ma refer la ani, ci la cateva luni. Nu vorbesc din auzite, chiar am vazut si urmarit evolutia unui plafon facut cu folie.

La vopsire arata superb, iti iese negrul lucios, dar sunt si dezavantaje pt ca procesul nu este reversibil ca la folie.

Pune in balanta si vezi care e solutia cea mai buna.

Tipsurile arata bine din spate, dar nu imi dau seama daca sunt prea iesite, pune o poza de sus.

Spor la modificari si felicitari pt masina, chiar arata foarte bine. :P

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Multumesc pt aprecieri!Astazi am finalizat reglajul tobei dreapta si pozitia tipsurilor pe care le-am bagat mai la interior :mop: ...voi posta ceva poze maine

Am renuntat la eleron intrucat se pare ca sunt pe cale sa achizitionez un portbagaj S-line si mai am in plan farurile originale cu xenon...MULTA MUNCA...nu cred ca as mai face modificarile daca ar fi sa o iau de la capat... :)

Link către comentariu

Nice :Driver:

Ai facut o treaba buna tare...arata super. Parerea mea este ca ar merge niste jante aftermarket. Sunt frumoase si astea dar cred totusi ca ai putea gasi altele care sa o scoata mai bine in evidenta :unsure:

Link către comentariu

Foarte frumos, felicitari.

Ca o parere personala:nu face plafonul, eu cred ca e destul, folie pe geamuri si eleron ar fi suficient.

PS:cu jantele din portbagaj care e faza?

Link către comentariu

@ADU_33: uite aici faza cu jantele din portbagaj :D

se mai adauga la masinuta urmatoarele:

- eleron slim

- folie solarzone (fata/spate)

- maneta BC

- jante 17'' S line ... in curand :icon_cheesygrin:

...si daca te uiti la pozele din topic-ul lui nutzu ai sa intelegi faza :icon_thumright: (adica aici)

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Da, ai dreptate, am citit mai tarziu si pe urma am facut legatura ca Nutzu si Serhino sunt frati :icon_thumright: .

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

E prea frumoasa masina pentru jantele astea.

Daca vrei jante aftermarket pune ceva de la BBS, OZ ultraleggera sau niste jante intr-o singura culoare.

Dupa parerea mea, Dotz Hanzo arata urat pe toate masinile pe care le-am vazut.

Link către comentariu

Pana la urma totul se rezuma la gusturile tale si daca tie iti plac, nu mai conteaza ce zic ceilalti.

Totusi, cum zicea si Andrei_JSE, Dotz Hanzo nu sunt cele mai frumoase jante iar pe masina ta argintie nu stiu cat de bine ar da combinatia cu negru.

Oz Ultraleggera mi se par prea sportive pentu masina ta. Vezi ca Oz au multe modele si cele 2009 sunt foarte faine. Iar la BBS vezi modelul CX-R....mi se par cele mai frumoase. :D

Dar sa stii ca mai sunt producatori buni care au modele deosebite.

Parerea mea e sa prospectezi bine piata inainte de a scaote banii din buzunar. :P

Link către comentariu

Am vazut un A4 cu jantele alea pe el ... sincer arata mai bine al tau in momentul de fata, cel putin din punctul meu de vedere. Numai bine si spor la modificari in continuare :blink:

Link către comentariu

Multumesc pt ajutor...nu sunteti singurii care au avut aceeasi parere...asa ca raman cu cele originale :P

Link către comentariu
  • 7 months later...

timpul trece...pasiunea ramane aceeasi:)...i-am pus folie, becuri albe pe proiectoare si vopsit fusta spate, gri

.........

post-11598-1260026496_thumb.jpg

post-11598-1260026514_thumb.jpg

post-11598-1260026535_thumb.jpg

post-11598-1260026644_thumb.jpg

post-11598-1260026660_thumb.jpg

post-11598-1260026677_thumb.jpg

Link către comentariu

O face mai plina si mai rotunda cu fusta in aceeasi culoare.Cand era neagra, de la distanta parea ca nu e deloc.

Parerile sunt impartite...mie mi-a placut mai mult asa...

In primavara sper sa-i pun farurile astea, sa-i iau un parbriz nou, bandouri portiere S-line si poate un portbagaj S-line

post-11598-1260027390_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!