Jump to content

A4,un Vis Realizat

Serhino

Postare recomandată

Frumoasa masina ! S-o stapanesti sanatos.

PS: Imi place scaunele sport :).

Link către comentariu
  • Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Serhino

60

• andrein

10

• bullibutton

6

• Cristi_KWJ

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

jantele vor veni la surioara ei negresa, caci a fost echipa cu jante S line modelul ei :huh:

Link către comentariu

Multam pentru urari...tocmai am echipat-o cu jante S line 17'', modelul nou si cauciucuri 235 45 17 Conti Sport 2 noi, 2 aproape noi...

URMEAZA:

-bara fata S line(cea de Rs4 nu se potriv)

-grila S4

-pleoape faruri

-xenon pe proiectoare

-folie geamuri

-oglinzi incalzite

-eleron portbagaj

-pedale Rs4

Link către comentariu

Am dat comanda de o parte din piese dar nu ma pot hotara asupra eleronului, asa ca va rog sa ma ajutati sa ma decid...

http://www.oemplus.ro/index.php?page=shop....p;Itemid=1(asta e cel tip Rs 4 look...)

...si ar mai fi varianta cu unul tim M...dar nu am gasit poze...

Daca aveti alte propuneri le astept cu placere!

post-11598-1220113429_thumb.jpg

post-11598-1220113496_thumb.jpg

post-11598-1220113517_thumb.jpg

Link către comentariu

Sal!Pe presri am dat 2,8 mil de la Audi dat vezi ca e unul pe www.4tuning.ro care vinte cu 2 mil tot originale,noi, sigilate...vezi daca are si pe gri...

Link către comentariu

au venitpleoapele...tre sa le vopsesc si le montez...iata-le

.

.

.

.

post-11598-1220545771_thumb.jpg

post-11598-1220545869_thumb.jpg

post-11598-1220546132_thumb.jpg

post-11598-1220546190_thumb.jpg

Modificat de Serhino
Link către comentariu
  • 2 months later...

Foarte frumoasa masinutza ta,sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme...Am avut placerea sa ma intalnesc si cu fratele tau si am vbit cu el..

Link către comentariu

Felicitari pentru masinuta. Este foarte frumoasa.. mai ales dupa ce ai schimba si jantele se vede diferenta. Ceva noutati legate de modificari?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Multumesc pt urari...BBN te-am vazut si eu acum vreo saptamana...am obs ca ai pus jantele de tabla...Dintre noutati...Jante originale A6 2005 pe 16'' pt iarna cu Blizzak-uri 205/55/16, fata de S4 pe original si pleoape...si poze:

.

post-11598-1227199302_thumb.jpg

post-11598-1227199403_thumb.jpg

post-11598-1227199435_thumb.jpg

post-11598-1227199460_thumb.jpg

post-11598-1227199574_thumb.jpg

post-11598-1227199593_thumb.jpg

post-11598-1227199614_thumb.jpg

post-11598-1227199676_thumb.jpg

post-11598-1227199723_thumb.jpg

Link către comentariu

WOW! nice car Serhino... Nu am mai intrat de mult pe topicul tau! Ma bucur sa vad schimbari... masina ta are ceva ca ma atrage foarte mult, e deosebita, dar nu stiu de ce...? poate modificarile finutze... Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme!

Link către comentariu
WOW! nice car Serhino... Nu am mai intrat de mult pe topicul tau! Ma bucur sa vad schimbari... masina ta are ceva ca ma atrage foarte mult, e deosebita, dar nu stiu de ce...? poate modificarile finutze... Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme!

Multumesc!Acelasi lucru ti-l doresc si tie!

Ma bate un gans sa-i fac stopurile cu o tenta finuta de fumuriu...ce ziceti, sa ma bag?As vrea asa f discret, cum mai au unele mercedes-uri...

Link către comentariu

Foarte frumosa masina... :)

Ai facut cateva modificari de cand am vazut-o live ultima data si imi place mult tare cum arata acum :)

Ce planuri mai ai? :)

Link către comentariu
Foarte frumosa masina... :icon_thumright:

Ai facut cateva modificari de cand am vazut-o live ultima data si imi place mult tare cum arata acum :icon_thumright:

Ce planuri mai ai? :blah:

Multam!Si a ta e so nice...imi pace ca faci modificari finutze...farurile sunt :icon_cool: ...

Ca planuri...ma gandesc sa-i "afum" putin stopurile, dar asa discret...un eleron de la caractere ca in poza dupa ce trece "criza" iar daca nu trece unul tip M, in primavara am in plan niste faruri originale cu lupa, folie fumurie, nu "taciune"...a si...uitam...inainte de multe din cele enumerate ma gandesc la un stage 1 pt motor sa o mai enervez uneori in depasiri...mai vreau xenon pe proiectoare, elemente S line pe portiere, pedale Rs4, volan sport si poate o grila S4 cu liniile verticale cromate ca pana acum nu am gasit dar in functie de buget...

...

post-11598-1227299373_thumb.jpg

post-11598-1227299487_thumb.jpg

Link către comentariu

Planuri mari domnu Serhino...Sa dea domnu sa ti le indeplinesti.Si eu sunt pe punctul de a lua o instalatie xenon pentru proiectoare in prima faza

Link către comentariu
Planuri mari domnu Serhino...Sa dea domnu sa ti le indeplinesti.Si eu sunt pe punctul de a lua o instalatie xenon pentru proiectoare in prima faza

Man, dar tu iti pui intai pe proiectoare?Parca nu aveai pe faza scurta...eu zic sa faci intai investitiile necesare si apoi cele de moft si design...

Inca o poza pe zi...

post-11598-1227435460_thumb.jpg

Link către comentariu

Imi pare rau Serhino dar eu am xenon pe lupe :(...am o instalatie de xenon dar este cu bec H7 si nu o pot pune deoarece am nevoie de becuri H11

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!