Jump to content

A4,un Vis Realizat

Serhino

Postare recomandată

Dupa cateva luni bune de asteptare,nu ca nu as fi gasit masina pe care mi-o doream,dar nu dispuneam de finante, mi-a iesit in cale "martoaga care a mancat jaratec":rolleyes:.Spun asta pentru ca imi cautam un A4 2003,2004 dar avand in vedere ocazia si oferta primita nu am rezistat.Un test rapid la tabla si motor si a fost a mea.Am luat-o la 140000 km reali si m-a ajuns 15 800 fara inmatriculare si celelalte cheltuieli aferente.Mai multe ce sa zic...

-argintiu metalizat

-interior gri deschis

-scaune sport

-incalzire scaune

-mahon

-cotiera fata,spate

-jante al.

-computer bord

Pozele o sa spuna mai multe dar vin peste o zi sau doua ca cele pe care le am nu le pot descarca pt ca sunt prea mari.

Revin cu pozele dupa care astept parerile voastre.

Modificat de Serhino
Link către comentariu
  • Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Serhino

60

• andrein

10

• bullibutton

6

• Cristi_KWJ

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sa o stapanesti sanatos (mai ales in viraje) si cat mai putine vizite in service!

asteptam poze

Link către comentariu

Am reusit sa fac niste poze dar m-a cam prins noaptea...

Ma duc maine sa ii fac niste poze mai bune,poate si cu sora ei negresa.Astept parerile voastre...

Urmeaza sa incep investiile.O sa va anunt ce si cum.Pt inceput:

-senzori de parcare TUNDER cu ecran color ,conexiune la unitatea centrala prin bluetooth;

-xenon de 6000k;

-jante pt vara in 5 spite;

-presuri de iarna gri originale;

-un cd sau magazie;

-si multe altele dar in functie de bani.

post-11598-1199479245_thumb.jpg

post-11598-1199479281_thumb.jpg

post-11598-1199479298_thumb.jpg

post-11598-1199479355_thumb.jpg

post-11598-1199479377_thumb.jpg

post-11598-1199479401_thumb.jpg

post-11598-1199479438_thumb.jpg

post-11598-1199479462_thumb.jpg

Link către comentariu

Mersi,la fel!15 800 e pretul ei din germ,fara inmatriculare.Cu totul m-a dus aproape 17 000 cu tot cu skimbul de filtre si ulei.La distrib nu m-am mai bagat ca a fost skimbata la 120 de mii.

Eu sunt de parere ca a fost un pretz f bun...:blink:

Link către comentariu

Felicitari ptr achizitie, chiar arata bine si scaunele alea sunt de mare efect :blink:! Inainte sa-ti atraga un moderator atentia, incearca sa nu mai scrii cu "Tz, sh, sk etc :(" - numai bine si welcome pe forum !

Link către comentariu

foarte bun pret la asa masina , la una de asta visez si eu in viitor ! nu ca nu mi-as permite-o dar asa ramane rau in pana de bani ! la cat de multi km fara probleme :))

Link către comentariu

Multam,la fel!Deja a inceput sa scada pretul la modelul asta,mai ales acum ca a iesit ala nou...Si cel din 2003-2004 e fain tare.Are frate-miu un 2003 131CP si pot sa afirm ca acesta pe care il am eu are plusuri si minusuri fata de modelul anterior.Nu stiu ce sa zic dar cred ca euro 4 asta scade performantele motorului...Nu am mers cu cel de 2.0 dar cel de 131 euro 3, rupe...

Mi-as pune angel eyes neon pe el,dar mi-e sa nu mi se buleasca sticla cand mi le desface.Am vaz pe forum inele neon...A mai vazut cineva pe modelul asta de audi?Faza e ca farurile mele nu sunt cu lupa si au cercurile alea altfel.Stie cineva ,se poate monta?

De asemenea mai caut jante ca cea din poza pt vara dar nu gasesc.Second hand le vreau ca am inteles ca sunt scumpe noi.Ma poate ajuta cineva cu informatii?

Exista modelul asta si pe 16?

post-11598-1199576056_thumb.jpg

Link către comentariu

felicitari de achiztie !!

Poate ne vedem pe strazile orasului :lol:

Mai sunt posesori de A4 model 2005 -2006, chiar octav_man din Piatra si e membru al forumului !

Bafta

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

frumoasa masina

sa o stapanesti sanatos!

si sa ai parte de ea cati mai multi km

Link către comentariu

bravooo! felicitari. poti sa fi sigur ca la prima vizita prin piatra neamt nu scapi pana nu ma faci o tura.

multa bafta in continuare.

Link către comentariu

Felicitari, sa stapanesti sanatos masina (si ea pe tine) si sa nu ai parte de nici un incident neplacut. Pretul este foarte bun pentru modelul asta, probabil numarul de km a facut sa fie asa scazut si aparitia noului model

Referitor la "angel eyes" ai grija, exact cum zici, sa nu ti le "buleasca" cand desface sticla. Parerea mea (pe care am mai spus-o si cu alta ocazie) e sa le lasi asa cum sunt. "Angel eyes" sunt un semn distinctiv al BMW-ului si sincer nu imi place cum arata pe Audi, VW, etc. Daca ne mandrim cu masina nostra Audi, VW, aia care este, de ce vrem sa o facem sa arate ca un BMW? Evident, fiecare cu preferintele lui si asta este o cu totul alta discutie (si off-topic). Mai degraba, cauta sa iti montezi niste DRL (Daylight Running Lights) pe LED ca la Allroad, A5, etc...sau ceva similar. Cred ca da mult mai bine si este si ceva care e specific grupului VAG si marcii Audi.

Pentru jante, poate e bine sa cauti tot in Germania si sa ti le aduca cineva. Au preturi mult mai bune acolo, la diversele parcuri auto sau in locurile specializate in vanzari de jante SH. Sau cauta in aria de Anunturi/Vanzari, poate sunt colegi ce au de vanzare

P.S. Si ca sa nu existe probleme cu topicul, te rog sa eviti discutiile tehnice aici. In topicul dedicat masinii fiecaruia, se prezinta aceasta si se expun eventualele planuri de viitor si poze. Pentru sfaturi tehnice cu privire la diversele adaptari/modificari, te rog sa cauti daca subiectul nu este cumva deja discutat sau, daca nu, sa deschizi un topic nou in sectiunea corespunzatoare.

Link către comentariu

Scuze Rapier!O sa fiu atent sa nu mai abordez astfel de subiecte aici...si multam pentru sfaturi.

Tiesto,astept intalnirea...:lol: :blackeye[1]:

Link către comentariu

Inca cineva din Neamt :blackeye[1]: S-o porti sanatos si sa te bucuri de ea!Pretul e mai mult decat corect.

Link către comentariu

A4-ul cu siguranta e un vis al multora, nu numai al tau. Argintiul asta il pune in valoare exact asa cum trebuie.

Daca nu ai gasit pana acum modelul de jante mentionat de tine, insa pe 16, e pentru ca nu prea exista. Cert e ca "ii shade" foarte bine incaltzata cu acelea. Cand am vazut prima oara montate pe generatia asta de A4, am zis ca nu e normal, odata ce apareau pe precedenta gen., insa chiar ii vin bine.

Km multi, multi si placuti la volanul bibeloului. noroc !

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am revenit cu o poza dar din pacate cu lipsuri...ca m-a aranjat o tanti cand a dat si ea putin inapoi:(.Aveam masina intr-o parcare mai inalta decat nivelul soselei si i-a ajuns carligul de remorcare sub proiector.Macar mi-a lasat bilet sub stergator si am rezolv ...o fac pe rca-ul ei.Intrebarea e cum imi dau seama daca cei de la service imi aduc bara originala?

La ce tre sa ma uit?

Si alta chestie,nu e posibil sa faca aia de la asigurari glume de felul ca se poate lipi si sa nu vrea sa mi-o skimbe?Ma gandeam sa-i mai dau un picior,doua sa fac treaba mai serioasa:)...

Va rog sa ma ajutati cu ceva raspunsuri ca nu m-am mai confruntat cu astfel de cazuri.Apropo,RCA-ul e la ardaf...

post-11598-1201466640_thumb.jpg

Link către comentariu

Stiu ca nu este locul potrivit dar am niste nelamuriri si ma adresez moderatorilor forumului...Problema e ca nu-mi este permis sa deschid niciun topic in alta sectiune decat aici si nu stiu cum trebuie sa procedez sau care sunt motivele...Astept un raspuns de la voi!

Link către comentariu
Am revenit cu o poza dar din pacate cu lipsuri...ca m-a aranjat o tanti cand a dat si ea putin inapoi:(.Aveam masina intr-o parcare mai inalta decat nivelul soselei si i-a ajuns carligul de remorcare sub proiector.Macar mi-a lasat bilet sub stergator si am rezolv ...o fac pe rca-ul ei.Intrebarea e cum imi dau seama daca cei de la service imi aduc bara originala?La ce tre sa ma uit?Si alta chestie,nu e posibil sa faca aia de la asigurari glume de felul ca se poate lipi si sa nu vrea sa mi-o skimbe?Ma gandeam sa-i mai dau un picior,doua sa fac treaba mai serioasa:)...Va rog sa ma ajutati cu ceva raspunsuri ca nu m-am mai confruntat cu astfel de cazuri.Apropo,RCA-ul e la ardaf...
Arata f bine masina ta, da cu jantele astea spitate si in numar de 5 parca ar fi niste scobitori. Parerea mea e ca mai bine faci un efort financiar si sa iti iei jantele de 16 pe care le cautai originale de Audi, daca nu oricum...cauta ceva original Audi. Succes.apropo, ti-ai reparat spoilerul ? pina la urma l-ai schimbat sau l-ai lipit ?!
Link către comentariu

Si eu sunt de parere ca jantele nu prea se potrivesc, dar, de' fiecare cu gustul lui

important este sa-ti placa tie

oricum daca o sa le pastrezi eu zic ca e musai sa vopsesti etrierii!... in culoarea caroseriei as recomanda, daca-mi este permis

...in rest foarte frumoasa

Link către comentariu

Ai dreptate cu jantele alea,chiar arata ca niste scobitori.Nici mie nu-mi plac deloc,de aceea nici nu le-am pastrat.Le am tot pe cele din fabrica si le astept pe cele in 5 spite originale dar nu sunt inca decis daca pe 16 sau 17.

In legatura cu spoilerul,am dat comanda si imi ajunge in vreo 10 zile din germania.Am vrut unul de S line dar trebuia sa schimb si grila asa ca am renuntat:(.

Saptamana asta mi-au venit senzorii,i-am vopsit si urmeaza sa-i montez zilele urmatoare...

Dati-mi un sfat cu jantele...de 16 sau 17?E diferenta mare la confort?Nu-ti sar dintii cu 17 la drumurile noastre?

Link către comentariu

Ai dreptate cu jantele alea,chiar arata ca niste scobitori.Nici mie nu-mi plac deloc,de aceea nici nu le-am pastrat.Le am tot pe cele din fabrica si le astept pe cele in 5 spite originale dar nu sunt inca decis daca pe 16 sau 17.

In legatura cu spoilerul,am dat comanda si imi ajunge in vreo 10 zile din germania.Am vrut unul de S line dar trebuia sa schimb si grila asa ca am renuntat:(.

Saptamana asta mi-au venit senzorii,i-am vopsit si urmeaza sa-i montez zilele urmatoare...

Dati-mi un sfat cu jantele...de 16 sau 17?E diferenta mare la confort?Nu-ti sar dintii cu 17 la drumurile noastre?

Apropo de etrieri,chiar o sa-i vopsesc dar ma gandeam la culoarea rosie.Stiu ca are toata lumea dar da bine.Pe argintiu nu ar intra in contrast cu nimic si nu stiu daca s-ar observa cine stie ce.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!