Jump to content

Noutati VAG ( Volkswagen,Audi,Seat,Skoda,Porsche etc.)

razdan
 Share

Postare recomandată

• 2 weeks later...

Asta ce struto-camila electrica mai e? 

GTX cica, Passaturile noi deja au umplut strazile, am vazut si A6 nou Avant, Audi S5 Sportsback, mi se pare ca tot ce e nou e de "MEGA PLASTIC"  si deja nu le mai poti deosebi, noaptea, pe autostrada, toate arata la fel, toate au dunga aia specifica rosie in loc de "stopuri", bah, absolut TOATE!!!

Chiar nu mai exista designeri auto pe lumea asta? Ca e VW, ca e Audi, ca e Mercedes sau ca e Porsche, toate modelele sunt "la fel", pretul ma gandesc ca e pe masura, Doamne-ajuta! Nu e prost cine cere! 😒

Imi aduc aminte cand am condus primul 911 Carrera 4S PDK din Romania, cu "dunga" luminata pe spate, acum 12 ani, era ceva "de efect", premium, "OZN",  design specific, acum toata gama VAG si nu numai are aceasta banda de lumina orizontala in partea din spate, but WHY?:tuktuk: :  

AP1GczPoZQrJ6k_9TnXZgmoQR0CoG-0JozlmzQxy

AP1GczOmmVG4PH_Y0Ru7HGmlfYelHCDhLxpfkV5F

Modificat de corad0
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Luminitele iau ochii si scot banul din buzunar, nu fiabilitatea sau performanta... 

Link către comentariu

GTX-ul ala cred ca e o masina ok daca excludem pretul...Are "laudatul" (mai nou) motor electric APP550 (286 CP si 550Nm), D-zeu stie daca e doar lauda platita (tinand cont ca VW a pierdut bine de tot plutonul electricelor si sunt cam disperati..) sau chiar e un motor electric reusit si fiabil asa cum il lauda astia..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!