Jump to content

Golf GT Sport - The Topicception

Ioana

Postare recomandată

• 2 weeks later...

Inca nu..ma gandesc ca cel mai ok e o suspensie completa.

Arcurile sport nu cred ca fac pereche buna cu amortizoarele masinii..mai ales ca in cazul nostru doar arcurile din segmentul eibach sportline sunt disponibile.

Link către comentariu

Pro kit nu apare in configuratorul lor pt echiparea noastra..nici pentru gti nu sunt disponibile..

Link către comentariu

Pentru 2.0 TDI, BKD arcurile sportline sunt E20-85-014-02-22, iar cele prokit E10-85-014-07-22 . Pentru GTI sunt doar sport line E20-85-014-02-22 sau E20-85-014-01-22

Link către comentariu

GT Sport & GT au deja suspensia sport. Selecteaza in lista motorul tdi de 170 cai. A fost doar pe echiparea GT.

Pot sa pun pro-kit insa garda la sol ar fi aproape neschimbata.

Link către comentariu
the_punkreas2003

Daca schimbi arcurile poate iau eu ce ai tu acum pe masina.

Link către comentariu

GT Sport & GT au deja suspensia sport. Selecteaza in lista motorul tdi de 170 cai. A fost doar pe echiparea GT.

Pot sa pun pro-kit insa garda la sol ar fi aproape neschimbata.

da pentru varianta de 170 CP ii doar varianta sportline care vine si pe GTI!

Link către comentariu

sebip, noi avem EXACT aceeasi suspensie cu GTurile (de 170cp). GTurile au coduri diferite si la amortizoare si la arcuri fata de GTI.

Prin urmare, noi avem suspensie de GT, deci in configurator ne uitam la GT.

Informatiile sunt verificate la dealer, dupa VINuri.

Nu o sa schimbam doar arcurile. Daca voiam sa facem asta asa, rezolvam pana acum. Vrem suspensie completa, si cel mai probabil va fi reglabila.

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

GT Sport are garda la sol tot ca GTI-ul. 

Problema e ca nu vreau masina sa fie cart..vreau sa mai fie buna si pe meleagurile noastre. Am mai avut masina joasa rau si nu imi doresc asta.

golf.pdf

Modificat de costin07
Link către comentariu

Nu numai Eibach fabrica arcuri.

Eu am avut pe amortizoare normale arcuri KW -35mm, s-au comportat excelent. Chiar acum cateva zile am vazut masina si am vorbit cu proprietarul si nu are nicio problema cu arcurile sau cu amortizoarele si masina are in jur de 100.000 km.

La voi cu amortizoare sport se vor imperechea mai bine. Daca totusi vreti reglabila, va sfatuiesc sa puneti ceva de calitate, de la marcile de renume. Cele ieftine sunt foarte dure, nu le mai puteti regla in timp, etc. Am avut si asa ceva pe Golf si am renuntat la ele pt arcuri sport cu amortizoare normale.

Spor!

Link către comentariu

Ramane de vazut, nu vreau sa schimb ceva si sa constat ulterior ca era mai bine inainte.

Acum masina are un comportament perfect pe drumurile noastre denivelate si asta e datorat in principal faptului ca amortizoarele sunt setate sa compenseze aproape perfect oscilatia data de arcuri.

Senzatia data de o masina cu garda la sol mai coborata este de stabilitate si aderenta mai buna, insa daca schimb arcurile cu unele mai dure si mai scurte, este posibil ca amortizorul sa nu mai poata compensa corect rezultand mai mult ca sigur intr-o aderenta mai scazuta intr-un viraj cu denivelari.

Treaba asta se vede daca te uiti in oglinda la linia geamului sa vezi cum si daca oscileaza prea mult masina. (asta se intampla chiar si cu amortizoare bune fara uzura dar care nu pot reactiona corect)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Cat de bine pot da jantele :wub:

Ai trecut pe la Sun acum 5 min.

Send from my Sony Xperia S

Link către comentariu

Multumiiim mult!

Te-am vazut si iti admiram masina lasata cu noile jante :)

Paste fericit!

Link către comentariu

Mersi la fel :)

Send from my Sony Xperia S

Link către comentariu
  • cristi511 locked, unlocked şi locked this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!