Jump to content

Golf GT Sport - The Topicception

Ioana

Postare recomandată

O sa-ti spun, nu am avut timp pana acum...

Asa cum spusesem mai sus, luni am montat franele, cu placute OEM Ate (pentru ca asa vreau eu :)) ) si cu lichidul original (schimbat in noiembrie). Mare mi-a fost fericirea, pana cand m-am suit in masina. Desi imi aerisisera franele, tineau foarte prost. Le-am incalzit bine (foooarte bine, dar treptat, ca la carte), degeaba. M-am dus sa mi le mai aeriseasca o data... Degeaba. Nu dau numele service-ului unde am fost.

Am analizat mult motivele pentru care ar putea sa se comporte asa. Am sunat azi la Elcar Gid si i-am rugat sa imi faca loc sa ma duc azi sa-mi rezolve problema. Eram sigura ca indiferent de problema ar fi depistat-o. M-am dus la ei si evident ca au constatat ca aerisirea fusese facuta nu numai superficial, ci si prost.

Cornel (caruia ii multumesc frumos pe aceasta cale) mi-a spus (si nu pot sa nu ma mandresc cu asta) ca "a iesit la test mai bine decat una noua" :D

Acum lipsesc doar rotile de vara (pe care le montez zilele astea) si totul o sa fie perfect :D

Link către comentariu

de ce nu dai numele service-ului? in felul asta si altii o sa isi ia "teapa"....

Link către comentariu

Nu :)) La cardinal imi cereau 5 milioane si oricum standul nu functioneaza... si nu stiau daca au timp in 4 ore jumate sa-mi monteze 2 discuri discuri si etrierii :)) Ma abtin cand vine vorba de cardinal, e mai bine asa :))

Altii au o parere foarte buna despre service-ul respectiv, am primit feedback foarte bun, altfel nu ma duceam acolo. Se pare ca nu am avut eu noroc... sa zicem.

Link către comentariu
  • Administrator

Bine ca ai rezolvat-o :) si ca masina se mai si opreste ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Da, se opreste tare frumos (dupa 2 zile de frane infecte nici nu e de mirare ca ma bucur asa mult acum :)) ). Am testat-o pe Buzau-Ploiesti si mi-a placut cum se comporta si la viteze mari si cand sunt franele incinse. Aici se simte usoara diferenta fata de ce aveam inainte. In oras tot cam aia e. Abia astept sa pun rotile de vara :)

Link către comentariu

Fug si eu de Cardinal...sunt lapte si miere pana cumperi o masina.Dupa te trateaza de parca ar fi o mostenire de la ma-sa.Unii nu au in cap zicala: clientu nostru,stapanu nostru! Mi-e lehamite de d'astia

De ce nu ai pus inca ''espadrilele''?

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

Pentru ca temperatura a crescut destul de brusc si nu am avut timp. Anul trecut la inceputul lunii mai am plecat din Ploiesti la 13 grade si m-am dus la Brasov unde erau -2 grade... cu rotile de vara :)) La Brasov ningea. Sincer...a stat masina incredibil de bine pe serpentine intre Predeal si Brasov :) Dar stresul meu ca am rotile de vara la 0 grade a fost maxim. Deci am asteptat sa se hotarasca vremea. Zilele astea, maine sau poimaine cel tarziu le montez p-alea de vara :) Cauciucurile astea sunt depasita clar la 20 grade (cum a fost azi in Ploiesti) si consider ca imi afecteaza eficienta la franare, nu mai zic de cum scartaie.

Consilierul de vanzari de la care am luat masina - Florin Balica, a fost si este mereu extrem de amabil. Problema e la consilierii de service care se poarta infect (e putin spus).

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

Felicitari ca ai ales sa pastrezi masina. Nici una noua nu ar fi fost ca asta, la modul cum o ingrijesti.

Treaba cu Cardinal e valabila si in Constanta, pe partea de service :D. La achitare si livrare merge treaba ca unsa

Link către comentariu
the_punkreas2003

Ce-au facut, bre, nu au aerisit abs-ul? Mie mi l-a aerisit Cipos de cateva ori dupa ce am schimbat franele + lichidul si abia dup-aia a inceput sa tina frana bine.

Link către comentariu

Multumesc Circoloco :) A venit sezonul in care masina e fun maxim, deci nu ma mai gandesc acum sa o dau :)

Abs? :)) Imi aerisisera superficial franele fata si pe spate deloc. Absul... nici gand. Mi le-au aerisit cei de la Elcar Gid cu multa atentie si diferenta a fost evidenta.

Totusi, nu am schimbat lichidul acum, deci teoretic nu ar fi fost neaparat necesar in cazul meu sa fie aerisit Absul.

Azi am trecut la rotile de vara :D O sa revin cu poze :)

Link către comentariu

Nice. Puteai sa intrebi, am un mecanic priceput si super atent cum lucreaza. Nu service cu impresii, dar omul face treaba buna...si ieftin!

Link către comentariu

Dupa cum am spus, am fost la un service cu feedback bun venit din partea unor pasionati pretentiosi :) Ca eu n-am fost multumita, asta e alta treaba :)

Link către comentariu

dc simti o diferenta ..si esti incatntata, ma bucur pt tine

apropo ai o masinutza ca si noua .. :) si merge de rupe ...aderenta :)

bafta

Link către comentariu

Multumesc, la fel :D

De ieri am aderenta, am trecut la rotile de vara, diferenta e enorma. E foarte ciudata trecerea de la rotile de vara la cele de iarna si invers. E mult mai rapida si foarte brutala la plecarile de pe loc, am aderenta in rampa, etc. :D Ma bate gandul sa-i mai cresc un pic presiunea in turbina, doar un pic :P

Link către comentariu

Vrei sa o faci mai ''avion'' decat este?

M-a impresionat cand m-ai plimbat,aproape ca m-ar tenta si pe mine ;)

Link către comentariu

Pai o sa vina si la tine vremea sa schimbi turbina, imi amintesc ca iti suiera si tie destul de rau. La mine a suierat vreo 40 000.

Oricum, nu turbina face diferenta, ci softul.

Acum am presiune destul de mica, d-asta ma gandeam sa o cresc putin. Totusi, daca o cresc si dau in overboost, se va simti mai bine la turatii joase, dar nu va mai trage ca acum pana la 4700-4800.

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

Azi am facut 40 000 biggrin.gif Si de bucurie am reusit sa fac butoanele de pe volan sa schimbe melodiile si posturile radio:

Scuze pentru thread digging - ai umblat prin VagCom pentru asta?

Mai pe intelesul meu, pentru a schimba posturile radio / melodiile de pe RCD (eu am 300, fara mp3, nu stiu daca asta ar fi vreo problema), trebuie sa apesi pe butonul 1 (stanga, sus, de pe partea dreapta a volanului), si apoi selectezi melodiile, folosind sagetile sus/jos, si daca vrei sa le schimbi, apesi pe OK?

Daca da, atunci foarte tare! O sa pun mana pe infos, sa vad si eu ce si cum, ca vreau!

ps: Chiar ma miram de ce la Golf 5 nu e o optiune de genul asta - dupa o discutie, azi, cu Master_Blaster, am dedus ca pe Golf 6 s-a reparat (partial) lipsa butoanelor de schimbat melodiile. Spun partial pentru ca la o apucare mai ferma a volanului, se schimba melodiile de la sine. :))

pps: Ai trecut azi pe la Jr, sau era un alt Golf rosu?

Modificat de Araym
Link către comentariu

Schimbi afisajul din MFA in Audio si posturile le schimbi din sageti.

Nu am codat nimic suplimentar pentru asta.

Nu, nu am fost la Jr...

ONtopic: Urmeaza cateva modificari minore de ordin tehnic.

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

Mea culpa. La mine nu merge, daca schimb afisajul pe audio - sagetile sunt inutile, nu fac nimic.

Oricum, mersi!

Cu scuzele de rigoare pentru offtopic. :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Nu am mai postat de ceva timp poze cu masinuta. Iata cateva poze facute azi.

I-am schimbat acum 2 saptamani si parbrizul (dupa ce intr-o luna s-a crapat in 2 locuri diferite, dupa 103 000km in care a refuzat cu indarjire sa crape, desi era plin de ciupituri)...

post-19163-0-83638100-1335904649_thumb.j

post-19163-0-97720000-1335904657_thumb.j

post-19163-0-40616000-1335904665_thumb.j

Link către comentariu
lucian_90tud

Frumoasa masina ai! :wub:

Link către comentariu

Impecabila!

Jos palaria :king:

Link către comentariu
  • cristi511 locked, unlocked şi locked this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!