Jump to content

Golf GT Sport - The Topicception


Ioana

Postare recomandată

Degeaba "va radeti" voi acolo, ba ca una, ba ca alta, ba ca era si clasa premium. Cert e ca dupa CURBA de la Posada si inca vreo 2-3 depasiri nu mai erati in spate si am zis ca nu e frumos sa fiu nepoliticoasa si am mers cel putin legal, la intrarea in Sinaia am mers cu 20kmph si semnalizam dreapta ca sa nu incurc circulatia, sincer am crezut ca nu vreti sa va grabiti si nu am vrut sa va stresez. In orice caz, nu are rost sa va spun cat de bine conduc pentru ca voi stiti... ca sunt modesta ;) :)

@Kalu - ti-am admirat-o in poze, daca ar fi existat sau as fi stiut ca exista si prin apropiere cineva care sa puna folie ca la tine pe cuvant ca as fi incercat, macar putin :)

Link către comentariu

pai daca o sa cauti...cred ca o sa gasesti...:icon_thumright: eu am foliat-o la o firma care foliaza masini ptr taxi...

daca se gaseste asa ceva prin ploiesti poti incerca la ei...:Driver:

Link către comentariu

Chiar, e o idee. O sa ma gandesc dupa ce rezolv ce am acum pe lista de prioritati in ce o priveste :Driver: :icon_thumright:

Link către comentariu

sa dai putina atentie pretului...nu are voie sa sara de 200-250 lei...:angry: ce e peste e "jecmaneala" :);)

Link către comentariu

Frumusica, frumusica rau ... masinuta. Sa o stapanesti sanatoasa ca vorba aia, o ai de ceva timp. Hmmmmmm si tot rosie, cine zicea ca nu sunt frumoase masinile rosii?? :angry: Sa aveti grija una de cealalta. :)

Link către comentariu

Pai in curand o sa faca un an :angry: Dar pana atunci sper sa termin cu modificarile cu care imi pierd timpul acuma :) Pacat ca va trebui sa trec la jantele de iarna in viitorul apropiat... (cele din primele poze)

Link către comentariu
Degeaba "va radeti" voi acolo, ba ca una, ba ca alta, ba ca era si clasa premium. Cert e ca dupa CURBA de la Posada si inca vreo 2-3 depasiri nu mai erati in spate si am zis ca nu e frumos sa fiu nepoliticoasa si am mers cel putin legal, la intrarea in Sinaia am mers cu 20kmph si semnalizam dreapta ca sa nu incurc circulatia, sincer am crezut ca nu vreti sa va grabiti si nu am vrut sa va stresez. In orice caz, nu are rost sa va spun cat de bine conduc pentru ca voi stiti... ca sunt modesta :angry: :)

hahahah i see a challange? deci dupa ce mergi cu GTIu ala...astept reactii.

Link către comentariu

Mai Bogdan, soferul face totu pe serpentine :) Orice masina as conduce placerea e aproape la fel de mare :D Nu recunosc nimic ;)

Link către comentariu

placerea crestea direct proportional cu tinuta masinii pe drum. :)

oricum, ce planuri de viitor mai ai cu masina?

Link către comentariu

Placerea e mare si in derapaj... Si cand nu iti da ESPul peste mana....

Saptamana asta vreau sa ajung sa montez pragurile de GTI. Urmeaza tempomat si sper volanul de Ed 30, cel cu cusaturi rosii, eventual cu butoane, al caror modul il iau ulterior. Ah ! sa nu uit, si sigla care tocmai mi-a fost furata de pe grila... :)

Link către comentariu

Si la voi se fura sigle? :lol: Ca si la un amic de al meu din buricul Bucurestiului ia furat sigla si ca atare si-a pus grila fara emblema. :)

Link către comentariu

masini se zgarie, sigle se fura in toata romania...si nu numai..ci si peste hotare, si poate mai ales unde sunt rom(an)i.

la ultima spalare am gasit si eu 2 noi zgarieturi..cred ca nu mai spal masina pana la primavara..ca sa nu mai gasesc asa ceva.

in fine, hai sa nu deviem, ca se pot discuta pe tema asta...mii de pagini..

scuze de OT> :)

da, placerea e in derapaj....si mai ales sa o tii pana sa intre ESP..sau sa mergi cu el off.

Link către comentariu

Haha :) Asa e cu spalatul, mai bine nu te uiti dupa ce o speli, ca dupa 10 minute in oras oricum se pune praful la loc :lol:

Btw, cat de curand am sa am sigla din nou intrucat astazi am comandat-o :D - stau si ma intreb cu ce s-o mai lipesc pentru ca p-asta pe care nu o mai am (fiind a2a) o lipisem... Na... experienta...

Link către comentariu
Urmeaza tempomat si sper volanul de Ed 30, cel cu cusaturi rosii, eventual cu butoane, al caror modul il iau ulterior

Daca ai si scaunele cu rosu atunci volanul de GTI ed 30 merge de minune. Daca nu le ai rosii atunci poate ar merge mai bine cel de GTI.

Sanatate!

P.S. Nu ai aproape nici poza cu interiorul!

Link către comentariu

Scaunele sunt cu rosu :) Daca o sa fie maine soare, am sa-i fac niste poze frumoase si cu interiorul si promit sa revin saptamana viitoare si cu poze cu volanul nou. Abia astept sa vina :)

Link către comentariu

Bravo!

Si eu vreau sa imi pun volan de GTI ed 30, dar nu m-am indurat sa dau 500 EURO pt el.

Tu cu cat l-ai luat si unde il motezi?

Link către comentariu

Sincer m-am interesat in mai multe parti si initial l-as fi cumparat de la magazin de piese, dar spre surprinderea mea l-am gasit la PBN la un pret mai scazut dupa cum urmeaza:

1524 (cu tva) pentru volanul de Ed30 fara comenzi si 1783 (cu tva) pentru acelasi volan, dar cu comenzi. Daca ai nevoie de codul de la el, de la volanul normal de GTI sau cel de R32 ti le pot da.

Am sa-l montez la dealer impreuna cu tempomatul pentru ca masina mai are un an de garantie.

Link către comentariu

Intreb si eu...: La cati bani ai bagat in ea, nu mai bine luai GTI direct????

Adica praguri de gti, jante de gti, volan...shimbator...etc....,vad ca iti place un condus sportiv....cu gti-ul era altceva...

Modificat de Plictisitul
Link către comentariu

Ba da, dar la momentul respectiv asta a fost solutia cea mai buna si din pacate pentru mine (pentru ca vreau foarte mult benzina) inca este cea mai buna varianta. Dar nici nu as vrea sa o schimb astazi cu ceva putin mai bun, prefer sa astept putin mai mult si sa iau exact ceva configurat dupa gusturile mele. Cand spun ca este cea mai buna solutie ma refer la numarul de km facuti pe zi, raportul urban/extraurban, consum si intretinere (desi reviziile la GTI ies cam la jumatate :lol: )

Link către comentariu

apropo de sigla...ca spuneai ca ai comnadat-o...nu crezi ca i-ar sta mai bine pe negru mat? :icon_thumright:

a mea asa este si e super ok...;)

Link către comentariu

M-am gandit si la asta, dar eu vorbeam de sigla cu GT Sport... :lol: Oricum sigla VW difera de cea pe care o ai tu, este mai mare...

Despre asta e vorba:

dsc04193edited1za2.th.jpg

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu
  • cristi511 locked, unlocked şi locked this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!