Jump to content

Montare Comenzi Pe Volan Si Carkit Bluetooth

28victor
 Share

Postare recomandată

6 hours ago, @DRI@N said:

Asa cum ți-a zis colegul Mihai.Nechifor codezi cu volan multifuncțional și mergi cu acea eroare de codare greșita (pentru ca calculatorul de coloana vede ca ai butoane și pe maneta) .

Sau dacă te pricepi puțin la electrica auto și deții ceva scule vezi ce pini sunt cei ce vin de la butoanele de la maneta și scoți fizic pinii din mufa ai izolezi cu tub termocontractabil și ai lași în aer pentru ca butoanele de BC de pe maneta ca sa nu mai comunice cu calculatorul de coloana ori schimbi ansamblul de manete .

NU poti, info vine cam pe aceleasi fire cu temporizatorul de la stergatoare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salut  eu am un Passat aug.2008 si  vreau sa schimb volanul actual fara comenzi cu unul care are  comenzi , mai jos cunt codurile care le am eu , daca cineva ma poate ajuta ce pot pastra si ce trebuie sa schimb ....

Address 16: Steering wheel        Labels: 3C0-953-549-SW20.lbl
   Part No SW: 3C0 953 549 AD    HW: 3C0 953 549 AD
   Component: J0527               0020 
   Revision: 00026000    Serial number: 3C5953507BA  
   Coding: 0000013
   Shop #: WSC 00028 028 00001
   VCID: 6ED328337962DE6E76F-803B

Link către comentariu

Mihai.Nechifor

In afara de volan cu airbag si cablaj iti trebuie si calculator de coloana HL (terminatie AC, AE, AF, ...)

Link către comentariu

2 hours ago, Mihai.Nechifor said:

In afara de volan cu airbag si cablaj iti trebuie si calculator de coloana HL (terminatie AC, AE, AF, ...)

Si codul de la airbag  trebuie sa aibă legătura cu calculatorul de coloana ? , mă refer la terminația codului ....

Link către comentariu

NU au treaba una cu alta.

Link către comentariu

OK mulțam frumos , mă apuc de căutat ( cumpărat) piesele , revin cu produsul final ?

Link către comentariu

On 6/26/2016 at 1:45 AM, costi1168 said:

salut  eu am un Passat aug.2008 si  vreau sa schimb volanul actual fara comenzi cu unul care are  comenzi , mai jos cunt codurile care le am eu , daca cineva ma poate ajuta ce pot pastra si ce trebuie sa schimb ....

Address 16: Steering wheel        Labels: 3C0-953-549-SW20.lbl
   Part No SW: 3C0 953 549 AD    HW: 3C0 953 549 AD
   Component: J0527               0020 
   Revision: 00026000    Serial number: 3C5953507BA  
   Coding: 0000013
   Shop #: WSC 00028 028 00001
   VCID: 6ED328337962DE6E76F-803B

nu ai specificat ce volan ai acum - daca ai volan in 3 spite si vrei sa cumperi tot aceelasi model, dar multifunctional - atunci nu trebuie si alt airbag - doar volan comenzi, calculator coloana Highline si cablaj volan comenzi.

Daca ai volan in 4 spite, trebuie sa cumperi si airbag.

Link către comentariu

2 hours ago, F l o r i n said:

nu ai specificat ce volan ai acum - daca ai volan in 3 spite si vrei sa cumperi tot aceelasi model, dar multifunctional - atunci nu trebuie si alt airbag - doar volan comenzi, calculator coloana Highline si cablaj volan comenzi.

Daca ai volan in 4 spite, trebuie sa cumperi si airbag.

am volan in 3 spite, super tare nu trebuie sa mai dau bani si pe aibarg

Link către comentariu

normal - nu ai de ce sa-l schimbi.

Deci - volan multifunctional (asta ca sa nu te complici altfel...), cablaj volan multifunctional si calculator coloana.

Volanul sa cumperi aceelasi model ca al tau

Link către comentariu

3 minutes ago, F l o r i n said:

normal - nu ai de ce sa-l schimbi.

Deci - volan multifunctional (asta ca sa nu te complici altfel...), cablaj volan multifunctional si calculator coloana.

Volanul sa cumperi aceelasi model ca al tau

deranjez daca  te sun un pic ?

Link către comentariu

sigur ca ma poti suna.....

Link către comentariu

53 minutes ago, F l o r i n said:

sigur ca ma poti suna.....

Am trimis un mail cu scanarea 

Link către comentariu

On Monday, June 27, 2016 at 10:29 AM, costi1168 said:

Am trimis un mail cu scanarea

vreau sa stiu daca cablajul pt volan multifunctional trebuie sa fie dupa vreun cod anume ...sau toate sunt la fel ex. asta din linkul de mai jos se potriveste

http://www.ebay.com/itm/VW-Golf-Mk7-R-Gti-Gtd-Multifunction-Steering-Loom-Wiring-/122007828478?hash=item1c683bb7fe:g:F3kAAOSwzJ5XVZTq

Link către comentariu

nu merge - trebuie de Golf 5 / Passat b6 - modelul vechi de cablaj

cate ignitere are airbag-ul tau ? daca nu stii, da intai jos airbag-ul si verifica.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

• 1 month later...

Salut am si eu o problema curând am cumpărat un volan cu comenzi in trei spițe  si l-am montat pe un Passat B6 2010 si numi merg comenzile si nici claxonul nu am nicio eroare in bord după montaj Menționez ca volanul mașini era in 4 spițe fără comenzi va rog sa ma îndrumați sa rezolv problema asta este posibil sa mai trebuiască activat ceva din tester 

Link către comentariu

In mod cert trebuie codat cu volan multifunctional. Ai raspunsuri in cadrul topicului. 

Link către comentariu

Ai nevoie de alt cablaj airbag si alt calculator de coloana! Ce ai tu montat pe masina NU suporta comenzi volan!

Link către comentariu

Salutari!

Detin un golf 7 trendline, 1.2 TSI (model 2014) cu volan din spuma, cel mai simplu, fara comenzi, sper ca stiti la ce ma refer.

Intrucat vad ca exista o gramada de volane care ar putea fi achizitionare in jurul sumei de 300 ron vreau sa va intreb daca se vor potrivi sau va trebui schimbat si airbagul. Totodata, daca imi puteti recomanda sau va pricepeti voi de pe forum sa schimbati volanul. Masina inca este in garantie, credeti ca vor putea exista probleme?

Cat priveste comenzile, cam ce operatiune ar trebui realizata pentru a se folosi si comenzile de pe volan? Va multumesc

Link către comentariu

Salut unde găsesc si eu un calculator de coloana cu terminația AJ sau AH sh la un preț acceptabil si  sper sa fie codul de calc de coloana corect sa meargă pe mașina mea Passat 2010 dgs cu volanul care abia l-am cumpărat aștept îndrumări mulțumesc 

image.jpg

Modificat de catashadow
Link către comentariu

Pe olx google aria vanzari cauta si tu colegu . Doar nu crezi ca iti vinde ție aici un calc de coloana 

Link către comentariu

Mihai.Nechifor

Scanand azi masina colegului @catashadow ptr a vedea ce calculator are pe masina am intampinat o mica problema, nefiind mare cunoscator. Masina e 2010 si la steering wheel imi da part number 3C9953501BE. Stiu ca nu e cod de calculator de coloana. Intrebarea e cum fac sa vad calculatorul?

Modificat de Mihai.Nechifor
Link către comentariu

16 open controler, fault codes, copy, deschizi un notepad, paste si vezi codul calc de coloana.

Link către comentariu

• 1 month later...
On 5/10/2016 at 9:56 PM, mariusutu said:

salutare,am pe masina calculatorul de coloana cu urmatorul cod :3C0 953 549 AT!vreau sa va intreb,acest calculator nu e bun sa pun volan cu comenzi si padele dsg?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!