Jump to content

Modificare Faruri

MariusMKV
 Share

Postare recomandată

cum ai reusit?

ca si eu vreu sa-i fac la a mea

Modificat de bogdan6g
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

s-a mutat becul de la pozitie langa semnalizare

am avut si eu modificarea asta intr-o vreme: poze aici

eu unu am dat o gaura in laterala farului si am prelungit pozitia

sigur exista si o metoda mai buna

de aia sunt si eu curios cum ai facut ;)

Link către comentariu

am facut o gaura in partea de jos a farului,in carcasa de plastic neagru .

dupa asta am mai dat o gaura in oglinda unde am adaptat un suport pt fixarea soclului de la bec.am prelungit firele si am astupat gaura cu banda adeziva.poate banda nu este cea mai sigura metoda dar de moment nu am avut alta idee.

cum pot sa atasez mai multe poze si mai mari de 600kb ?

Link către comentariu

Era mai bine daca fabricantul alegea pentru pozitie partea de jos exterioara a farului stock nefolosita, sau macar daca mai punea un bec de semnalizare si pe exterior, asa in caz ca se arde unul dintre becurile de semnalizare ramane celalalt si pana il schimbi poti circula in siguranta.

Link către comentariu

• 3 months later...

salutare tuturor,

am si eu o intrebare, a reusit cineva sa faca sa mearga reglajul farurilor din interior pe faruri cu xenon OEM? fara autoleveling? unul din colegii de pe forum spune ca a reusit dar nu a raspuns la PM... si m-am hotarat sa intreb pe toata lumea...

Link către comentariu

Am reusit eu, dar pe faruri de SEAT LEON, pe cele de golf V nu am putut inlocui motorasele.

Link către comentariu

• 4 months later...

ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste date tehnice,diametre cercuri,dimensiuni faruri,etc pentru farurile originale de golf 5 fara xenon sau lupa? l-am rugat pe domnul google,dar nu a putut sa ma ajute ! :)

merci anticipat !

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Ieri de dimineata am vorbit cu un coleg la semafor ce avea un golf portocaliu cu faruri cu daylight. mi-a spus ca le-a pus la angeleye.ro. Vreau sa stiu daca este cineva aici ce imi recomanda sau nu produsul respectiv. va rog sa ma ajutati ca sa nu fac investitia de 300 de euro in ele degeaba. ma interesa daca se mai pot regla in inaltime farurile, daca calitatea xenonului este ok.

Multumesc!

Link către comentariu

Salut,

Am incercat ieri sa dau farul jos si n-am reusit, stie cineva unde este cea de-a treia prindere de jos .Am citit pe forum ca ar fi in spatele bandoului.Cum se scoate acel bandou sau este necesar sa dau bara jos,mentionez ca

masina mea are si spalatoare de faruri .

Link către comentariu

Pai dai intai jos capaculd e la spanatorul de far.

Dupa dai bandoul (incepi sa tragi dintr-o laterala)

Dupa te uiti prin gaurelele existente dupa surub :)

Link către comentariu

din cate stiu,farul nu se poate da jos pana nu demontezi complect bara !

si pe mine m-ar interesa,cum se demonteaza cele 2 bandouri de pe bara?

Link către comentariu

Farurile cu halogen se dau 100% jos (testat) fara a se da bara jos. Doar bandourile se scot

Link către comentariu

si masca radiatorului cea cu sigla. bandou se incepe sa se dea jos dinspre interiorul barei ca are o clema acolo.

uite si un video care s-ar putea sa va ajute

Link către comentariu

dupa demontarea farurilor...se pot demonta si cele "cupe" (rosu in poza),pentru a putea masura cele 2 diametre? (albastru in poza)

post-29344-0-72187900-1307280245_thumb.j

Link către comentariu

Le poti masura diametrul si fara sa demontezi oglinzile, dupa ce dai farul jos, odata cu dezlipirea

sticlei o sa iasa si partea cromata a farului, avand acces direct catre oglinzi. Daca postai mai

devreme te-as fi ajutat cu o masuratoare, tocmai am terminat farurile (aspect GTI). :)

post-23185-0-49264800-1307297839_thumb.j

post-23185-0-24833100-1307297855_thumb.j

post-23185-0-04296900-1307298392_thumb.j

post-23185-0-29910600-1307298403_thumb.j

Modificat de voicu
Link către comentariu

mda,in postul 169 am cerut ajutor,ma gandeam ca poate are cineva unul spart sau nefolositor...asta e :) no problem !

Dar din poza, parca pare spart farul...sau mi se pare? a iesit greu plasticul din fata, l-ai facut in cuptor?

Modificat de danny22tm
Link către comentariu

Am eu oglinzile de pe un far spart

Sa stii doar ca nu sunt rotunde

Sunt putin ovale

Daca vrei masuratori, da un semn ;)

Daca vreti idei de modificari, dati o geana pe topicul masinii :)

Modificat de angel eye
Link către comentariu

Farul nu e spart, iar sticla am dat-o jos prin inlaturarea buzei carcasei folosind un cutit incins(la aragaz :) ),

pentru a avea acces la siliconul de etansare, apoi cu doua surubelnite am inceput din aproape in aproape

sa dezlipesc sticla(care de fapt e plexiglas) de carcasa neagra a farului. Lipirea am facut-o tot cu silicon.

Modificat de voicu
Link către comentariu

Angel Eye...topicul MYG-ului tau e salvat la favorite,apreciez ceea ce faci pentru masina ta si curajul pe care il ai :)

il legatura cu farurile,daca tu zici ca nu sunt chiar rotunde cele doua cercuri,mi-ai cam dat toate planurile peste cap ! am vrut sa fac "angel eyes-uri" cu cerculete after market sau home made,din aces motiv mi-a trebuit cele doua diametre !

daca cineva stie unde pot gasi in romania asa ceva http://www.ccfl-nj.c...CFL%20RING.html ,dedicate pentru golf 5 si cu modul pentru eliminarea erorilor din bord !

Voicu,eu daca vreau sa mut semnalizarea,din interior spre exterior,am acces fara a demonta "sticla" ?

Modificat de danny22tm
Link către comentariu

Nu poti, decat daca dai o gaura la baza farului in dreptul acelui locas si apoi introdus

ledul sau becul. Sunt colegi pe forum care si-au facut modificarea asta, cel mai bine iti pot

explica ei. Legat de angel eye, eu zic sa nu-ti montezi, ii vei da masinii un aspect de kich :P

dar pana la urma, fiecare cu gusturile lui. Bafta in continuare!

Link către comentariu

• 1 month later...

In urma problemelor cu motorasul de la stergatoare,am dat jos instalatia xenon si acuma nu stiu ce becuri sa pun sa lumineze aproximativ la fel ca xenonu.

Puteti sa-mi recomandati ceva becuri puternice,care sa lumineze bine si sa fie albe,sau albastre pentru farurile fk?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!