Jump to content

Covor pt. portbagaj

mircom
 Share

Postare recomandată

Incercati aici : www.autostilrmt.ro .

Eu am comandat de la ei si au fost seriosi . Au trimis prin curier cu plata ramburs .

Buna!]

Din ce material este? Deoarece reclama este una iar realitatea poate sa fie alta.

Acopera toata suprafata portbagajului?

Sunt facute trecerile pt elementele metalice ce se gasesc in portbagaj?

Multumesc .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RRS

8

• AndreiO2

6

• Skody Silviu

6

• GunX

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am comandat de la ei covorase de interior . Acelea sunt identice ca tipo-dimensiune cu cele de la dealer . dar am vazut la pag. 3 de la accesorii si piese Octavia 2 covoras de portbagaj . Cel pe care il am a fost pe o alta O 2 si acoperea in intregime portbagajul si are mergine de cca. 3-4 cm si este din cauciuc . cert ca a fost comandat la o firma in Bucuresti acum vreo 2 ani . Mai multe nu pot sa-ti spun acum fiindca nu mi-a sosit masina .

Link către comentariu

Cel pe care il am a fost pe o alta O 2 si acoperea in intregime portbagajul si are mergine de cca. 3-4 cm si este din cauciuc . cert ca a fost comandat la o firma in Bucuresti acum vreo 2 ani . Mai multe nu pot sa-ti spun acum fiindca nu mi-a sosit masina .

Nu se intelege foarte bine partea aceasta din mesajul tau. Tu ai deja unul, dar nu ti-a sosit masina? Si pe acesta pe care il ai, este asta(adica de la linkul firmei prezentat de tine mai sus) sau nu? Multumesc

Link către comentariu

Azi am fost pe la Compexit Cluj unde am dat comanda pentru masina ca sa intreb in stadiu este.Cu aceasta ocazie am cerut(se pare ca au pe stoc)covor pentru portbagaj.Pret 147 Roni :icon_cool:

Link către comentariu

Atentie ca sunt doua covorase originale disponibile in service-urile autorizate. Unul din cauciuc panzat in valoare de cca 330RON si altul de - citez raspunsul service - "plastic, nu vi-l recomand ca se strapunge f usor de orice obiect cu colt ascutit" la cca 150RON. Deci atentie ce cumparati.

Later edit : cel de plastic din poza atasata mai sus "DCE 610 001A" la AVIA e 147 RON, nu e pe stoc, dar se poate la comanda in 4-5 zile.

Modificat de GunX
Link către comentariu

Am luat azi de la Open Sevice Iasi. E grozav. Intradevar nu e caiciuc 100% dar nici un plastic pur nu pot spune ca e, sa zicem ca e un cauciuc plasticat maleabil, daca m-am exprimat bine. Are marginile ridicate si acopera perfect toata suprafata portbagajului. Are si locasele pentru inele speciale pentru a fi decupate. Eu zic ca isi merita cei 146 ron pe deplin.

Link către comentariu

mikutzu, ai citit postul imediat mai sus de al tau? ,,- citez raspunsul service - "plastic, nu vi-l recomand ca se strapunge f usor de orice obiect cu colt ascutit" la cca 150RON. Deci atentie ce cumparati."

Asteptam feedback.

Modificat de RIon
Link către comentariu

Eu sunt foarte multumit de covorul de protectie pentru portbagaj. Dupa cum am afirmat nu e cauciuc pur dar nici de,,hartie'' nu e. Cand am fost sa il iau,citisem ce scrisese colegul GunX si ca sa ma convig ca nu iau o balarie,l-am rugat pe cel de la vanzari(un tip foarte amabil) sa-mi arate marfa. Mi-a aratat ambele covoare. Din moment ce am optat pentru cel de ,,plastic'' inseamna ca eu am considerat ca sigur nu o sa am probleme cu el. Oricum nu car obiecte taios-ascutite care sa-mi puna probleme si nu cred ca se starpunge asa de usor acest covoras. Ca sa va faceti o idee despre material,eu zic ca e,,asemanator''cu materialul folosit in construcii la izolarea hidro a fundatiilor. Eu sincer il recomand dar cred ca e mai bine sa vedeti inainte de a cumpara ce si cum e,pentru ca poate opinia mea sa nu corespunda cu a altcuiva. E posibil sa placa mai mult cel din material textil cu fasii de cauciuc inserate si fara marigini ridicate.

Modificat de mikutzu
Link către comentariu

Sincer nici eu nu prea am crezut faza aia, a sunat mai mult ca un argument pentru a-l cumpara pe celelalt, de doua ori mai scump Eu unul as sta complet linistit in priviinta asta....

Link către comentariu

Nu se intelege foarte bine partea aceasta din mesajul tau. Tu ai deja unul, dar nu ti-a sosit masina? Si pe acesta pe care il ai, este asta(adica de la linkul firmei prezentat de tine mai sus) sau nu? Multumesc

Covorasul este din cauciuc , asemanator cu cele originale . A fost pe o masina cateva luni , nu este zgariat , lovit , etc. Nu mai stie colegul de la ce firma a comandat . Peste cell mult 3 saptamani o sa-l pun la mine si atunci mai multe informatii .

Link către comentariu

am cumparat si eu acel covoras, la 147 ron. Consider ca este de buna calitate, se potriveste foarte bine, n-arata rau deloc si este foarte practic. Sfatuiesc pe cei care inca mai ezita, sa-l cumpere cu incredere.

Link către comentariu

post-16267-1202481087_thumb.jpg post-16267-1202481100_thumb.jpg

Tava este luata de la autostill si a costat 105 ron.

Modificat de Howhigh
Link către comentariu

:mop:

Te rog sa-ti treci in profil "locatia"; valabil si pentru cei care sunt in aceeasi situatie. Va rog sa cititi regulamentul REVIZUIT. :)

Link către comentariu

• 3 weeks later...
post-16267-1202481087_thumb.jpg post-16267-1202481100_thumb.jpg

Tava este luata de la autostill si a costat 105 ron.

Fara suparare, eu am luat acelasi covor cu 85 de lei din Targul Vitan, asa cum am scris si in posturile de mai sus.

Toate bune...

Link către comentariu

:)

Va rog sa treceti in profil "locatia"; valabil pentru toti. Va rog sa cititi regulamentul REVIZUIT. :icon_thumright

Link către comentariu

started de unde din vitan?

m-am uitat si eu pe-acolo dar n-am gasit decat universale...

Link către comentariu

Pai cred ca sunt de logan... adica tot universale :lol: Eu am luat tot din Vitan de plastic de logan, gen tavita si a costat imensa suma de 50 Ron. E f. bun, nu e perfect - difera curbura un pic spre haion, dar e super OK. Ideea e sa protejeze si face asta cu brio.

OT: Recomand cu caldura protectiile de praguri (cele originale) - sunt 2 variante: sau 310Ron cu insertie de AL (de astea am luat) sau vreo 180Ron plastic simplu. Sunt bine facute si deja m-au scapat de o zgarietura pe prag.

Link către comentariu

Scump doamna,scump. Dincolo era mult mai ieftin. La Autocord Deva sunt aprox 90lei cele din plastic si 170 cu insertie de aluminiu. Trebuie sa le comand si eu doar ca nu am avut timp.

Modificat de goldeye3002
Link către comentariu

La Autocord Deva sunt aprox 90lei cele din plastic si 170 cu insertie de aluminiu.

Hmmmm.... eu m-am luat dupa preturile de catalog UK - sunt 60 de lire acolo (tot vreo 3 mil). In fine, daca gasesti cu 170 originale cu insertie, spune-mi te rog - poate mai iau un set ca sa-l fac cadou. Dupa aia, sa vad ce scuza mai gaseste sa nu-si ia Octi... ca protectii la praguri o sa aiba :frigbaitata:

Link către comentariu

Si eu am dat pe protectii praguri peste 300 RON, originale Skoda, de la Brady Bucuresti.... Cele de la usile din fata au o tabla de aluminiu deasupra plasticului, pe care scrie Octavia. Am intrebat si la delerul din Constanta si erau la acelasi pret.

Link către comentariu

Ati uitat care este titlul acestui topic? :sbine: Pentru altceva decat "Covor pt. portbagaj", aveti alte topic-uri. :sbine:

Link către comentariu

Salut!

Ce parere aveti despre astea? Si material excelent si preturi :frigbaitata:

Pozele sunt Golf V si Sharan.

Mircea

Este al doilea anunt (mascat) de vanzare pe o arie tehnica (vorbim de aria Skoda, excluzand celelalte arii-tot tehnice- pe unde ai mai pus acest "anunt") . Este drept ca acesta este muuult mai mascat decat primul (care a fost facut invisible) dar, tot interzis de regulament este si sub aceasta forma. Citeste cu atentie regulamentul acestui forum si incearca sa-l respecti.

Deocamdata ai Warning + 5 zile suspend.

Modificat de xxnelu
Link către comentariu

Parerea mea e ca nu merita 2x sau 3x pretul fata de o tava de logan. Cand zici material bun ce vrei sa spui? Am tava de logan de 3 ani in Octi I si e ca noua... ar trebui oare sa ma asez pe ea? Sau care ar fi marea calitate a materialuilui afara de aceea ca e impermeabil pt lichide si protejeaza mocheta de jos???

Scuze, dar pt mici diferente de ordinul 3-4 cm pe margine, nu merita sa dau banii pana la cele vadute de tine. Da, as plati pana in 60 Ron pt unul facut pt O2. Nu mai mult.

Mai mult, decat sa iau asa ceva, ma duc la Skoda, si le iau originale... pana acum, tot ce-am luat de la ei chiar a fost de buna calitate... si ca pret sunt la 120Ron.

Daca tot mi-ai cerut parerea...

Link către comentariu

Cel mai bine va luati de la Skoda direct....eu mi`am luat cand mi`a venit masina. e vreo 2.5 mil, se potriveste exact, se pot da gauri pt inele (are niste ridicaturi facute special doar ca nu sunt decupate) si are si marginea mai ridicata sa ramana lichidul acolo in caz ca se sscurge ceva.

Link către comentariu

ok eu m-am enervat si nu am mai avut rabdare - au la Carfour un fel de mega cover pt porbagaj 140 lei - 100% cauciuc - de ala de tine o viata si cred ca sunr 3-4 kile de cauciuc si e facuta special ca sa se poate taia pe marimea porbagajului. Adica e gandit sa fie mai mare pe margini dar si sa fie decupat - imprimeurile importante sunt oricum centrale.

Il vedeti jos intr-un ambalaj de carton la un mertu frumos colorat si greu la ridicat.

Aveau si jgeaburi din alea de polietilena cauciucata dar din cate stiu alea in timp se fac naspa si nu acopera tot. Acu pt cine cara oale cu mancare care nus in 2-3 pungi legate recomand si un lighean :icon_thumright: - eu ma multumesc cu covorul ala de scot 2 cauciucuri de masina din el - doar ca ma seaca ca tre sa il tai in weekend.

Girja mea era mai mult pt scurgeri minore si alte mizerii prefuite ... dupa ce il tai il postez sa vedeti ce a iesit.

Modificat de Cain
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!