Jump to content

Norma poluare

danyrazvan
 Share

Postare recomandată

A mea e fabricata la sfarsitul lui 91 si inmatriculata in 92 si e euro 2, asa ca ce e dupa 92 mai mult ca sigur e euro 2, chiar daca in brief nu e specificat (a mea e adusa din austria si nu scrie nimic despre norma de poluare in brief)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 363
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cosmin_golf

23

• GTI_85

21

• MrPigos

17

• akileon

16

Top Posters In This Topic

Posted Images

Fratilor maine e NASPA. Ma duc la RAR cu masina din avatar, la 9:00 am programarea.

Va tin la curent cu ce a iesit Nervi SAU Zambete.

:))

Ceau

Link către comentariu

eu zic sa nu iti faci griji , din cate am tot citit rarurile din tara sunt frectie , o sa treci fara probleme cu euro 2 , doar in bucuresti am auzit de probleme cu masini respinse sau ca au iesit non-euro sau euro 1

Modificat de akileon
Link către comentariu

Salut!

Sunt membru nou pe acest forum si fericitul proprietar al unui Golf 3 fabricat in 1996 (in Mexic).

Trebuie sa merg la RAR pentru omologare la 5 decembrie.

Din cele citite la acest subiect, sunt tentat sa incadrez masina mea la euro 2 dupa anul de fabricatie, dar rog pe cineva sa-mi confirme.

Ar putea fi si euro 1 dupa schluessel nummer.

Va multumesc mult!

Anton

post-36739-1227865035_thumb.jpg

Link către comentariu

Si la mine este trecut tot Schadstoffarm E2 si dupa Schluesselnummer ar fi Euro1 dar baietii de pe Forum mi-au spus ca iese Euro2. Acum ramane de vazut daca si cei de la RAR zic la fel, dar abia pe 18 decembrie. Sunt sanse foarte mari ca masinuta ta sa iasa euro2.

Link către comentariu

daca a fost facuta in mexic depinde pentru ce piata a fost conceputa , daca este facuta pentru europa unde exista standardul euro , este euro 2 , daca este facuta pentru america posibil sa ai niste surprize neplacute , america si nu numai nu tin cont de normele de poluare euro

off-topic : un exemplu la ce zic mai sus , un daewoo damas , fabricat in corea , an 2000 , este non-euro

Link către comentariu

eu zic sa nu iti faci griji , din cate am tot citit rarurile din tara sunt frectie , o sa treci fara probleme cu euro 2 , doar in bucuresti am auzit de probleme cu masini respinse sau ca au iesit non-euro sau euro 1

Salutare sunt bucurost ....... ;) tate tare. Am trecut RAR-ul fara nici o probleme. Nu au fost probleme cu franele cu directia cu gazele cu nika. Am primit EURO 2. Deci ma pun sa ma imbat de ziua numelui :P Care se prinde??? .

Deci Golf III 1992, Serie MOTOR AAM, EURO 2.

MULTUMESC CELUI CARE A CREAT ACEST FORUM, MULTUMESC TUTUROR PENTRU AJUTOR SI SFATURI.

Va urez bafta celor care au de mers la RAR.

Si fara accidente.

ceauu

Link către comentariu

cristi_niki_2001

Salut baieti. Am un Golf3 motor 1.6/101CP/1995/AEK si un prieten cu Passat 1.8/90CP/1994/ABS.

Rog frumos cine are masina cu aceste motoare si e inmatriculata(carte sau talon), sa-mi puna o fotografie in care sa se vada numarul de omologare si tipul motorului.

Merci mult.

Sau pe mail la cristi_niki_2001@yahoo.com

Link către comentariu

• 3 weeks later...
Salut!

Sunt membru nou pe acest forum si fericitul proprietar al unui Golf 3 fabricat in 1996 (in Mexic).

Trebuie sa merg la RAR pentru omologare la 5 decembrie.

Din cele citite la acest subiect, sunt tentat sa incadrez masina mea la euro 2 dupa anul de fabricatie, dar rog pe cineva sa-mi confirme.

Ar putea fi si euro 1 dupa schluessel nummer.

Va multumesc mult!

Anton

Ai primit raspunsul ? si eu am unul la fel din '98 deci ma intereseaza !

Link către comentariu

Salut baieti. Am un Golf3 motor 1.6/101CP/1995/AEK si un prieten cu Passat 1.8/90CP/1994/ABS.

Rog frumos cine are masina cu aceste motoare si e inmatriculata(carte sau talon), sa-mi puna o fotografie in care sa se vada numarul de omologare si tipul motorului.

Merci mult.

Sau pe mail la cristi_niki_2001@yahoo.com

Am acelasi motor (ma refer la golf cod AEK), pun un scan la carte in atash, numarul de omologare este AB11181111J98E2/1995. A fost incadrata euro 2.

post-30734-1229635208_thumb.jpg

Link către comentariu

Azi am scos actele masinii - CIV-ul.

Golf 3 fabricatie '94 motor 1.6 ABU 55kW/75CP - Euro 2. (ultimele 2 caractere din codul de omologare "E2").

Link către comentariu

eu am motor 19 tdi si motor abd 94 oare ce euro trec astia de la rar

la diesel am inteles ca e mai mare probelema mai ales in bucuresti

:D eu astept sa vad ce face un prieten care are acelasi motor

acelasi an daca puteti sa ma ajutati cu ceva ms mult

:rolleyes:

Link către comentariu

Vezi ca ai toate informatile pe topic.La abd iese sigur euro 2,la diesel daca ziceai ce cod motor are poate puteam sa te ajut.

Link către comentariu

Vezi ca ai toate informatile pe topic.La abd iese sigur euro 2,la diesel daca ziceai ce cod motor are poate puteam sa te ajut.

motoru meu e asd scz nu abd

si e 19 tdi ce euro are a avut cineva problem asta

ca eu nu am vazut decat benzinare

Link către comentariu

tdi 1.9, ai avertisment verbal pentru quote la mesajul anterior! Citeste regulamentul!

Link către comentariu

din cate stiu cele pe motorina din 94 in sus ies euro 2 , cele pana in 94 ies euro 1 , esti la limita acolo , in mod normal ar trebui sa iasa euro 2 , dar la rar nu se stie niciodata

Link către comentariu

motoru meu e asd scz nu abd

si e 19 tdi ce euro are a avut cineva problem asta

ca eu nu am vazut decat benzinare

CE ABD diesel sau ASD visezi tu?

Tu habar nu ai, ce motor ai la masina.

Link către comentariu

am trecut si eu de rar

totul ok

e inmatriculata in 94 in brief

dar in civ e trecuta 95

la finante cum se plateste?

13-14 ani

sau 14-15 ani

si cum se ia in tabel?

de ex la mine

14-15 ani inclusiv

sau 13-14 ani inclusiv

Modificat de zolo
Link către comentariu

daca te duci cu brieful, stiu u caz can individul s-a dus cu CIV-ul si l-a incadra cu un anmai devrem cum er trecut in CIV. la noi e orice posibil.

mai multe nu stiu cesa zic pt ca euinca o am inscrisa pe germania.

Modificat de arabel
Link către comentariu

Pe brief era august 94.Pe cartea din Ro e trecuta 95 si taxa de prima inmatriculare a fost calculata dupa 14-15 ani inclusiv.Sper ca esti lamurit :)

Link către comentariu

scuze sa nu va suparati dar pun si eu o poza cu eticheta din porbagaj :blush:

post-34905-1230303597_thumb.jpg

Link către comentariu

ok, deci am fost si eu la rar si dupa lupte seculare am trecut, acuma dupa ce am vazut in dreapta si in stanga unde screi ca e2 = euro 2 (ma refer la nr de omologare) :rolleyes:

p.s. motoru e de 1.6 abu

Modificat de JohnnySYS
Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!