Jump to content

Ce Modificari Putem Face La B6 Dupa Ce L-am Cumparat

Burady
 Share

Postare recomandată

Oare nu este mai buna folia decat jaluzele?

Eu am pus pe masina folie omologata cu vizibilitate 72% si sunt super multumit de ea ( aproape la fel cu ce vine din fabrica )

Parerea mea...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si eu astept sa se hotarasca astia de la RAR si politie ce transparenta vor permite in noul cod rutier si o sa pun pe toate geamurile laterale si luneta folie cu aceeasi transparenta. Jaluzeaua are avantajul ca o tragi doar cand vrei tu, si nu se apuca nimeni sa ii masoare transparenta.

Link către comentariu

ceaunic masinile cu privacy glass din fabrica stiu ca au 65% absorbtia luminii. Asta inseamna o transparenta/vizibilitate de 35%. Nu pui o poza(sunt curios cum arata)?

Link către comentariu

:))

@clau_75, nu au cum sa ii masoare transparenta cei de la Politia Rutiera pentru ca nu au mostrar cu care sa compare. Luarea talonului este o masura aplicata fara a putea fi probata legatitatea ei pe loc. Dar asta e alta discutie. Folia mai are si o alte calitate, si anume ca in cazul unui accident sau a unui bine-voitor, geamul se crapa dar ramane acolo, nu se imprastie.

Link către comentariu

animalutz, stii cu ce se masoara transparenta? cu un pistol cu lumina. Senzorul pe o parte a geamului, sursa de lumina pe cealalta. Diferenta de luminozitate se datoreaza geamului si aia se masoara, nu umbla ei cu mostrare dupa ei. Scuze pentru off-topic.

Modificat de clau_75
Link către comentariu

si eu astept sa se hotarasca astia de la RAR si politie ce transparenta vor permite in noul cod rutier si o sa pun pe toate geamurile laterale si luneta folie cu aceeasi transparenta. Jaluzeaua are avantajul ca o tragi doar cand vrei tu, si nu se apuca nimeni sa ii masoare transparenta.

Salut.

Inainte de a pune folie pe masina am intrebat daca se pot pune si pe geamurile lateral fata si cei care au pus folia au zis ca nu se mai pun pe fata doar ce luneta spate si geamuri lateral spate.

Pentru geamurile fata a zis ca cei de la RAR accepta doar cu min. 70% vizibilitate si cum masina vine cu geamurile cu tenta verde nu mai este nevoie.

Oare nu este mai buna folia decat jaluzele?

Eu am pus pe masina folie omologata cu vizibilitate 72% si sunt super multumit de ea ( aproape la fel cu ce vine din fabrica )

Parerea mea...

Imi cer scuze, chiar acum m-am uitat si pe folie scrie " folie omologata RAR, vizibilitate 21%" :P

Scuze!

Alin

Link către comentariu

TVS ,multumesc pentru poze..ma face sa ma lamuresc mai mult...Si ca o rugaminte suplimentara: cat a costat suplimentar la nou,optiunea asta (jaluzea electrica)?

Din poze reise ca suporturile respective vin montate pe montanti actuali, fara a fii nevoiti sa le schimbam ;)

Ceea ce un lucru bun, ca face mai simplu de facut upgrade-ul ;)

Mai ramane trasul firelor de la consola pana la luneta + adaptarea modului :D

Ridler, n-as fi convins ca-i chiar asa de simplu...Dupa cum se poate observa, chiar si capitonajele de pe montantii laterali sunt diferiti (sunt mai putin lati) deoarece, in partea dinspre luneta se prind cu cleme plasticele alea lungi care formeaza ghidajul...(si sigur clemele nu se prind in capitonaje ci in montantii din tabla)..

Link către comentariu

Ma tot chinui de ceva vreme sa imi pun xenon pe masina. Problema ar fi ca am gasit sa cumpar destul de convenabil faruri bixenon, originale vw, dar fara bec si balast. Intrebarea mea ar fi urmatoarea. Le pot lua sa le pun asa pe masina, pun pe el un kit aftermarket xenon, si apoi in timp sa iau si kitul xenon original cu instalatia de autoleveling? Daca le montez acum, fara autoleveling le pot regla din butonul din interior? Se poate face si corneringul sa functioneze?

Modificat de Seby19
Link către comentariu

@Seby19, bataia de cap pentru a pune faruri cu Xenon OEM este mult prea mare, din motiv ca trebuie sa schimbi si calculatorul de comfort. Leveling-ul nu poate fi facut din interior la xenon OEM pentru ca au calculatoare de auto-leveling si calculator de comfort adecvat. Cornering-ul se poate face din proiectoare.

Link către comentariu

TVS ,multumesc pentru poze..ma face sa ma lamuresc mai mult...Si ca o rugaminte suplimentara: cat a costat suplimentar la nou,optiunea asta (jaluzea electrica)?

Dupa cum am mai spus este optiunea jaluzea luneta actionata electric plus jaluzele actionate manual pt.geamurile spate.Atunci avea codul 3Y5 si a costat 279E fara tva.

Modificat de TVS
Link către comentariu

salut!

m-ar interesa sa-mi fac un mic upgrade la grila, in sensul ca as cauta ceva aftermarket care sa o faca sa arate ca cea de la highline. exista vreo alta solutie in afara de a schimba grila asta cu una de highline?

Link către comentariu

As vrea sa stiu si eu daca pot sa inlocuiesc climatronicul de pe passat b6 cu un climatronic de pe passat cc / golf 6. A facut cineva aceasta modificare? Unitatea este plug & play sau trebuie adaptoare, modificari in vag-com, etc? Si tinand cont ca am rcd510, se poate face sa imi apara informatiile de la climatronic pe display-ul radio-cd-ului, asa cum se intampla la passat cc / golf 6 ?

Link către comentariu

Se poate dar mie nu prea imi place climatronicul asta nou.Am scris si mai sus dar se pare ca nu ai citit ;) .Mai pun link-ul odata aici

Modificat de TVS
Link către comentariu

Mersi mult!

Nu stiu unde mai sus, asta e primul post dupa intrebarea mea. ;) Oricum, mersi pt ajutor, sper sa reusesc sa fac mutarea asta.

Link către comentariu

• 1 month later...

Ma gandeam zilele urmatoare cand o sa se mai incalzeasca putin sa incerc sa fac adaptarea de aux in pentru RCD 300 plus. In cautarile mele pe net am inteles ca e posibil sa se conecteze o mufa jack pe pinii 1,2 si 7 de la intrarea de la magazia de cd-uri si astfel il pacalesti sa vada aux ca o magazie de cd-uri. A incercat cineva modificarea asta ? http://www.daniundalex.de/cms_neu/index.php?page=191

Link către comentariu

• 3 weeks later...

ma intereseaza si pe mine acelasi lucru,dar pentru un rcd300,care nu are buton de cd changer;poate fi cumva pacalit?. Eu am facut asa ceva la un a4,cu rcs chorus,si a mers foarte usor si rapid,cu un cablu adaptor de la metrafo .ro , dar rcs chorus avea buton de cd changer.

Link către comentariu

Inainte sa va apucati sa cumparati ceva eu va sugerez sa verificati daca aveti toti pinii pe acea mufa de output de la rcd. Adaptarea asta am vrut si eu sa o fac dar am avut surpriza cand am desfacut cd-ul din bord sa am pinii aia lipsa.

Modificat de ionut3737
Link către comentariu

Pai teoretic aia se conecteaza la mufa pt magazia de cd.....deci... teoretic ar trebui sa existe acei pini...nu :D inca ceva.. cat de lung e firul de la rcd? daca ii desfac suruburile pot sa il scot din bord sa ma uit la pini fara sa ii decuplez mufa de alimentare? mi-a fost schimbat pe garantie si nu mi-au dat codul

Modificat de Seby19
Link către comentariu

vreau sa fac o modificare la masina si anume: sa o incalt cu jante+anvelope de vara. Am gasit un set jante+anvelope VW OEM (5x112) dar as vrea sa stiu urmatorul lucru: se vor potrivi suruburile de prindere ale jentilor de tabla pe jantele de aliaj ? Sau trebuie sa iau si suruburi pentru jante de aliaj ?

Multumesc!

Link către comentariu

Eu stiu ca iti trebuie prezoane noi..

Link către comentariu

Ok...cu atat mai bine..dar care din ele este pt vw meu? Ca nu reusesc sa imi dau seama

Link către comentariu

• Marian a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!