Jump to content

Ce Modificari Putem Face La B6 Dupa Ce L-am Cumparat

Burady
 Share

Postare recomandată

3C8863100A 20V asta este fara gaura.Nici jos nici sus.Este de passat cc brushed aluminum

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

post-114028-13995547343804_thumb.jpgpost-114028-13995547439369_thumb.jpgpost-114028-13995547535204_thumb.jpg Ce spune ti de jantele astea??
Link către comentariu

mihai ploiesti

Modificare semnalizare si montat leduri.post-125501-0-32204600-1399750557_thumb.post-125501-0-91775200-1399750583_thumb.post-125501-0-75805500-1399750629_thumb.

Link către comentariu

Foarte buna modificarea si eficienta,sa faci poze pe seara Mihai sa vedem cum se vede si pe seara .Mai astept si eu putin si o sa merg sa le fac si eu dar mai intai stopurile le fac donuts si dupa semnalele :D ! O zi buna

Link către comentariu

@ F l o r i n

Da si 200 Euro e o suma !!!!

Care mi se pare exagerata pentru 2 lampi de semnalizare / pozitie .

Link către comentariu

Sunt de aceeasi parere cu Adrian,cu toate da un efect mai "modern" mi se pare exagerat Florine 200de euroi :RO flag:,poate au un efect care chiar schimba ceva la masina,atunci da poate ca merita!!!

P.S:acum hai sa propun si eu ceva care  poate da urat si anume am vazut pe ebay.de o multime de componente B7 si ma gandeam la un bot de B7 pe B6,sa fac un lucru "tiganesc" :lol:,dar mai bine vinzi si cumperi unul "original".

Modificat de Paparazzi
Link către comentariu

F l o r i n

No, acum pretul.... fiecare decide.... o lampa de semnal fara, originala, noua - simpla - este in jurul la 300 lei

Link către comentariu

La volan de G7 nu s-a riscat nimeni pana acum,merge pus si care ar fi consecintele,daca sunt!

Link către comentariu

F l o r i n

ba am pus.... consecintele .... niciuna.

am pus acum un an, pe masina mea - din pacate era de GTI 7 - si airbag-ul era foarte scump..... comenzile merg pe LIN2.0 - nu l-am avut suficient timp, sa fac mai multe experimente, sa vad daca pot pacalii si tempomatul sa functioneze, de pe volan.

Link către comentariu

Masca crom sau neagră?sau mai bine cum este ?post-114028-14006788148347_thumb.jpgpost-114028-14006788358477_thumb.jpgpost-114028-14006788966938_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru mine originala arata cel mai bine de departe.

Link către comentariu

petro.ionut

Ultima, cea neagra arata bine după părerea mea!

Link către comentariu

As vrea sa-mi pun scaune incalzite OEM. Aveti idee daca se pot modifica cele pe care le am deja pe masina? Daca trebuie sa le schimb cu totul, in afara de climatronic cu comenzi de incalzire mai am nevoie de altceva? Masinile vin in general pre-cablate? Daca nu, se trag greu cablurile, necesita modificari? 

Link către comentariu

Nu stiu ce sa zic, si mie parca mai mult imi place OEM, aia de highline...

Sau, faci la asta ce o ai acuma, ii faci o colatare, sau o vopsesti negru mat.

Eu am pus in photoshop, la a mea sa vad cum ar arata..

Sau aia de Rline :P 

post-104622-0-49637500-1400688005_thumb.

post-104622-0-13306300-1400688015_thumb.

post-104622-0-83422000-1400688111_thumb.

post-104622-0-15163600-1400688112_thumb.

post-104622-0-36896400-1400688112_thumb.

Modificat de xDaniel
Link către comentariu

Eu as pune Highline plus grila de jos tot cu dungi orizontale cromate.

Link către comentariu

F l o r i n

Pentru mine originala arata cel mai bine de departe.

corect !

dar... fiecare isi face masina dupa gusturile sale... deci, alege ce iti place tie.

Link către comentariu

Link către comentariu

Dar partea cromata facuta in culoarea masinii?zyteryda.jpg

Modificat de piny
Link către comentariu

@piny

Sal.,

Pai nu prea cred ca se va lipi asa bine vopseaua pe partea aceea cromata ?

Mai bine cumperi o grilla neagra badgeless si o vopsesti la culoarea caroseriei .

O zi buna .

Link către comentariu

F l o r i n

acum, modificarile au farmec, dar cand te uit pe tot ansamblul.... sa fie un tot unitar. Cea din poza are pleoape, alta buza la spoiler, e coborata, jante ... etc... 

sa vopsesti doar masca asa si sa ai spoilerul normal plus rotile stock pe 16... pare mai degraba un kitsch... parerea mea.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Ai dreptate Florine .

Dar eu tind sa cred ca aia nu este o grila OEM .

Ci mai de graba o grila badgeless la care sa vopsit acea parte .

Dar vopseste si el grila si dupa aia mai investeste inca vreo 13 / 1500 Ron si pune o prelungire de R-Line si va semana aproape ca cea din poza .

Link către comentariu

F l o r i n

da, corect... poti sa cumperi o grila after-market, daca vrei sa o vopsesti - e mai simplu si mai economic

Link către comentariu

Salutare baieti (si fete), am instalat de curand lumini la picioare LED (benzi) si as dori sa stiu ce tip de rezistente sa montez sa nu mai dea eroare. Nu eroarea in sine ma deranjeaza cat ma deranjeaza ca taie curentul. LED-urile per total au un consum de 4,7W

Link către comentariu

• Marian a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!