Jump to content

Ce Modificari Putem Face La B6 Dupa Ce L-am Cumparat

Burady
 Share

Postare recomandată

Daca te ajuta cu ceva, cand am desfacut la mine sa pun puddle lights, am facut o poza.

Asta e tot ce scrie pe el:

post-104992-0-27452800-1394100337_thumb.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

poti confirma ca este codul 985383-1 ? ....nu este foarte lizibil.

LE. dupa o scurta verificare, codul este de la siguranta gri....pe lateral la conector, parca se vede ceva.....poti verifica inca odata te rog ?

Modificat de cridaia
Link către comentariu

L-am cautat si eu insa nu cred ca are cod, nu l-am gasit pe nicaieri ...

imposibil sa nu aibe un cod, OEM sau de supplier..... am un coleg care are din fabrica, insa este "un ciudat" si nu am sanse sa verific.

....... poate ne ajuta colegii care au.

nu are cod separat, vine doar impreuna cu oglinda.... dany, stii bine ca ne-am uitat cand am facut ultima oara, chiar la masina ta

Link către comentariu

poza este foarte buna, doar ca acel cod este de la siguranta......si conectorul trebuie sa aibe un cod de supplier.

Link către comentariu

cridaia, nu are...aia e tot ce scrie pe el...

Link către comentariu

sigur ? .....lucrez in domeniu si orice componenta, sau grup de componente trebuie sa aibe "coduri separate" de identificare.

in cazul acesta, ar trebui sa fie un cod si pe conector.

Link către comentariu

cristi... tu lucrezi... si eu am tinut acel conector in mana... cand am facut aceste retrofit-uri.... nu scrie altceva nimic pe el.

Link către comentariu

Stie cineva cum pot sa pun la un Pasat B6 trim-uri din alea metalice in jurul geamurilor si pe dungile de pe laterale? De unde as putea sa le iau si cat m-ar costa toata operatiunea? Mie imi convine si plasticul negru de acum, dar sotia vrea chestii lucioase :)

Link către comentariu

sunt cu tot cu cheder - vb de cele de jos de la geam.

doar sa gasesti pe la dezmembrari.... noi sunt f.f scumpe.

Link către comentariu

mihai ploiesti

Poti sa pui folie de carbon argintiu! Eu am pus folie de carbon argintie ca sa protejez trim.urile!

Link către comentariu

Poti sa pui folie de carbon argintiu! Eu am pus folie de carbon argintie ca sa protejez trim.urile!

Unde se face asta si cat costa? Poti sa pui si niste poze?

Link către comentariu

mihai ploiesti

Momentan nu pot sa pun poze! Poti sa intrebi orice taximetrist unde si.a colantat masina si te duci la ei spunandu.le ca vrei sa pui colant argintiu(eu am pus carbon argintiu) pe trim.urile de la masina! Eu in ploiesti am dat 150 lei cu manopera+fibra de carbon!

Link către comentariu

Ma ajuta si pe mine careva pls : Miam montat xenoane aftermarket si  dupa un timp  imi face figuru cand dau faza lunga clipoceste xenonull de pe faza scurta , de ce ?

Link către comentariu

E normal, asa ar trebui sa aveti toti cei cu xenon din targ, functia se numeste ,,asistent la faza lunga cu functia antiorbire,, :icon_bounce:

P.S. Glumesc! 

Link către comentariu

ai gresit topicul

off topic... da jos kitul xenon pana nu iti arde ceva la masina este de proasta calitate sau nu este compatibil .....cauta kit xenon zis terminator sau can-bus 2.0 ....

numai bine si drumuri bune

Link către comentariu

Ma ajuta si pe mine careva pls : Miam montat xenoane aftermarket si  dupa un timp  imi face figuru cand dau faza lunga clipoceste xenonull de pe faza scurta , de ce ?

da jos urgent kit-ul de xenon de pe masina, pana nu iti strica centrala electrica/...... daca deja nu s-a intamplat

Link către comentariu

AMP 965383-1 sau 3 codul mufei de la oglinda daca mai intereseaza pe cineva.

Link către comentariu

Ma intereseaza pe mine........... sigur este 965383 ? ...... si xxxxxx-3 este cumva de pe conector ?

......in poza imi pare a fi "8"

post-84251-0-17507900-1394797141_thumb.j

Modificat de cridaia
Link către comentariu

Si ce cod are mufa gasita de tine, fara sistemul de blocare? Nici eu nu cred ca este o problema lipsa blocarii

Link către comentariu

silviu_catalin

ma poate ajuta cineva 

mi-am pus un cd-player pioneer si imi descarca toata bateria in 3 zile ce as putea face in privinta descarcarii?

Link către comentariu

can-ul nu il recunoaste si casetofonul ramane pe on chiar daca u il inchizi

1 ori il schimbi cu unul oem si daca este mai nou decat masina patesti la fel

2 se leaga + de la baterie si se pune un  releu legat la contact(la cheie)

bafta

atentie

"Sunt interzise, de asemenea, posturile gen "bump" ("nu mai stie nimeni nimic?", "Anybody?", "Hai baieti, ajutati-ma si pe mine") pe alte arii in afara de aria de vanzari/cumparari. Acestea vor fi sanctionate cu warning."

Modificat de geoland87
Link către comentariu

frumos volan :)

Link către comentariu

• Marian a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!