Jump to content

Ce Modificari Putem Face La B6 Dupa Ce L-am Cumparat

Burady
 Share

Postare recomandată

Vreau sa imi pun Footwell si Door warning lights. Pot face singur modificarea asta? Si daca da, unde gasesc un DIY cat mai precis? Multumesc anticipat!

D@ny, imi plac la nebuie manerele tale luminate. Unde gasesc LED-uri cu lumina difuza? Mersi!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am gresit topicul? Sau nu am inteles ideea lui?

Link către comentariu

Vreau sa imi pun Footwell si Door warning lights. Pot face singur modificarea asta? Si daca da, unde gasesc un DIY cat mai precis? Multumesc anticipat!

D@ny, imi plac la nebuie manerele tale luminate. Unde gasesc LED-uri cu lumina difuza? Mersi!

daca ai cunostinte de electrica, le poti monta si tu.

la lumini picioare, trebuie sa te conectezi in centrala electrica a masinii, la lumini usi - in fiecare calculator de usa.

dupa aceea, trebuie facute activarea si codarile necesare, ca sa functioneze.

DIY-uri.... cauta si pe forum si pe Google.

Link către comentariu

Pe Google am gasit mai mult ceva vag si muuuulte improvizatii de legaturi. O sa mai caut pe forumuri internationale…

Are importanta varianta de echipare a masinii?

La codari si activari o sa am nevoie de un coleg priceput pe VCDS…pentru ca nici nu am.

Mersi, Florin!

Link către comentariu

nu, nu are importanta varianta de echipare. In functie de generatia calculatorului de usa, difera conexiunile la lampile de usa.

retrofiturile astea se realizeaza fara niciun fel de improvizatie, totul ca de fabrica.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

In eventualitatea in care intampin probleme la montaj sau am nevoie de un sfat si codarile/activarile sa mi le faci, te pot contacta? Intai trebuie sa le comand si apoi sa ma apuc de treaba.

Link către comentariu

Eu as vrea sa-mi pun pe spate Footwell. Am vazut ca sub scaune deja este un spatiu potrivit.. Ma gandeam sa gasesc in dezmembrari vre-un passat, audi, ceva.. sa-i iau Footwell-ul de pe fata si sa-l pun la mine pe spate..ma gandesc ca apoi ma leg la cele din fata pt fiecare in parte, nu?

Link către comentariu

adyytza - cu mare placere, te ajut cu ce vrei tu.

illusion - da, merge - te legi de cele din fata.

Link către comentariu

Salutare,

Doresc a imi achizitiona o navigatie dedicata si am gasit la cei de la upcar.ro (mi i-a recomandat un prieten) una cu android , garantie 12 luni si factura.

merita ?

http://www.upcar.ro/cumpara/navigatie-dedicata-edotec-edt-i305-vw-skoda-seat-cu-android-1289

Link către comentariu

De banii aia iti iei un rns 510-my 2 cents.

Link către comentariu

Am cam terminat cu modificarea mașinii

Ce am pus pe ea

Can gateway

Climatronic cc

Ceasuri albe

Autohold

Rns 510

Trimuri alu Passat b7

Scaune sport

Volan comenzi

Masina este din 2006 BKC 1.9 TDI variant. Mai tarziu postez ceva poze cu modificările facute

Link către comentariu

Caluti ceva nik? Iti ajung 105 la bkc ca mie nu imi ajung deloc si nici timp nu am sa ajung pe la remapare.

Link către comentariu

Sincer as pune ceva, dar eu sunt adeptul stock. Dar cred ca am sa o fac cam pe la 130 cp, doar ca nu am avut timp, pentru ca remaparea o fac eu , pt ca dețin sculele necesare pt remapare.

Link către comentariu

Revin cu pozele promise

Am uitat sa pun si grilele de Passat b7

post-72136-0-80780100-1393779014_thumb.j

post-72136-0-60525200-1393779032_thumb.j

post-72136-0-22127700-1393779052_thumb.j

post-72136-0-61957200-1393779078_thumb.j

post-72136-0-27801800-1393779133_thumb.j

post-72136-0-65332800-1393779159_thumb.j

Modificat de costel08
Link către comentariu

Foarte frumos. Refresh total. Fa ceva si cu cotiera ca vad ca e din panza.

Link către comentariu

Revin cu pozele promise

Am uitat sa pun si grilele de Passat b7

foarte frumos ! felicitari !

Link către comentariu

Mi-am luat navigatia care iti ziceam de pe upcar.ro , e super ..

Nu am mai folosit pana acum Android pe o navigatie auto :) , mi-am instalat si jocuri si stick de net ...

Link către comentariu

Mi-am luat navigatia care iti ziceam de pe upcar.ro , e super ..

Nu am mai folosit pana acum Android pe o navigatie auto :) , mi-am instalat si jocuri si stick de net ...

Da si noua poze! :D

Link către comentariu

Am facut si eu cateva "improvizatii"...post-83929-13938718224995_thumb.jpgpost-83929-13938718582733_thumb.jpgpost-83929-1393871882901_thumb.jpgpost-83929-13938719088851_thumb.jpg

Link către comentariu

e frumos, dar mai bine postati in aria Masina mea - cine nu are, sa deschida topic cu masina personala.... si atunci pune toata evolutia

Link către comentariu

Am nevoie de o informatie cat de repede posibil.....

am rugamintea, ca cel care are scaune cu memorie si mirror down din fabrica, sa-mi dea codul OEM de conector ce intra in motorasul de la oglinda.

E simplu de verificat...se scoate oglinda si desfacut 3 suruburi pentru inlaturarea motorasului....in spatele lui se afla conectorul si ar trebui sa arate cum se vede in poze:

http://www.clubtouareg.com/forums/f73/changing-mirror-motor-20366.html

http://www.google.ro/imgres?start=145&sa=X&biw=1600&bih=761&tbm=isch&tbnid=4sFod7b6u-6GoM%3A&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.drive2.ru%2Fcars%2Fskoda%2Foctavia%2Foctavia_mk2%2Fdimoncheg2la%2Fjournal%2F2488135%2F&docid=C4t1mbZYlMFdiM&imgurl=https%3A%2F%2Fc-a.d-cd.net%2F30b6f44s-960.jpg&w=960&h=720&ei=GBcXU9zLKMb_ygO4_ILwAg&zoom=1&ved=0CJoCEIQcMFs4ZA&iact=rc&dur=984&page=4&ndsp=57&surl=1

Va multumesc anticipat,

Cristi

Link către comentariu

L-am cautat si eu insa nu cred ca are cod, nu l-am gasit pe nicaieri ...

Link către comentariu

imposibil sa nu aibe un cod, OEM sau de supplier..... am un coleg care are din fabrica, insa este "un ciudat" si nu am sanse sa verific.

....... poate ne ajuta colegii care au.

Link către comentariu

• Marian a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!