Jump to content

Ce Modificari Putem Face La B6 Dupa Ce L-am Cumparat

Burady
 Share

Postare recomandată

Pug&play…xenoanele sa fie can bus. In maxim 10 minute ai instalatia gata montata si fuctionala pe masina!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

radu_cainamisir

aveti un link de unde as putea achizitona asa ceva? Nu as vrea sa cumpar tampenii

Link către comentariu

Mai bine stai cuminte, pune niste becuri de calitate si uita de xenon AM ,daca vrei sa nu ai probleme cu masina.

Toate sunt tampenii, cum zici tu, nu numai unele.

Vezi ce au patit altii , e topic dedicat.

Link către comentariu

adrian_ciurariu

sal

am si eu un passat b6 2.0 tdi dsg din 2006 cu scaune sport textil cu reglaj electric dar fara memorie, intrebarea mea este : as putea monta alt scaun sofer care sa fie la fel dar sa aiba si memorie pe el? sau trebuie alte modificari facute?  

Link către comentariu

@adrian

Unul singur nu cred ca se poate .

Ambele da .

Link către comentariu

adrian_ciurariu

dar eu stiu ca numai scun sofer vine cu memorie nu si pasager

Link către comentariu

Da asa este .

Dar ma gandesc ca poate pe memoria scaunului de la sofer se memoreaza si pozitia celui de la pasager .

Tu nepunand-ul si pe cel din dreapta nu va avea cu cine sa comunice si de aici apar erorile .

Dar tu incearca ca nu ai ce pierde .

Link către comentariu

mihai ploiesti

eu am scaunele electrice din fabrica, dar numai cel de la sofer are si butoane cu memorie. scaunul din stanga nu are nici o legatura cu cel din dreapta pt ca doar cel din stanga are calculator de memorie. eu am vrut sa montez la cel din dreapta calculator de memorie si cand am auzit cat costa cablajul,calculatorul,codarea si manopera mi.am spus ca nu merita o asemenea investitie. poti face altceva cu banii astia!

Link către comentariu

radu_cainamisir

uite inca o problema...ma dispera faptul ca nu pot asculta muzica de pe un stick si trebuie obligatoriu sa vin cu un cd daca vreau sa ascult muzica mea. As mai avea varianta cu modulator FM. Il folosesc pe un opel vivaro si e relativ ok, dar aveti alte variante care sa nu imi omoare portofelul?

Link către comentariu

Nu crezi ca ar trebui sa spui si ce rcd/rns ai?

Link către comentariu

radu_cainamisir

Imi cer scuze, m-am grabit.

xXxKqPe.jpg

Link către comentariu

In acest caz eu nu cunosc de o varianta ieftina si ok. Dupa parerea mea, la categoria ok nu intra si modulatoarele FM.

In locul tau as face un upgrade de RCD si can, dar poate sunt altii mai priceputi care iti vor da o idee ma buna

Link către comentariu

Optiuni: 1. AUX IN, în caz că nu ai deja (RCD300 mp3 permite funcția fără emulator de CDC)

2. RCD 510 sau RNS 510

3. Navigatie aftermarket

Sent from my RM-825_im_mea3_287 using Tapatalk

Link către comentariu

mihai ploiesti

Buna seara. Cumva semnalizarile fata de CC se potrivesc la b6?

Link către comentariu

mihai ploiesti

Gasisem semnalizari fata de CC cu leduri si DRL la un pret bun si credeam ca se potrivesc! Nici daca se fac unele modificari, nu se potrivesc?

Link către comentariu

Si de la 1km se poate observa ca sunt total diferite ...

Link către comentariu

Salut. Anul asta mi-am propus sa montez incalzire in scaune pe fata. A mai facut cineva update-ul OEM ? E vreun topic dedicat, ca eu nu l-am gasit? Am in minte o lista mica de piese : modul clima cu butoane dedicate, modul comanda incalzire, husele cu rezistente, cablaje. Mai trebuie ceva ? Estimez costurile cam la 7-800 RON fara manopera.

Link către comentariu

pini, mufe... cam asa ceva.

in mare, astea sunt componentele necesare.

da, am facut retrofituri la incalzire scaune, cu instalatie OEM - cu toate cele necesare - si la Passat B6.

daca iti comanzi fiecare pin, mufa, etc.... sunt de parere ca o sa depaseasca suma de 800 lei.... poate nu cu mult. Depinde de unitate de climatronic cu cat o gasesti - in jurul la 250 lei parca, una SH.

Link către comentariu

Sal.,

Nu cred ca merge pe B6, ci mai degraba pe T5 / T6 .

Butonul Rear permite comandarea climatronicului din spate .

Rest ala cred ca mai furnizeaza aer cald atat timp cat mai este lichidul de racire cald .

O zi buna .

Link către comentariu

Multumesc de raspuns. Intr-adevar, la lista de "Compatibile" apare doar "Volkswagen", fara a fi specificat modelul. Mai caut.

Link către comentariu

Salutare, se poate oare monta pe passat b6 acel sertar sub scaunul pasagerului? Stiti vreun cod pentru asa ceva ? Mersi mult.

E obligatoriu sa fie scaune sportline sau cele din alcantara ?

Momentan am scaune de confort line. Conteaza acest aspect?

Link către comentariu

• Marian a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!