Jump to content

Miros Ciudat


ch3etah
 Share

Postare recomandată

Salut. Sunt posesorul unuo polo 9N, 1.2 47kw si dim cand pornesc motorul si dau drumul la aer (cald, rece, nu difera, oricum pana se incalzeste mai dureaza un pic) imi vine un miros ciudat, ca de noxe, inchis, nicidecum dulceag sau de alte arome, chiar fara :beerchug:. dupa nici macar un 1min dispare, nu se mai simte. interesant e ca doar atunci cand pornesc instalatia de aerisire (nu neaparat A/C) si doar cand e motorul rece. Am citi cateva postari pe forum si ziceau unii ca ar putea fi o problema de bacterii. Va intreb pe cei mai in masura, ar putea fi vreo scurgere, vreo fisura sau vreo garnitura care nu e bine pusa....gropile astea. nu stiu, sunt mic si incepator :offtopic: , dar e naspa si nu e normal...cred

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din cate stiu se curata sistemul climatronic. Ai verificat f.polen sa nu fie imbacsit. Din cate imi amintesc se da cu un spray. Mai multe nu stiu sa iti spun.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Administrator

In completarea colegului Bamse, intra pe topicul Vine un miros urat in masina si sper sa-ti rezolvi problema.

succes

PS: O citire mai atenta regulamentului te-ar scuti de multe intrebari la modul ca, ai putea folosi functia search sa-ti gasesti problemele.

inca o data succes

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sal. am schimbat ambele filtre si cel de polen si cel de aer. aceeasi situatie. am citi si forumul cu mirusurile de mucegai..acum difera mirosurile sau la mine o fi altceva, nu stiu, dar am sa incerc varianta cu solutia de curatare de 15 min, fara spuma...vedem si postez un raspuns. multumesc pt raspunsuri

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 6 months later...

cea mai naspa figura e ca si mie incepe si imi miroase urat in masina, dar nici macar nu am ac :rolleyes: si nici climatronic , cand am achizitionato nu mirosea, de vreo luna de zile dupa ce incepe de se incalzeste motoru, incepe si miroase asa a ceva invechit , ranced , mucegai , etc.. nu am filtru de polen :(( EU CE SA CURAT ?? cine ma ajuta si pe mine , noroc ca am scapat de frig si nu mai dau drumu la aer

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

... de vreo luna de zile dupa ce incepe de se incalzeste motoru, incepe si miroase asa a ceva invechit , ranced , mucegai , etc.. nu am filtru de polen :biggrin:( EU CE SA CURAT ?? cine ma ajuta si pe mine , noroc ca am scapat de frig si nu mai dau drumu la aer

miroase cand dai pe caldura sa inteleg ? probabil este inbacsit cu ceva caloriferul si cand se incalzeste ... se impute treaba.

ncearca cu un spray cu spuma pentru curatat aerisirea.

Cum nu ai filtru de polen, esti sigur? In dreapta, sub torpedou, deasupra piciorului stang al pasagerului din dreapta fata.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

multumesc mult de tot :rolleyes: , am fost , am vazut lam luat jos , lam curatat pe cat posibil , mai mult lam scuturat de praf , frunze si tot soiu de balauri :huh: ce se alflau pe acolo.. o sa-mi cumpar altu pentru ca miroase urat , e imbaxit de praf, etc..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!