Jump to content

Cat consuma golful vostru?

dannutz
 Share

Postare recomandată

Inrteleg ca a crescut consumul pentru ca bidivii fug mai repede ... :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bungallooo

52

• Dudu

45

• kalu

44

• cda

43

Top Posters In This Topic

Posted Images

he he... a scazut domu' Razvan...ca mai acu vreo luna cand era destul sub - afara avea 9,2%... :)

p.s. poate ne vedem maine..:icon_cry:

Modificat de kalu
Link către comentariu

salutare,

treaba cu consumul joaca un rol destul de important in alegerea unei noi masini, proces in care sunt acum, si de aceea

am si eu urmatoarele intrebari: cam cu cat scade consumul la o masina noua dupa ce se parcurg sa zicem 20.000km cand se "mai lasa motorul"? exista o diferenta considerabila de circa un litru la suta de km? scade mai mult la un benzinar decat la un diesel?

intre sezonul rece si cel cald simitit o diferenta semnificativa de asemenea la consum?

intreb asta pentru ca am tot citit pe forumul asta mai toate topicurile referitoare la consum si in special la Golf 5 si incerc sa-mi fac o idee cat mai clara. M-a speriat de ex un consum de 12% in oras pentru un G5 de 1.6 MPI sau FSI si ma intreb daca e din cauza faptului ca multe masini in cauza sunt noi si consumul o sa mai scada!

Link către comentariu

Desi pare o legenda,la mine a scazut in prima 1000 consumul destul de semnificativ. Aici mai intra in discutie si faptul ca te obisnuiesti cu masina si cutia de viteze.Pe de alta parte 12% in Bucuresti dintr-un 1.6 FSI sau MPI este un consum normal.

Link către comentariu

pai, in toate datele tehnice date de producator, nu se mentioneaza un consum mai mare de 10% pentru un motor de 1.6.

stiu ca intotdeauna, in realitate, comsumul este mai mare decat ce spune producatorul insa stau si ma gandesc ce trafic urban iau ei in calcul cand stabilesc consumul?

Link către comentariu

In mod sigur nu se ia in calcul traficul din Bucuresti. Teoretic,consumul mediu specificat de producator se obtine in conditii de laborator.Practic se simuleaza traficul urban si extraurban. Asa citisem undeva,deci clar ca nu este gindit pentru drumuri de 2 ore pentru 5 km.

Link către comentariu

Consumul dat in carte pt urban il faci sigur in weekenduri dar sa nu ai talpa grea.

Link către comentariu

consum urban pe ultimele 400 de km: 11 l/100. Ma declar relativ multumit, avand in vedere ca e un sezon relativ rece (de mentionat ca acum masina e incaltata cu jantele pe 15", gumele mai putin late, si ca masina are aproximativ 13.000 km)

Modificat de Radu C.
Link către comentariu

Sunt cam in aceeasi situatie cu Radu , poate cu 0,5l mai mult ...dar Bucurestiul face diferenta :lol:, probabil ca Timisoara nu e chiar asa aglomerata.

Link către comentariu

si Timisoara este aglomerata (clar nu ca Bucurestiul) dar eu circul cel mai mult spre seara cand e ceva mai liber traficul. E drept este si perioada de dimineata cand prind traficul acela groaznic de mers bara la bara, deci oarecum e explicabil consumul ;)

Link către comentariu

950 de km facuti in weekendul asta, v max 170 kmph, v medie 80 kmph

consum mediu 7.1

Link către comentariu

300 Km in acest weekend (de fapt 325 ca sa fiu mai exact), oras-DN-DJ-drum de tara si retur, viteza medie 78 Km/ora, viteza mazima 170 Km/ora (doar ocazional), in general 80-90 in/ 100-130 out, consum mediu 6,2 litri/suta Km.

Link către comentariu

Bucuresti - Poiana Brasov: V medie 92km/h (vmax 200) consum mediu 9.7 (Mers numai tiptronic)

Poiana Brasov - Bucuresti: V medie 71km/h (vmax 150) consum mediu 7.7 (Contributie si faptul ca mare parte din drum e coborare + mers numai in D)

Consumul extraurban de 6.2 din carte mi se pare utopic, probabil ca tb sa mergi constant cu 80-90 km/h si eventual sa nu pui nici o frana tot drumul

Link către comentariu

Bz-Buc, jumate din drum pe ploaie, consum 9.5% vmed 105km/h. Mers in Sport cu acceleratia la "maxim" cat se putea.

Buc-Bz noaptea, frumos afara, drum liber, vmed 89km/h, consum 6.5%.

Benzina a fost jumate mol98 jumate omv100.

Link către comentariu

Am si eu o intrebare, ce tine de consum. Odata ce se aprinde martorul de combustibil, cat mai pot circula; sau mai bine spus, cata motorina mai am in rezervor ? Merci anticipat.

Link către comentariu

Pai nu iti arata pe BC autonomia?

La mine imi arata 100km cand se aprinde becul...as zice eu ca mai raman cam 6-7 litri in rezervor.Eu recomand sa nu te risti sa vezi cand se termina.

Link către comentariu

Daca aveam BC, nu as mai fi intrebat. :lol: Deci vrei 6-7 litri, spui...e bine.

Link către comentariu

Bucuresti - Poiana Brasov: V medie 92km/h (vmax 200) consum mediu 9.7 (Mers numai tiptronic)

cam cat % a fost peste 140-150kmh si cam cat % depasiri ?

Link către comentariu

nu cred ca sunt concludente datele ca si consum maxim, ci doar cat consumi la cum mergi. altfel diesel ar fi fost de mult falimentar.

Link către comentariu

@ska- cam 10-15% peste 150km/h, in afara localitatii intre 120 si 160km/h, foarte putin 180-200 km/h pe perioade scurte, in localitate intre 70 si 90 km/h. Depasiri spectaculoase nu am facut pt ca a fost destul de aglomerat. Pana la Brasov aveam consum 9, intre Brasov si Poiana a crescut la 9.7 pt ca am mers numai in treptele 2 si 3, am profitat ca era liber pe serpentine si am accelerat aproape in continuu.

Link către comentariu

Masina din semnatura:Drum Cluj-Napoca - Brasov pe ploaie cu ac on: consum 5,9.

Brasov - Cluj-Napoca: pe noapte si plin de tiruri: consum 5,9%.

Mai jos sunt pozele 6 poze: primele 3 sunt de la Cluj-Napoca - Brasov, iar ultimele de la Brasov - Cluj-Napoca.

P.S. Se poate scoate si mai putin, dar numai nu am avut timp si chef sa merg numai la consum.

Modificat de rex
Link către comentariu

Poiana Brasov - Bucuresti: V medie 71km/h (vmax 150) consum mediu 7.7 (Contributie si faptul ca mare parte din drum e coborare + mers numai in D)

Consumul extraurban de 6.2 din carte mi se pare utopic, probabil ca tb sa mergi constant cu 80-90 km/h si eventual sa nu pui nici o frana tot drumul

Nu este deloc utopic...

Mers 80 - 100 Piatra Neamt - Bacau, consum 5,6% asa ca se poate. Mers cu 140 - 160, consum 7%.

Link către comentariu

Este utopic pentru 2.0 TFSI DSG banuiesc.

Link către comentariu

KOREKT...

Acum nu toti avem privilegiul sa conducem un 2.0 TFSI DSG...

Dar poate primim ajutor din partea unuia... altuia... :D

Link către comentariu

daniel_steaua

Am si eu un Golf V,1,9 TDI am mers 200 de km prin Targoviste si imprejurimi si mi-a luat o jumatate de rezervor de motorina oare sa fie o problema tinand cont ca am mers linistit am schimbat la 2000 de turatii.Ce ma sfatuiti sa ma duc la service?

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!